text.skipToContent text.skipToNavigation

Tesla perilica posuđa WD690MWID EK000476150

Tesla perilica posuđa WD690MWID: EK000476150

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate od 4.11 do 31.12.2022. ili do isteka zaliha.

Dodatnih 5% popusta na virman i gotovinu će se obračunati kada kliknete "završi narudžbu"! Više saznaj ovdje!

Cyber week je tu! Cijelu ponudu pogledaj OVDJE!
Akcija traje od 28.11. u 09:00 h do 5.12.2022. u 09:00 h ili do isteka zaliha.

Dodatnih 5% popusta - riješi se starog uređaja bijele tehnike.

859,00 KM

Cijena
665,00 KM

Dodatnih 5% za gotovinu i virman

Tesla | WD690MW perilica posuđa | Energetska klasa: E | Buka: 47dB | Postavljanje proizvoda: Samostojeći | Dimenzije (Š x V x D): 59,8 x 84,5 x 60  Saznaj više

Dostavljamo već od 01.12.2022

Garancija: 5 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

 
Izaberite jedan od modela brenda Tesla i vratite svoj aparat operateru sistema za električni i elektronski otpad ZEOS eko-sistem, a mi svaku zamjenu starog aparata nagrađujemo PETROL vaučerom u iznosu od 50,00 KM, koji stiže na vašu adresu u roku od 10 dana! Akcija važi za sve kupljene Tesla mašine za veš( za pranje, pranje i sušenje, ili samo sušenje), kao i za sve Tesla mašine za suđe(standardne ili ugradbene).
Napomena: Rok za prijavu vraćanja starog aparata je sedam dana od datuma kupovine novog uređaja. Vraćanje uređaja kompaniji ZEOS eko-sistem vrši se preko X Express-a, pozivanjem na broj 1380, sa napomenom da se radi o Tesla akciji "Staro za novo". X Express stare uređaje preuzima sa mjesta kojem se može prići kamionom.

Tesla perilica posuđa WD690MW

Efikasnije rukujte svojim prljavim suđem! Samostojeće mašine za pranje sudova Tesla obećavaju odlične performanse i lako se uklapaju u svako okruženje.

ELEKTRONSKA AQUA-STOP I ZAŠTITA OD PRELIVANJA
Zahvaljujući funkcijama Electronic Aqua-stop & OverFlow Protection, Tesla mašine za pranje posuđa mogu automatski prestati da rade i ispumpaju vodu ako se registruje curenje, kako bi se spriječila poplava. To znači da možete uključiti mašinu i napustiti kuću bez brige!

ODGODI START
Da li ste znali da možete zakazati vrijeme početka mašine za pranje posuđa do 24 sata unaprijed? Svaki put kada pritisnete dugme, početak se odlaže za sat vremena. Na ovaj način možete podesiti da pranje počinje u bilo kojem dijelu dana – čak i kada niste kod kuće – i slobodnije planirati svoje aktivnosti.

EXTRA LADICA
Uključili smo dodatnu ladicu za pribor za jelo ili predmete koje je obično teško pohraniti, odnosno dugački pribor za jelo, tako da možete oprati više u jednom punjenju.

BRAVA ZA DJECU
Funkcija zaključavanja za djecu je posebno važna za domaćinstva s malom djecom, jer ih sprječava da slučajno aktiviraju uređaj tokom igranja. Pobrinite se da vaš dom bude siguran prostor za mališane koji mogu istraživati ​​dok odrastaju, bez brige da će uključiti uređaj.

EXTRA DRYING
Za sva ona posuđa kojima je potrebno dodatno sušenje, dodali smo dodatnu korisnu opciju koja je kompatibilna sa intenzivnim, univerzalnim, ECO, staklom i programima od 90 minuta. Omogućava vam da prilagodite ciklus pranja i prilagodite ga različitim potrebama, kao i da izbjegnete da posuđe izlazi prekriveno kapljicama vode.

LAKŠE KLIZANJE 
Novi modeli Tesla mašina za pranje sudova imaju poboljšani klizni sistem koji omogućava da police klize glatko i ravnomjerno - za lako, brzo i praktično punjenje ili istovar. Takođe, fleksibilne i prilagodljive korpe omogućavaju vam da lako stavite sve vrste posuđa unutra i da se uvjerite da je sigurno držano.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

  • Kapacitet pranja 14
  • Broj programa 7
  • Energetska klasa E
  • Nivo buke 47 dB
  • Odgoda početka 1-24 h
  • Boja Bijela
  • Polovično opterećenje Da
  • Dimenzije (cm) 59,8×60×84,5 (DxŠxV)
Tip proizvoda Perilice posuđa
Brand Tesla
Garancija 5 god
Energetska klasa E
Postavljanje proizvoda Samostojeći
Potrošnja električne energije (na 100 ciklusa) 95.1 kWh
Potrošnja vode (na jedan ciklus) 11 l
Buka (dB) 47 dB
Kapacitet (broj setova posuđa) 14
Broj programa 7
Brzi program Ne
Eco program Da
Automatski program Ne
Intenzivni program Da
Pola punjenja Ne
Odgoda početka rada Da
Zvučni signal završetka rada Ne
Dječja sigurnosna zaštita Da
Visina 84.5 cm
Širina 60 cm
Dubina 59.8 cm
Neto težina 43.5 kg
Bruto težina 48.5 kg