text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Mario Penguin i obitelj u snježnoj pustolovini – proširena staza 71430ID EK000579936

LEGO Super Mario Penguin i obitelj u snježnoj pustolovini – proširena staza 71430ID: EK000579936

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

59,90 KM

Cijena
50,50 KM

Pridruži se penguinu i baby penguinu u čarobnoj snježnoj pustolovini! Zabavite se u spilji... Ali pazi se Goombe. Spusti se niz ledeni tobogan, a onda ga pretvori u klizalište. Ako želi&s...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Pridruži se penguinu i baby penguinu u čarobnoj snježnoj pustolovini! Zabavite se u spilji... Ali pazi se Goombe. Spusti se niz ledeni tobogan, a onda ga pretvori u klizalište. Ako želiš i interaktivnu digitalnu pustolovinu, pomozi LEGO® Mariju™, LEGO® Luigiju™ ili LEGO® Peach™ (figure nisu dio kompleta) da ponovno spoje malog penguina s odraslim!

LEGO® Super Mario™ Penguin i obitelj u snježnoj pustolovini – proširena staza (71430) odličan je komplet za igru pretvaranja i slaganje zabavnih razina. Igračka za slaganje za djecu od 7 godina i stariju dolazi s 3 lika iz igre Super Mario™, penguinom od LEGO® kocaka, malim penguinom i Goombom, te složivom spiljom u ledu, „ledenim” toboganom koji se pretvara u klizalište, 2 figure riba i saonicama koje potiču na kreativnu igru.


Za interaktivnu igru dodajte figuru LEGO® Marija™, LEGO® Luigija™ ili LEGO® Peach iz jednog od kompleta LEGO Super Mario Početna staza (71360, 71387 ili 71403 – prodaju se zasebno) te zarađujte digitalne novčiće za spajanje baby penguina s roditeljem, pobjedu nad Goombom i druga djela.


Komplet je zabavan poklon za ljubitelje videoigara, a dolazi s aplikacijom LEGO Super Mario. Preuzmite je i pronađite upute za slaganje, maštovite ideje za razne načine slaganja i igre te siguran prostor u kojem djeca mogu podijeliti modele s drugim obožavateljima.

 

Set sadrži: 228 dijelova
Preporučena dob: 7+ godina

Tip proizvoda LEGO Super Mario
Dobna Granica 7+
Broj kockica 228
Namijenjeno za Uniseks
Tema Super Mario
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!