Katalog proizvoda

O nama

eKupi je najveća regionalna internet trgovina koja na jednom mjestu omogućuje jednostavnu kupovinu širokog asortimana proizvoda iz udobnosti svog doma štedeći tako vrijeme i novac.
Naše prednosti
Visoka kvaliteta naše usluge proizlazi iz kontinuiranog ulaganja u razvoj tehničkih rješenja, sigurnosti plaćanja i osiguranja raznolikosti proizvoda po konkurentnim cijenama. Naše vrijednosti određuju način na koji djelujemo, kako u kompaniji, tako i izvan nje. Izuzetnu pažnju polažemo u razvoj naših zaposlenika, izgradnju partnerskih odnosa s našim dobavljačima, zadovoljstvu naših korisnika te kvaliteti naših proizvoda i usluga. 

kupko.mm.JPGNaše vrijednosti:
  • Orijentisanost Kupcu
  • Strast
  • Optimizam
  • Hrabrost
  • Odgovornost
  • Organizacija koja uči
  • Razvijanje timskog rada i duha

eKupi u Regiji
eKupi stvara temeljne strateške i strukturalne preduvjete za veliki rast sutrašnjice. Međusobna lokalna i regionalna razmjena i bliska saradnja s partnerima, kupcima i zaposlenicima čvrsto su usidreni u korporativnoj kulturi.

Ona se temelji na uvjerenju da je otvorena, pozitivna i timska radna atmosfera idealno plodno tlo za razvoj tehničkih inovacija koje se fokusiraju na podizanju vrijednosti i usluga za krajnje kupce.

Težimo tome da korporativnu kulturu i poslovni model uspješno prenesemo na sva tržišta gdje poslujemo prilagođavajući se potrebama i navikama lokalnih kupca. Danas eKupi možete naći u: Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji.

Svaka podružnica djeluje kao pravno samostalna tvrtka. Centralni tim u Hrvatskoj je odgovoran za strateško upravljanja i podržava svaku podružnicu sa marketingom, upravljanje brendom, finansijama i razvojem cjelokupnog poslovanja.
Zimske gume