text.skipToContent text.skipToNavigation

Ključ u ruke uz dostavu u stan i montažu!

Opremate novi dom ili je jednostavno došlo vrijeme da stari uređaj koji je dao sve od sebe treba zamijeniti? Koji god da je razlog, sigurno nemate vremena na bacanje i ne želite ga gubiti na prijevoz naručene bijele tehnike, na potragu za majstorom koji će naručeno montirati i staviti u pogon, a možda čak i na zbrinjavanje starog uređaja!

Ključ u ruke - dostava i montaža kućanskih uređaja

Predstavljamo vam uslugu „Montaža bijele tehnike“! Nakon odabira uređaja koji naručujete, dodajte u košaricu „Montaža bijele tehnike na području Sarajeva, Mostara i Banja Luke“, te će vam prilikom dostave na adresu ovlašteni MR serviser izvršiti montažu i pripremiti uređaj za rad. Jednostavno, zar ne?

Cijena navedene usluge je 89,00!

Što je sve uključeno u montažu i dostavu u stan?

Dostava uređaja u stan

Odvoz starog uređaja

Montaža novog uređaja, puštanje u rad i kratka edukacija korisnika

ČESTA PITANJA

Popis svih poštanskih brojeva za koje je dostupna navedena usluga pronađite ovdje.

Dostava i montaža se vrše u periodu od 8h do 16h radnim danom (naknadna odstupanja samo u dogovoru sa servisom). Nakon isporuke kontaktirat će vas ovlašteni servis koji će nove uređaje montirati ih i pripremiti za nesmetani daljnji rad u roku od 24 sata.

Cijena montaže ne uključuje dodatne materijale potrebne za priključenje, kao što su dodatna crijeva, utikači ili preinake potrebne za samu montažu. Ovo podrazumijeva da je instalacija od strane vodoinstalatera, električara I plinara razvedena do mjesta priključka uređaja.

Uvijek se trudimo svoja obećanja ispuniti u dogovorenom roku, ako slučajno dođe do neke izvanredne situacije trudit ćemo vas na vrijeme obavijestiti o navedenom. Za sva dodatna pitanja ili prigovore slobodno nam se uvijek obratite na mail podrška@ekupi.ba ili na mail od servisa.

Cijena montaže ne uključuje dodatne materijale potrebne za priključenje, kao što su dodatna crijeva, utikači ili preinake potrebne za samu montažu.

eKupi DUS - Dostava u stan bez obzira na sprat 

Velike proizvode je ponekad teško i zahtjevno nositi do stana pogotovo ako živite na višem spratu, a u zgradi nema lifta! Pa čak i traženje komšije ili prijatelja koji može pomoći iziskuje vrijeme i energiju koja se može potrošiti na druge stvari.
Bez brige, muku prepustite nama jer eKupi nudi Uslugu dostave u stan (na sprat) na području grada Sarajeva i Istočnog Sarajeva za proizvode iz kategorija bijele tehnike, klima uređaji, televizori...

Usluga se vrši od ponedjeljka do petka  (naknadna odstupanja samo u dogovoru s dostavnom službom).

Cijena usluge iznosi 10 KM

Usluga dostave u stan ne uključuje unos proizvoda u određenu prostoriju, raspakiravanje i smještanje na mjesto za upotrebu.

Kategorije na koje vrijedi opcija "DOSTAVA I UNOS U STAN - 10,00 KM":

Uz samu dostavu eKupi nudi i prikup starog proizvoda ako je aparat iz kategorije bijele tehnike. Prilikom pripreme starog proizvoda, potrebno je proizvod demontirati i pripremiti blizu izlaza iz stambenog objekta. Usluga dostave u stan ne uključuje unos proizvoda u određenu prostoriju, raspakivanje i smještanje na mjesto za upotrebu.

Mi vama novi aparat, a vi nama stari!

 
Kupite novi aparat iz kategorije Bijele tehnike* i besplatno vam odvezemo vaš stari uređaj!
Sve što trebate je slikati svoj stari aparat, poslati sliku na podrska@ekupi.ba i šaljemo vam kod za 5% dodatnog popusta. Uređaj koji ste slikali obavezni ste predati dostavljaču prilikom isporuke novog aparata.

Uslugu  dostave u stan (na sprat) i odvoza proizvoda možete odabrati prilikom narudžbe. Usluga dostave u stan bez obzira na sprat iznosi 10 KM. Dostava u stan i odvoz uključuje samo dostavu uređaja i prikup starog, ali ne i montiranje/demontiranje uređaja u domu. Stari uređaj za prikup treba biti demontiran, ispražnjen, pripremljen za transport i na lako dostupnom mjestu. Ukoliko ne želite ili nemate za prikup stari uređaj, dostavu u stan je svejedno moguće odabrati putem usluge „DOSTAVA U STAN + PRIKUP STAROG UREĐAJA“.

Kako iskoristiti pogodnost?
1. Na prvom koraku svoje narudžbe unesite Vaš kod za popust u za to predviđeno polje, te kliknete na polje „Primjeni kod“. 
2. Na drugom koraku (Način slanja), odaberite opciju: "DOSTAVA U STAN + PRIKUP STAROG UREĐAJA - 10,00 KM"
3. Završite svoju narudžbu do kraja odabirom i potvrdom plaćanja.

Napominjemo, da je usluga trenutno moguća samo za područje grada Sarajeva i Istočnog Sarajeva.

*Kategorije na koje vrijedi opcija "DOSTAVA U STAN + PRIKUP STAROG UREĐAJA - 10,00 KM: