text.skipToContent text.skipToNavigation

Brza i pouzdana dostava

Vaša pošiljka je osigurana od gubitka u dostavi. Više o našoj usluzi dostave možete saznati pozivom na tel. 033 755 911, Email: podrska@ekupi.ba ili putem Online Chat podrške

Uslovi dostave

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do spratana kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prevozničkih kompanija  koje obavljaju usluge transporta.

Dostava je moguća na teritoriji cijele BiH po cijeni od 8KM po narudžbi bez obzira na broj ili težinu artikala, osim za posebno označene artikle čija je dostava besplatna.

Dostavna služba najčešće dostavlja u roku 24 sata od preuzimanja pošiljke u skladištu.

eKupi koristi usluge sljedećih dostavnih službi: BH poštu, Hrvatske pošte, Pošte Srpske  i X Express.

Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.