text.skipToContent text.skipToNavigation

EGER FIT F10 pametni sat - Carbon blackID EK000451834

EGER FIT F10 pametni sat - Carbon blackID: EK000451834

192,00 KM

Cijena
89,00 KM

EGER FIT pametni sat F10 Eger satovi su nastali u sladu sa 21. vijekom kada je tehnološko ...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

EGER FIT pametni sat F10

 

Eger satovi su nastali u sladu sa 21. vijekom kada je tehnološko i smart dostignuće na najvišem nivou obrade vremena. Inspirisani dvojakim djelovanjem, vremenom i tehnologijom, EGER vam predstavlja seriju pametnih satova koje imaju preformanse zavidne standardu tradicionalnih satova. Koristeći se vodootpornim zvučnicima visoke vrijednosti, zdravstvenog praćenja vašeg tijela, visoko integriranih dizajn čipova uz još nižu potrošnju energije pri radu senzora samo su neki od parametara koji naši satovi sada posjeduju.

Sportskim dizajnom i ujedno elegantnim izgledom F10 je sat koji će vašoj kolekciji pametnih satova dati dašak svježine vremena. Pored toga što se vrlo jednostavno kopča, sat je i izuzetno lagan za nošenje sa samo 50 grama. Njegova sposobnost očitanja vašeg krvnog pritiska, kisika u krvi i podsjetnika za aktivnost su neke od prednosti koje ovaj sat posjeduje. Ono što će vas zaintrigirati kod ovog sata jeste sposobnost upravljanja fotografijom, odnosno u bilo kojem trenutku možete napraviti sliku koju želite samo protresite sat i slika će biti prikazana na vašem uređaju. Njegova jednostavnost i inovativnost je ono što ga čini drugačijim.

 

 

PARAMETRI ZDRAVLJA

Otkucaj srca

Otkucaj srca možete mjeriti u bilo kojem trenutku uz pomoć moćnog F10 koji prati vaše stanje srca.

Funkcija mjerenja krvnog pritiska

Senzor novog izgleda koji duboko svijetli u infracrvenim led diodama koje prodiru u krvne žile u vašem zglobu, a fotodiode mjere količinu svjetlosti koja se odbija. Ti napredni algoritmi izračunavaju boju vaše krvi što pokazuje na prisutnu količinu kiseonika u krvi. Vrlo lahko se mjeri gdje nakon toga dobijate rezultate koji će biti prikazani na vašem satu i aplikaciji.

Mjerenje kisika u krvi

Uz F10 možete izmjeriti vaš kisik u krvi i prikazati rezultate mjerenja.

 

Funkcija mirovanja

Sat može bilježiti i prikazati vaše ukupno vrijeme spavanja i kvalitet sna, kao i dužinu dubokog ili laganog sna, od 22 do 08 sati.

 

Tjelesna temperatura

Tjelesna temperatura vašeg tijela se može izmjeriti vrlo lahko uz vaš F10 pametni sat.
Termometar na zapešću, praćenje tjelesne temperature

PARAMETRI SPORTA

Brojanje koraka

Uđite u izbornik za brojanje koraka kako bi vam pametni sat prikazao ukupan broj koraka, vrijeme trajanja aktivnosi, utrošenih kalorija i udaljenosti u danu.

 

Sportski način rada

Kada kliknite na funkciju sportskog načina rada, a tu su trčanje, biciklizam, badminton, nogomet i drugi sportski načini u svakom modusu budite sigurni da će svaki pokret biti zabilježen zahvaljujući vašem F10 pametnom satu. Sat bilježi vrijeme vježbanja i utrošene kalorije.

 

Funkcija štoperice

Kliknite za ulazak u funkciju štoperice za početak, zaustavljanje ili završetak operacije. Ukoliko se bavite nekim sportskim aktivnostima i brojanju vježbi ili ipak birate štopericu za vaše kulinarske radnje, rado će vam poslužili.

 

OSTALI PARAMETRI

Pozivi IP67

Ukoliko želite uputiti poziv unesite broj u birač i pritisnite ikonu za poziv. Za par sekundi vaš sat će ostvariti poziv sa osobom koju ste pozvali.

Kontakti

Vaši kontakti mogu biti prisutni na vašem pametnom satu tako što ćete sinkronizovati kontakte u aplikaciji kako bi vam biranje drage osobe bilo pri ruci.

Vrijeme na satu

Povezivanjem sata sa aplikacijom, vrijeme se automatski prebacuje sa uređaja na sat. 

Odaberite pozadinu

Ukoliko želite odabrati pozadinu na stranici uređaja i uspješno učitati pozadinu koja se sinkronizuje i prikazuje na vašoj početnoj strani sata, potrebno je odabrati pozadinu na vašem uređaju kako bi se pozadina učitala na vašem satu. Kako vaš dan ne bi izgledao uvijek isti, F10 nudi mnogo pozadina koje možete mijenjati svaki dan u skladu sa vašim raspoloženjem.

Igrajte igrice

Ukoliko imate slobodno vrijeme popunite ga igrajući zabavne igre koje vam ovaj sat nudi.

Razgovarajte sa svojim telefonom

Pričajte sa svojom siri. Inteligentni glasovni asistent može se kontrolisati putem sata.

Ekran

Ultra beskonačni prikaz vizualnog efekta. Novi 1.75 inčni IPS ekran visoke rezolucije daje zasićenost boja do 80% i čini sliku jasnijom i živopisnijom.

Snimite fotografiju

Za snimanje fotografija kliknite ili protresite vaš sat i automatski će se prikazati slika na vašem uređaju koju ste izradili.

Funkcija podešavanja

Sat nudi opciju izgleda brojčanika, pronalaženje vašeg mobilnog telefona, APP QR kod, postavke svjetline, podešavanje glasnoće, postavke vibracije, te vraćanje na tvorničke postavke.

Podsjetnik na poruku

Otvorite podsjetnik na aplikaciji. Kada na telefonu postoje poruke kao što su chat poruke, poziv i SMS, na satu će se pojaviti odgovarajući upit. Na aplikaciji možete odabrati najčešće korištene ikone na telefonu kako bi bili obaviješteni o svakoj poruci, obavještenju ili pozivu koji dobijete i svaka od njih će se prikazati na vašem F10 pametnom satu.

 

Više funkcija

 

Vaš sat posjeduje više funkcija kao što su: podsjetnik na sjedenje, podsjetnik za vodu, podsjetnik na vezu, podsjetnik na dolazni poziv, podsjetnik na budilicu, podsjetnik za punjenje itd.

 

Vodootporan

 

Uz IP67 zaštitu vaš sat možete nositi i kada je kiša, uz svakodnevno pranje ruku nema potrebe skidati sat, tako da može zadovoljiti sve vaše dnevne potrebe vodootpornog nošenja bez izvrsnog trošenja.

KAKO SE SPOJITI?

 

Kako biste spojili pametni sat sa vašim telefonom, potebno je skenirati QR kod sa ekrana vašeg sata kako biste skinuli aplikaciju. QR kod vas vodi na aplikaciju M2Wear i uz par klikova ste povezani sa vašim satom.

 

 

 

Tip proizvoda Sportski pametni satovi
Brand Eger
Veličina zaslona 1.74 "
Sučelje Bluetooth