text.skipToContent text.skipToNavigation

Osvojene nagrade

Best buy 2022 najbolja internet trgovina ekupi

Best Buy Award 2023/2024

2023. godinu obilježili smo prestižnom nagradom Best Buy Award! Certifikatom i medaljom označavaju se proizvodi, usluge i drugi subjekti na tržištu koji nude najbolji omjer cijene i kvalitete. Status mogu dobiti samo proizvodi i usluge koji u istraživanju osvoje prvo mjesto u svojoj kategoriji. Stoga sa ponosom predstavljamo da je eKupi dobitnik Best Buy Award medalje za 2023/2024 godinu za  „Najbolji omjer cijene i kvalitete“ u kategoriji „Internet trgovina općenito“ prema glasovima kupaca početkom 2023 godine za poslovanje u 2022. godini.

Comtrade Distribution zahvalnica

S ponosom s vama dijelimo nama posebno važnu zahvalnicu koju smo primili od Comtrade Distribution za najveći broj Tesla marketinških kampanja u 2022/2023 godini. Tesla je brend koji se posvetio energetskoj efikasnosti proizvoda te nam je zadovoljstvo bilo podržati ovakvo poslovanje kakvom i sami težimo. 
Radujemo se budućim uspješnim suradnjama!

Best buy 2022 najbolja internet trgovina za kupovinu bijele tehnike i malih kućanskih aparata
Apple Authorized Reseller

Apple Authorized Reseller

2022 godine postali smo Apple Authorized Reseller u želji da svaki naš kupac dobije najbolje iskustvo pri kupovini i korištenju Apple proizvoda. Garantujemo našim kupcima da će dobiti originalne Apple proizvode visoke kvalitete i 2 godine Apple garancije. .

ICERTIAS Customer's friend certifikat

Poslovanje u Bosni i Hercegovini obilježili smo ICERTIAS Customer's friend certifikatom koji se dodjeljuje samo provjerenim kompanijama na tržištu čije se poslovanje temelji na izvrsnosti preduzeća, proizvoda i usluge. ICERTIAS Customer's Friend certifikat je program s kojim dijelimo iste vrijednosti, prije svega želju da nudimo provjereno najbolje iskustvo našim klijentima.

Best buy 2022 najbolja internet trgovina za kupovinu bijele tehnike i malih kućanskih aparata
Best buy 2022 najbolja internet trgovina ekupi

100 NAJVEĆIH U BOSNI I HERCEGOVINI

Uspješnost poslovanja u Bosni i Hercegovini temeljena je i na priznanju o izvrsnosti koje smo 2021. dobili uvrštenjem na listu 100 najvećih u Bosni i Hercegovini. Dobijeno priznanje za 100 najvećih po prihodu u Bosni i Hercegovini u kategoriji srednjih kompanija još je jedna potvrda da su naša misija i cilj pravi smjer kojem težimo svakodnevno našim poslovanjem.