text.skipToContent text.skipToNavigation

eKupi usluge predstavljaju gigantski skok za svakog online kupca.

Isprobajte naše inovativne usluge koje će vam pružiti neusporedivo iskustvo kupovine. Nema više frustracija i borbe s organizacijom dostave, montažom ili cijenom dostave.

Fokusiramo se na praktičnost i zadovoljstvo naših kupaca

Bez komplikacija, bez čekanja – jednostavno i brzo poput bestežinskog stanja dođite do željenog proizvoda i doživite online shopping iskustvo izvan ovog svijeta!

Ključ u ruke uz dostavu u stan i montažu

Opremate novi dom ili je jednostavno došlo vrijeme da stari uređaj koji je dao sve što je imao za dati treba zamijeniti? Koji god da je razlog, sigurno nemate vremena na bacanje i ne želite ga gubiti na prijevoz naručene bijele tehnike, na potragu za majstorom koji će naručeno montirati i staviti u pogon, a možda čak i na zbrinjavanje starog uređaja!

Ključ u ruke - dostava i montaža kućanskih uređaja

Predstavljamo vam uslugu „Ključ u ruke“! Nakon odabira uređaja koje naručujete, odaberite opciju "Usluga ključ u ruke" te će vam prilikom dostave na adresu ovlašteni MR serviser izvršiti montažu i pripremiti uređaj za rad, a vaš stari uređaj odvesti na reciklažu. Jednostavno, zar ne? Cijena navedene usluge  je 89,00 KM!

Što je sve uključeno u montažu i dostavu u stan?

Dostava uređaja u stan

Odvoz starog uređaja

Montaža novog uređaja, puštanje u rad i kratka edukacija korisnika

Saznajte više

*Kategorije na koje vrijedi opcija "Usluga ključ u ruke" - 89,00 KM:

ČESTA PITANJA

Popis svih poštanskih brojeva za koje je dostupna navedena usluga pronađite ovdje.

Dostava i montaža se vrše odvojeno u periodu od 8h do 16h radnim danom (naknadna odstupanja samo u dogovoru sa servisom). Djelatnici MR ovlaštenog servisa kontaktirat će vas dan nakon dostave kako biste dogovorili vrijeme montaže.

Cijena montaže ne uključuje dodatne materijale potrebne za priključenje, kao što su dodatna crijeva, utikači ili preinake potrebne za samu montažu. Ovo podrazumijeva da je instalacija od strane vodoinstalatera ,električara I plinara razvedena do mjesta priključka uređaja.

Uvijek se trudimo svoja obećanja ispuniti u dogovorenom roku, ako slučajno dođe do neke vanredne situacije trudit ćemo vas na vrijeme obavijestiti o navedenom. Za sva dodatna pitanja ili prigovore slobodno nam se uvijek obratite na mail podrska@ekupi.ba ili na mail od servisa.

Cijena montaže ne uključuje dodatne materijale potrebne za priključenje, kao što su dodatna crijeva, utikači ili preinake potrebne za samu montažu.

eKupi DUS - Dostava u stan

Velike proizvode je teško i nespretno nositi do stana pogotovo ako živite na višem spratu zgrade koja nema lift! Ovaj posao traži slobodno vrijeme i energiju koja se može potrošiti na druge stvari. Bez brige, eKupi svojim kupcima nudi posebnu uslugu DUS- Dostava u stan samo na području Sarajeva i Istočnog Sarajeva.
Cijena usluge Dostava u stan po narudžbi iznosi 10,00 KM.

Uređaji za koje možete odabrati uslugu Dostave u stan:

 • Televizori
 • Multi split sustavi
 • Klime za dom
 • Perilice rublja
 • Podloge za presvlačenje
 • Sprave za veslanje
 • Klupe za vježbanje
 • Štednjaci
 • Ploče za kuhanje
 • Kuhinjske nape
 • Perilice posuđa
 • Trake za trčanje
 • Pećnice
 • Perilice - sušilice rublja
 • Hladnjaci
 • Bojleri
 • Sobni bicikli i spinning
 • Sušilice rublja
 • Prijenosne klime
 • Orbitrek
 • Zamrzivači
 • Putni krevetići
 • Klime za ured
 • Multifunkcionalne sprave

Saznajte više

Niste sigurni da li je moguć ovakav tip dostave na vašu adresu? Popis svih poštanskih brojeva za koje je dostupna navedena usluga pronađite ovdje.
Usluga se vrši od ponedjeljka do petka (naknadna odstupanja samo u dogovoru s dostavnom službom).
eKupi napominje svojim kupcima da uzmu u obzir objektivna ograničenja ovog oblika usluge te ne naručuju uslugu DUS- Dostava u stan kada je objektivno nije moguće izvršiti.

Za primjer, to slučajevi kada dostava nije moguća zbog fizičkih prepreka, preuskog prolaza u stanu ili kući do ciljanog mjesta dostave, preuskog ulaza u stan ili kuću, nesigurnog stubišta ili nekog drugog objektivnog razloga zbog kojeg dvije fizičke osobe-dostavljači uz pomoć transportnih kolica ne mogu proizvod donijeti do cilja.

Usluga dostave u stan ne uključuje unos proizvoda u određenu prostoriju, raspakiravanje i smještanje na mjesto za upotrebu. Upozoravamo na moguće tečnosti iz npr. perilice posuđa, mašine za veš, koje mogu oštetiti podlogu, odnosno moguća oštećenja koja na osjetljivom podu mogu napraviti točkići uslijed težine proizvoda, o čemu je kupac obavezan voditi računa.

Uz samu dostavu eKupi nudi i prikup starog proizvoda ako je aparat iz kategorije bijele tehnike. Prilikom pripreme starog proizvoda, potrebno je proizvod demontirati i pripremiti blizu izlaza iz stambenog objekta. Usluga dostave u stan ne uključuje unos proizvoda u određenu prostoriju, raspakiravanje i smještanje na mjesto za upotrebu.

Vi nama stari aparat, a mi vama novi sa 5% popustaKupite novi aparat iz kategorije Bijele tehnike i mi odvezemo vaš stari uređaj i ostvarujete 5% popusta.
Uslugu dostave u stan (na sprat) i odvoza proizvoda možete odabrati prilikom narudžbe.

Dostava u stan i odvoz uključuje samo dostavu uređaja i prikup starog, ali ne i montiranje uređaja u domu.
Stari uređaj za prikup treba biti demontiran, ispražnjen, pripremljen za transport i na lako dostupnom mjestu.
Ako ne želite ili nemate za prikup stari uređaj, ostavite tu opciju neoznačenom.

Kako do odvoza:

1. Potrebno je poslati email na adresu podrska@ekupi.ba sa slikom starog uređaja nakon čega vam šaljemo kod sa kojim ostvarujete 5% popusta.

2. Prilikom kupovine uređaja, u 2. koraku (Način slanja), odaberite opciju: "Dostava u stan - 10,00 KM" i označite opciju "Prikup starog uređaja":

BESPLATNA DOSTAVA U STAN + PRIKUP STAROG UREĐAJA

Besplatna dostava na PickUp ili Paketomat


Mi smo najveća bosanskohercegovačka internet trgovina i nastojimo pratiti trendove te stalno stvarati dodatne mogućnosti i pogodnosti za naše kupce.
Otvorili smo eKupi&poKupi pick up pointove i paketomate koji su omogućili drugačiji oblik preuzimanja narudžbi!
Osobno preuzimanje robe u eKupi&poKupi je besplatno te se ne naplaćuju troškovi dostave.

eKupi&poKupi -
Pick up point

Ako želite svoju narudžbu što prije i ne čekati dostavljača, izaberite opciju dostave na željeni pick up point gdje će narudžba čekati vas.
Jednostavno i brzo do svoje narudžbe i to potpuno BESPLATNO bez obzira na cijenu vaše narudžbe.

Osobno preuzmite svoju narudžbu te uštedite vrijeme i novac!

ekupi&pokupi pick up point

eKupi&poKupi - Paketomat

Paketomat je siguran samoposlužni uređaj jednostavan za korištenje, na kojem možete preuzeti svoje eKupi pakete već sljedeći radni dan, u vrijeme koje god vam odgovara i to potpuno BESPLATNO.

Naručite svoju sljedeću narudžbu, preuzmite je na eKupi paketomatu i zakoračite u budućnost s nama!

ekupi&pokupi paketomat

Brza i pouzdana dostava

Vaša pošiljka je osigurana od gubitka u dostavi. Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekat željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi dostava se vrši do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem pošte ili dostavnih službi koje obavljaju usluge transporta.

Dostava je moguća na teritoriji cijele BiH po cijeni od 8 KM po narudžbi bez obzira na broj ili težinu artikala, osim za posebno označene artikle čija je dostava besplatna.

Dostavna služba najčešće dostavlja u roku 24 sata od preuzimanja pošiljke u skladištu. eKupi koristi usluge sljedećih dostavnih službi: BH poštu, Hrvatske pošte, Pošte Srpske i X Express. Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju neoštećene pošiljke.

Ukoliko ste oštećenje uočili nakon što je dostavljač otišao, dužni ste nam isto prijaviti u roku od 24 sata od momenta preuzimanja pošiljke. U slučaju da ne podnesete reklamaciju u navedenom roku, gubite pravo na naknadu štete ili zamjene uređaja.