text.skipToContent text.skipToNavigation

Cijenjeni kupci,

želimo vas obavijestiti da smo uveli dvije nove usluge:

• eKupi & pokupi – naš prvi pickUp/ Showroom u Sarajevu
• Dostava i unos u stan – po cijeni od 10 KM za područje Sarajeva

Sigurnost svih naših kupaca i zaposlenika je na prvom je mjestu, u tu svrhu donesene su određene preventivne mjere u skladu s preporukama mjerodavnih službenih tijela.

Sigurnosne mjere u skladištu: Primjenjujemo higijenske mjere prilikom pakovanja proizvoda. Postavljena su dezinfekcijska sredstva na više mjesta u svakom odjelu logistike. Uvedeno je obavezna dezinfekcija radne opreme prije i nakon radnog vremena. Svi zaposleni nose zaštitnu opremu. Prilikom zaprimanja robe od dobavljača eliminisan je svaki fizički kontakt.
Sigurno plaćanje: Kako bi dodatno eliminisali rizik, savjetujemo vam da prilikom kupovine plaćate karticama, jer jedino beskontaktnim plaćanjem možemo osigurati preporučenu socijalnu udaljenost.

U ova izazovna vremena kada je poželjno ne izlagati se vanjskim uticajima, eKupi vam želi omogućiti sve što vam je potrebno, svaki dan, 24 sata na dan.

Brza i pouzdana dostava

Vaša pošiljka je osigurana od gubitka u dostavi. Više o našoj usluzi dostave možete saznati pozivom na tel. 033 755 911, Email: podrska@ekupi.ba ili putem Online Chat podrške

Uslovi dostave

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do spratana kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prevozničkih kompanija  koje obavljaju usluge transporta.

Dostava je moguća na teritoriji cijele BiH po cijeni od 8KM po narudžbi bez obzira na broj ili težinu artikala, osim za posebno označene artikle čija je dostava besplatna.

Dostavna služba najčešće dostavlja u roku 24 sata od preuzimanja pošiljke u skladištu.

eKupi koristi usluge sljedećih dostavnih službi: BH poštu, Hrvatske pošte, Pošte Srpske  i X Express.

Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Dostava u stan

Uslugu dostave u stan možete odabrati prilikom narudžbe ako je adresa dostave na području Sarajeva. Cijena dostave u stan bez obzira na sprat iznosi 10 KM. Usluga se vrši od ponedjeljka do petka (naknadna odstupanja su moguća samo u dogovoru s dostavnom službom).
Dostava u stan uključuje samo dostavu uređaja, ali ne i montiranje/demontiranje uređaja.
Dostava u stan je trenutno omogućena na proizvode iz kategorija: Bijela tehnika, Fitness sprave, Klime, Smart televizori, Kreveti za bebe.