beko akcija - eKupi.ba - Vaša sigurna Internet kupnja
Katalog proizvoda
Sigurni u kvalitet proizvoda,nudimo Vam test period od 30 dana na samostojeće i ugradbene perilice posuđa,nakon čega možete vratiti uređaje i dobiti garantovan povrat novca. 
Akcija traje od 01.03.2018. do 31.03.2018. 

Registrujte se na www.bekopoklon.omega.ba i po isteku 30 dana od kupovine,na kućnu adresu Vam stiže Beko poklon – mali kućanski aparat!*   

• Kupite Beko perilicu posuđa sa 4 ili 5 programa,dobijete Beko mikser HMM 5400 W  
• Kupite Beko perilicu posuđa sa  6 programa,dobijete Beko usisivač BKS 1511
• Kupite Beko perilicu posuđa sa 8 ili 9 programa,dobijete Beko sokovnik BKK 2144 Y INOX   


*Pravo na poklon ne ostvaruju kupci koji izvrše povrat aparata.  

*Pravo na poklon ostvaruju kupci koji se registruju i podnesu dokaze o kupovini u periodu od 30 dana od datuma kupovine,najkasnije do 30.04.2018.


Beko perilice posuđa sa 4 i 5 programa

Beko perilice posuđa sa 6 programa

Beko perilice posuđa sa 8 i 9 programa

fs_ref_tech-01.jpgA+++ energetska efikasnost  

Potreba za štednjom energije i izvorima nikada nije bila važnija nego sada. Beko sa svojom vizijom okoline osigurava energetski efikasne perilice sa A+++ i A+++-10%. 

 
Ove perilice su opremljene efektivnim sistemom sušenja. Patentirani sistem "Efektivno sušenje" pomaže u postizanju maksimalne energetske efikasnosti dok ujedno povećava performanse sušenja. 


fs_ref_tech-23.jpg
GlassShield tehnologija


Stakleni predmeti su izloženi koriziji tokom vremena, zbog učestalog pranja. Pametne Beko perilice suđa s GlassShield tehnologijom štite vaše satkleno posuđe kao štit osjećajući nivo tvrdoće vode i stabilizirajući ga na optimalnom nivou. Time se produžava vijek trajanja vašeg staklenog posuđa do 20 puta.
fs_ref_tech-24.jpg
Potrošnja vode 6 litara  

Beko pametne perilice suđa osnažuju kapljice vode tako što povećavaju efektivnost prskanja vode. Zajedno s sistemom duplog filtriranja, Beko perilice suđa koriste: 6 l vode po pranju.
AluTech je jedinstvena aluminijska izolacija koaj drži toplotu unutra. Pomoću "Sistema duplog filtriranja", voda se čisti i pohranjuje u skrivenom spremniku koji je zagrijava dok mašina radi. Manja potrošnja energije u kombinaciji s maksimalnim učinkom i većim zadovoljstvom.
fs_ref_tech-25.jpg
UvijekČist filter.  

Beko perilice suđa koje su opremljene s UvijekČist filterom imaju posebnu pumpu koja ubrizgava pritisak vode u sistem filtriranja. Na taj način, samočišćenje filtera, koje eliminira potrebu za ručnim čišćenjem, poboljšava efikasnost čišćenja i čini vaše suđe lakšim za održavanje u tip-top uslovima. 
Beko perilice suđa koje su opremljene s UvijekČist filterom imaju poseban sistem pumpanja u kojem prskalica čisti kroz filter vodom pod pritiskom. Na taj način, do 80% čišći filter je dostignut i potreba za ručnim čišćenjem je 4 puta manja u poređenju sa standardnim perilicama suđa. 
bosnia.JPG