text.skipToContent text.skipToNavigation

Beko perilica posuđa BDFN 26430 XID EK000414949

Beko perilica posuđa BDFN 26430 XID: EK000414949

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

AKCIJA 72 SATA! Donosimo ti čak do 50% popusta na odabranu ponudu! Detaljnije pogledaj ovdje.

DOSTAVA U STAN samo 10 KM na području Sarajeva i Istočnog Sarajeva. Više saznaj ovdje.

Dodatnih 5% popusta - Staro za novo uz kod za popust koji ćete dobiti nakon što nam pošaljete sliku starog uređaja. Više saznaj ovdje

879,00 KM

Cijena
739,00 KM

Beko | BDFN 26430 X perilica posuđa | Energetska klasa: D | Buka: 47dB | Postavljanje proizvoda: Samostojeći | Dimenzije (Š x V x D): 59,8 x 85 x 60  Saznaj više

Dostavljamo već od 28.05.2024

Garancija: 5 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

HygieneShield™


Učinkovitost perilice posuđa veća je od klasičnog pranja posuđa, a u kućanstvima u kojima se češće kuha kod kuće, posuđe se vrlo često nagomila.Za dodatne higijenske rezultate, perilice posuđa sa funkcijom HygieneIntense koriste higijensku funkciju s parom i dodatnu funkciju vrućeg ispiranja. Maglica pare nastala prilikom dostizanja viših temperatura i dodatnim vrućim ispiranjem osigurava da je cijela površina svakog posuđa savršeno higijenska. Vrhunska higijena čišćenja koja eliminira sve vaše probleme sa bakterijama i virusima. HygieneIntense funkcija može se koristiti sa svim programima koji omogućuju dezinfekciju pomoću viših temperatura od 60 ° C (tijekom glavnog pranja) i 70 ° C (vruće ispiranje). Koristeći funkciju HygieneIntense vrijeme trajanja odabranog programa može se produljiti za 25 min do 50 min Intenzivna higijenska funkcija pruža dodatni korak ispiranja za daljnje povećanje razine higijene. Ovu tehnologiju neovisno je testiralo Sveučilište Rhine Waal.

Optimizirani programi i odgode pranja


U Beko perilicama posuđa možete koristiti sve vrste deterdženta pri čemu sve vrste deterdženata osiguravaju iste optimalne učinke pranja i sušenja.U Beko perilicama posuđa možete koristiti sve vrste deterdženta za perilice posuđa, pri čemu sve vrste deterdženata osiguravaju iste optimalne učinke pranja i sušenja. Svaka Beko perilica posuđa sadrži više pred namještenih programa pranja od kojih osnovu čine normalni program pranja, intenzivni program pranja te Eco program, koji je ujedno i referentni program za sva mjerenja učinkovitosti, od potrošnje električne energije, razine buke te potrošnje količine vode, a dalje ovisno o modelima razlikuju se brzi i brzi intenzivni programi, automatski program, programi za osjetljivo posuđe, staklo, ispiranje i slično. Istovremeno, ovisno o programu, raspon temperatura seže od najniže koja iznosi 35-40°C do najviše koja iznosi 70°C. Svaka perilica posuđa također je opremljena i mogućnošću odgode početka pranja, ovisno o modelu u varijanti 3, 6 ili 9 sati odgode ili odgoda u satima do 24 sata. Ova funkcija idealna je za one koji žele koristiti jeftiniju tarifu električne energije, prati posuđe u vremenu kada nisu kod kuće ili namjestiti da posuđe bude oprano i osušeno točno prije korisnikova dolaska s posla. Mogućnost odgode početka pranja daje dodatnu fleksibilnost u korištenju perilice posuđa.

Pomična košara za pribor za jelo


Više prostora za posuđe velikih dimenzija u donjoj košari za pranje posuđa. Košara za pribor za jelo je odlična i praktična stvar.Pomična košara za pribor za jelo Više prostora za posuđe velikih dimenzija u donjoj košari za pranje posuđa Košara za pribor za jelo je odlična i praktična stvar, ali vrlo često može i smetati. Tijekom pripreme jela za svečani nedjeljni ručak za obitelj i prijatelje sigurno će Vam trebati posuđe velikih dimenzija koje morate ručno oprati jer vam košara za pribor za jelo smeta. Beko je pronašao rješenje za vaš problem - pomična košara za pribor za jelo. Pomična košara za pribor za jelo je rešenje za ovaj problem jer se možepomicati na lijevu i / ili desnu stranu tako da možete dobiti više prostora za posuđe većih dimenzija.

Funkcija SteamGloss®


Ako Vaše viđenje savršenog domaćina uključuje prekrasno dekoriran stol za večeru, onda mutne čaše neće biti opcija.Ako Vaše viđenje savršenog domaćina uključuje prekrasno dekoriran stol za večeru, onda mutne čaše definitivno neće biti opcija. Sa Bekovom SteamGloss funkcionalnošću više nemate tih briga jer će upravo ta funkcionalnost uroditi 23% većim sjajem staklenog posuđa, i do 30% većim sjajem posuđa od porculana. Ova funkcionalnost štiti vaše stakleno posuđe i čini ga blistavo čistim kako biste mogli impresionirati svakog svojeg gosta. Koristeći SteamGloss® funkciju u Beko perilicama posuđa svaki gost pozavidjet će vam na sjaju i blistavo čistim čašama, a okus posluženog pića biti će još bolji.

Gornja košara


Ne morate više brinuti što možete staviti u gornju košaru u Vašoj perilici posuđa, hoćete li moći posložiti svoje omiljene čaše za vino ili ne. Gornja košara u Beko perilicama posuđa ima mehanizam za podešavanje gornje košare na 3 različite visine. Na taj način ako ju podignete prema gore, u donjoj košari dobit ćete više mjesta za velike lonce, tave i / ili tanjure većeg promjera. Ukoliko Vam je ipak potrebno više prostora u gornjoj košari, gornju košaru samo spustite na najnižu moguću razinu i Vaše omiljene čaše za vino na stalku biti će sigurne, a rezultati pranja savršeni. Uz mehanizam za podešavanje visine gornje košare, zaboravite na ručno pranje posuđa, jer na ovaj način perilica posuđa prilagođavama se Vašim trenutnim potrebama.

 • Kapacitet: 14 kompleta
 • 6 programa pranja
 • 5 temperatura pranja (35°/40°/50°/65°/70°)
 • HygineIntense funkcija - Dodatni higijenski rezultati s novom higijenskom funkcijom.
 • Vrhunsko higijensko pranje koje dodatno dezinficira Vaše posuđe
 • Mogućnost odgode početka rada do 24 sata
 • Mogućnost pola punjenja
 • LCD kontrolni zalson
 • Mogućnost zaključavanja postavljenih funkcija
 • Automatsko otvaranje vrata nakon završenog programa
 • Pokazivač napunjenosti soli i sredstva za sjaj
 • Pokazivač začepljenosti dovoda vode
 • Dimenzije VxŠxD: 85x59,8x60 
Tip proizvoda Perilice posuđa
Brand Beko
Garancija 5 god
Energetska klasa D
Postavljanje proizvoda Samostojeći
Širina 60 cm