Poklon-bonovi - eKupi.ba - Vaša sigurna Internet kupovina
Katalog proizvoda
Nedostaje Vam ideja za darivanje? Ništa strašno, pokažite originalnost jedinstvenim poklon bonom! Time primatelju osiguravate dodatan prostor za izbor i uživanje u širokoj ponudi artikala, dok sebe oslobađate krivnje za moguću pogrešku u izboru. Događa se. :)
 
Kako do poklon bona? 
Ukoliko se odlučite na kupovinu poklon bona, vjerojatno ste svjesni da ste izabrali opciju darivanja koja uključuje najbržu dostavu. Od trenutka kupnje bona do zaprimanja istog proći će svega nekoliko minuta. Odaberite iznos poklon bona, dodajte ga u košaricu te standardnim procesom dovršite kupnju.

Dostava poklon bona
Prilikom kupnje bona, možete odabrati opciju dostave na vašu e-mail adresu ili e-mail adresu primatelja poklon bona. U svakom slučaju, garantiramo oduševljenje poklonom bez obzira na način zaprimanja. Uz mogućnost prosljeđivanja poklon-bona putem e-maila (nakon što stigne na Vašu adresu), možete ga ispisati i fizički uručiti dragoj osobi. 

E-mail poruka će sadržavati sljedeći tekst:
Poštovana/Poštovani,
Marko Marković (XX,XY) Vam poklanja eKupi poklon bon koji Vam šaljemo u prilogu
ove poruke. Nadamo se da ćete uživati u shoppingu u eKupi online trgovini.
Vaš eKupi
www.ekupi.ba
 
Kako iskoristiti poklon bon?
Kako bi primatelj poklona mogao iskoristiti poklon bon, potrebna je registracija i prijava na eKupi web stranicama. Bon je moguće iskoristiti samo u jednoj transakciji, što znači da se u slučaju kupnje manjeg iznosa od iznosa poklon bona, razlika ne može nadoknaditi. Moguće je iskoristiti bon za kupnju svih artikala dostupnih u našoj online trgovini, što znači da će Vaš izbor poklon bona bez sumnje zadovoljiti i najzahtjevnije. U slučaju kupnje iznad iznosa poklon bona, primatelj bona sam plaća razliku. Prilikom završetka narudžbe, potrebno je unijeti promo kod u za to označeno polje.

I još nešto. Bon nije moguće zamijeniti za gotovinu niti je njime moguće fizički platiti dostavljaču pa obavezno napomenite da ga je potrebno iskoristiti na web stranici. Zato se i zove poklon bon, zar ne? Poklon bon također vrijedi šest mjeseci od trenutka kupnje, stoga preporučite primatelju bona da ne okoliša duže od navedenog perioda. Željezo se kuje dok je vruće.