text.skipToContent text.skipToNavigation

Tesla perilica posuđa WDI490MID EK000476163

Tesla perilica posuđa WDI490MID: EK000476163

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate od 4.11 do 31.12.2022. ili do isteka zaliha.

Dodatnih 5% popusta na virman i gotovinu će se obračunati kada kliknete "završi narudžbu"! Više saznaj ovdje!

Cyber week je tu! Cijelu ponudu pogledaj OVDJE!
Akcija traje od 28.11. u 09:00 h do 5.12.2022. u 09:00 h ili do isteka zaliha.

Dodatnih 5% popusta - riješi se starog uređaja bijele tehnike.

829,00 KM

Cijena
625,00 KM

Dodatnih 5% za gotovinu i virman

Tesla | WDI490M perilica posuđa | Energetska klasa: E | Buka: 44dB | Postavljanje proizvoda: Ugradbeni | Dimenzije (Š x V x D): 44,5 x 81,5 x 57  Saznaj više

Dostavljamo već od 01.12.2022

Garancija: 5 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

 
Izaberite jedan od modela brenda Tesla i vratite svoj aparat operateru sistema za električni i elektronski otpad ZEOS eko-sistem, a mi svaku zamjenu starog aparata nagrađujemo PETROL vaučerom u iznosu od 50,00 KM, koji stiže na vašu adresu u roku od 10 dana! Akcija važi za sve kupljene Tesla mašine za veš( za pranje, pranje i sušenje, ili samo sušenje), kao i za sve Tesla mašine za suđe(standardne ili ugradbene).
Napomena: Rok za prijavu vraćanja starog aparata je sedam dana od datuma kupovine novog uređaja. Vraćanje uređaja kompaniji ZEOS eko-sistem vrši se preko X Express-a, pozivanjem na broj 1380, sa napomenom da se radi o Tesla akciji "Staro za novo". X Express stare uređaje preuzima sa mjesta kojem se može prići kamionom.

Tesla perilica posuđa WDI490M

Ne morate ga vidjeti da biste znali da radi. Ugradbena mašina za pranje posuđa štedi prostor i pruža vam ruku pomoći koja vam je potrebna u kuhinji.

SVJETLOSNI INDIKATOR
Uvijek ćete znati kada je mašina završila program pranja, zahvaljujući svjetlosnom indikatoru – LED svetlu projektovanom na podu. Ova funkcija je veoma korisna za ugradbene mašine za pranje posuđa, jer je kontrolna tabla u ovim uređajima sakrivena, pa kada se program završi, LED indikator svijetli i treperi 5 minuta nakon završetka programa, a zatim se gasi.

DUAL-ZONE WASH
Odlična karakteristika ako imate posuđe koje zahtijeva različite nivoe snage pranja: jako zaprljane lonce i tiganje stavite u donju korpu, a ostalo posuđe u gornju. Kada aktivirate ovu opciju, pritisak prskanja u donjem dijelu će se pojačati, a maksimalna temperatura programa će se zadržati duže.

ELEKTRONSKA AQUA-STOP I ZAŠTITA OD PRELIVANJA
Zahvaljujući funkcijama Electronic Aqua-stop & Overflow Protection, Tesla mašine za pranje posuđa mogu automatski da prestanu da rade i ispumpaju vodu ako se registruje curenje, kako bi se spriječila poplava. To znači da možete uključiti mašinu i napustiti kuću bez brige!

ODGOĐENI START
Da li ste znali da možete zakazati vrijeme početka mašine za pranje posuđa do 24 sata unaprijed? Svaki put kada pritisnete dugme, početak se odlaže za sat vremena. Na ovaj način možete podesiti da pranje počinje u bilo kojem dijelu dana – čak i kada niste kod kuće – i slobodnije planirati svoje aktivnosti.

EXTRA LADICA
Uključili smo dodatnu ladicu za pribor za jelo ili predmete koje je obično teško pohraniti, odnosno dugački pribor za jelo, tako da možete oprati više u jednom punjenju.

EXTRA DRYING
Za sva ona posuđa kojima je potrebno dodatno sušenje, dodali smo dodatnu korisnu opciju koja je kompatibilna sa intenzivnim, univerzalnim, ECO, staklom i programima od 90 minuta. Omogućava vam da prilagodite ciklus pranja i prilagodite ga različitim potrebama, kao i da izbjegnete da posuđe izlazi prekriveno kapljicama vode.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

  • Kapacitet pranja 9
  • Broj programa 7
  • Energetska klasa E
  • Nivo buke 44 dB
  • Odgoda početka 1-24 h
  • Boja Inox
  • Polovično opterećenje Ne
  • Dimenzije (cm) 44,5×57×81,5 (DxŠxV)
Tip proizvoda Perilice posuđa
Brand Tesla
Garancija 5 god
Energetska klasa E
Postavljanje proizvoda Ugradbeni
Potrošnja električne energije (na 100 ciklusa) 75.5 kWh
Potrošnja vode (na jedan ciklus) 8 l
Buka (dB) 44 dB
Kapacitet (broj setova posuđa) 9
Broj programa 7
Brzi program Ne
Eco program Da
Automatski program Da
Intenzivni program Da
Pola punjenja Ne
Odgoda početka rada Da
Zvučni signal završetka rada Ne
Automatsko otvaranje vrata Ne
Indikator sredstva za ispiranje (sjajila) Da
Aquastop Da
Dječja sigurnosna zaštita Ne
Wifi povezivanje Ne
Visina 81.5 cm
Širina 44.5 cm
Dubina 57 cm
Neto težina 32.8 kg
Bruto težina 38 kg