Samsung mobiteli - eKupi.ba - Vaša sigurna Internet kupnja
Katalog proizvoda

Odaberite najbolji pametni telefon za sebe

Samsung Galaxy J

Sasmung Galaxy J
Živopisna slika sa Super AMOLED 5,6-inčnim zaslonom, savremeni dizajn, multitasking display, otključavanje putem otiska prsta ili prepoznavanja lica samo su dio ovog izvrsnog mobilnog telefona. 
Jeste li spremni za boju bez kompromisa? Galaxy J6 prikazuje živopisne slike sve do ruba uređaja. Beskrajan zaslon – uz 5.6" HD+ Super AMOLED zaslon i omjer 18.5:9 – maksimalno koristi prostor na zaslonu za udubljivanje u sadržaj. Galaxy J6 je definitivno Samsung Best Buy.

Samsung Galaxy A

Dodaci za Galaxy A seriju

Samsung-Galaxy-s9-s9plus-mobilni-telefoni (1) (1).jpg
Samsung Galaxy S9|S9+
Donosimo vam novi vrhunski Samsungov premium model koji je predstavljen 25.02.2018.Samsung Galaxy S9 u ponudi na eKupi dolazi sa 2 godine originalne garancije Samunga uz plaćanje do 24 rate.  Novi S9 sada nudi:
  • Beskrajan zaslon
  • Kameru za uvjete niskog osvjetljenja
  • AR Emoji-e
  • Stereo zvučnike
  • Otpornost na vodu
  • Super Slow-mo mod kamere
Galaxy S9 | S9+
Istražite inovativne Galaxy S9 i S9+ uređaje koji mijenjaju način na koji doživljavate svijet. Snimajte sjajne fotografije pri dnevnom svjetlu ali i slaboj osvijetljenosti. Zaustavite vrijeme uz Super usporeno snimanje. Pretvorite se u AR emotikon i dobijte informacije od Bixbya i to sve na beskrajnom zaslonu koji seže od ruba do ruba.

Samsung Galaxy S

Dodaci za Galaxy S seriju

Samsung Galaxy Note

Samsung galaxy note 9 (1).png


Samsung Galaxy Note9


Samsung 
je 09.08.2018. predstavio najnovijeg člana Note obitelji– Samsung Galaxy Note9. Note serija oduvijek je uključivala posljednje inovacije kompanije Samsung, a Galaxy Note9 je najnoviji premium pametni telefon iz radionice Samsunga. 
Galaxy Note9 pruža vrhunsku izvedbu uz novu S Pen olovku, kod koje je novitet što je možete povezivati s drugim uređajima, te Samsungovu najpametniju kameru do sada
Telefon toliko moćan da Vas prati gdje god idete.
Galaxy Note uvijek pruža moćnu tehnologiju onima koji traže više. Sada najnoviji Galaxy Note9 nadmašuje čak i ta velika očekivanja, s naglaskom na ono što je najvažnije u današnjem svijetu koji je u stalnom pokretu.

Samsung Galaxy Note na eKupi dolazi sa 2 godine originalne garancije Samsung-a.

Dodaci za Galaxy Note seriju

Samsung Gear pametni satovi

Samsung dodaci