text.skipToContent text.skipToNavigation

eKupi DUS - Besplatna dostava u stan

Velike proizvode je ponekad teško i zahtjevno nositi do stana pogotovo ako živite na višem spratu, a u zgradi nema lifta! Pa čak i traženje komšije ili prijatelja koji može pomoći iziskuje vrijeme i energiju koja se može potrošiti na druge stvari.
Bez brige, muku prepustite nama jer eKupi nudi BESPLATNU uslugu dostave u stan (na sprat) na području grada Sarajeva i Istočnog Sarajeva za proizvode iz kategorija bijele tehnike, klima uređaji, televizori...

Usluga se vrši od ponedjeljka do petka  (naknadna odstupanja samo u dogovoru s dostavnom službom).

Usluga dostave u stan ne uključuje unos proizvoda u određenu prostoriju, raspakiravanje i smještanje na mjesto za upotrebu.

Kategorije na koje vrijedi opcija "BESPLATNA DOSTAVA I UNOS U STAN - 0,00 KM":

Uz samu dostavu eKupi nudi i prikup starog proizvoda ako je aparat iz kategorije bijele tehnike. Prilikom pripreme starog proizvoda, potrebno je proizvod demontirati i pripremiti blizu izlaza iz stambenog objekta. Usluga dostave u stan ne uključuje unos proizvoda u određenu prostoriju, raspakivanje i smještanje na mjesto za upotrebu.

Mi vama novi aparat, a vi nama stari!

 
Kupite novi aparat iz kategorije Bijele tehnike* i besplatno vam odvezemo vaš stari uređaj!
Sve što trebate je slikati svoj stari aparat, poslati sliku na podrska@ekupi.ba i šaljemo vam kod za 5% dodatnog popusta. Uređaj koji ste slikali obavezni ste predati dostavljaču prilikom isporuke novog aparata.

Uslugu besplatne dostave u stan (na sprat) i odvoza proizvoda možete odabrati prilikom narudžbe. Dostava u stan i odvoz uključuje samo dostavu uređaja i prikup starog, ali ne i montiranje/demontiranje uređaja u domu. Stari uređaj za prikup treba biti demontiran, ispražnjen, pripremljen za transport i na lako dostupnom mjestu. Ukoliko ne želite ili nemate za prikup stari uređaj, dostavu u stan je svejedno moguće odabrati putem usluge „BESPLATNA DOSTAVA U STAN + PRIKUP STAROG UREĐAJA“.

Kako iskoristiti pogodnost?
1. Na prvom koraku svoje narudžbe unesite Vaš kod za popust u za to predviđeno polje, te kliknete na polje „Primjeni kod“. 
2. Na drugom koraku (Način slanja), odaberite opciju: "BESPLATNA DOSTAVA U STAN + PRIKUP STAROG UREĐAJA - 0,00 KM"
3. Završite svoju narudžbu do kraja odabirom i potvrdom plaćanja.

Napominjemo, da je usluga trenutno moguća samo za područje grada Sarajeva i Istočnog Sarajeva.

*Kategorije na koje vrijedi opcija "BESPLATNA DOSTAVA U STAN + PRIKUP STAROG UREĐAJA - 0,00 KM: