text.skipToContent text.skipToNavigation

LG klima uređaj S12ETIDEK000387759

Iskusite UEFA Euro 2021 uz dodatnih 10% popusta za plaćanje VISA karticama čak i na akcijske cijene! Registruj Visa karticu na eKupi.ba i ostvari dodatnih 10% popusta na poseban asortiman

Dodatnih 10% popusta za plaćanje Visa karticama obračunat će se nakon što pritisneš "plati" Pogodnost vrijedi do 30.06.2021. godine

Cijena
1.179,00 KM
LG  S12ET klima uređaj | | Namjena za prostor od: 26 do 35m2 | Rashladno sredstvo: R32 | Tip klime: Inverter | Energetska hlađenja: A++ | Energetska grijanja: A+ | WiFi: Da

Garancija: 3 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Dostavljamo već od 15.06.2021

 

Integrisan WiFi - ThinQ aplikacija

Pristupite klima-uređaju u bilo kojem trenutku i s bilo kojeg mjesta uptrebom uređaja s Wi-Fi vezom i ekskluzivne LG-eve aplikacije ThinQ za kontrolu kućanskih uređaja.

Ulazna snaga:
Hlađenje (W) 1080
Grijanje +7°C (W) 1050
 

Energetski razred:
Hlađenje A++ (A++ – E scale)
Grijanje A+ (A++ – E scale)
 

Godišnja potrošnja energije:
Hlađenje (kWh) 186
Grijanje (kWh) 875
 

Radna jačina struje:
Hlađenje (procjena, maks. ) (A) 4.7/6.0
Grijanje (procjena, maks.) (A) 4.7/7.0
 

Početna struja:
Hlađenje (A) 1.1
Grijanje (A) 1.1
 

Neto težina:
Unutarnja (kg) 8.7
 

Dimenzije (Š x V x D):
Unutarnja (mm) 837 x 308 x 189

Feature_02_Desk

DUAL INVERTER COMPRESSOR™ S 10 GODINA JAMSTVA

LG Dual Inverter Compressor™ rješava probleme neučinkovitosti i buke, što rezultira klimatskim uređajem koji hladi brže, traje dulje i radi tiše. Uz 10-godišnje jamstvo na kompresor, korisnici će uživati ​​u blagodatima LG klima-uređaja dulje vrijeme.DUAL INVERTER COMPRESSOR™
 
Feature_02_2
Kompresor sa širom dinamičkom frekvencijom štedi više energije i ima brži raspon hlađenja.
 
10 GODINA JAMSTVA
 
Feature_02_1
 
Tvrtka TÜV Rheinland izdala je certifikat za 10-godišnji životni vijek proizvoda.
 
Feature_02_3
*TÜV Rheinland, provjera stope brzog hlađenja i uštede energije
 
03_Fast-Cooling_D11_v1

UŠTEDA ENERGIJE I BRZO HLAĐENJE

Inverterski kompresor stalno prilagođava brzinu rada kompresora kako bi održao željenu razinu temperature. Dodatno, DUAL Inverter Compressor™ štedi više energije od uobičajenog kompresora. Zahvaljujući DUAL Inverter kompresoru zrak se izbacuje dalje i brže.
*TÜV Rheinland, provjera stope brzog hlađenja i uštede energije
 
black1

DUAL INVERTER COMPRESSOR™

Inverterski kompresor stalno prilagođava brzinu rada kompresora kako bi održao željenu razinu temperature. Dodatno, DUAL Inverter Compressor™ štedi više energije od uobičajenog kompresora. Zahvaljujući DUAL Inverter kompresoru zrak se izbacuje dalje i brže.
 
Feature_05_D_v1

JEDNOSTAVAN I MODERAN DIZAJN SA SKRIVENIM ZASLONOM

Tanki i moderni dizajn LG klima-uređaja omogućuje jednostavnu instalaciju i praktično čišćenje pomoću EZ kliznog filtra . Nadalje, veliki skriveni zaslon savršen je za praktičnu provjeru potrošnje energije.
*Stvarna slika proizvoda može se razlikovati od slike prikazane gore.
 
Feature_06_D111

NISKA RAZINA BUKE

LG-evi klima-uređaji rade gotovo nečujno zahvaljujući jedinstvenom LG-evom ukošenom ventilatoru i DUAL Inverter kompresoru koji eliminiraju nepotrebne zvukove i omogućavaju nesmetan rad.
 
Feature_07_D_v1

FILTAR ZA VIŠESTRUKU ZAŠTITU UZ TEHNOLOGIJU 3M

Napredne tehnologije tvrtki 3M i LG uklanjaju štetne mikročestice, uključujući viruse, bakterije i alergene za sigurniju i zdraviju okolinu.
 
Active-Energy_new

AKTIVNA ENERGETSKA REGULACIJA

Funkcija aktivne energetske regulacije pruža mogućnost odabira razine potrošnje energije u skladu sa situacijom. Uživajte u hladnoj i ugodnoj atmosferi uz uštedu energije.
 
2sj2tyg42

OPCIJA OPTIMALNOG STRUJANJA ZRAKA (COMFORT AIR)

Opcija optimalnog strujanja zraka (Comfort Air) na praktičan način postavlja krilce u unaprijed postavljeni položaj koji sprječava da zrak iz klima-uređaja puše izravno u osobe u prostoriji.
 
 
R32-02_Desktop-6112

VISOKOUČINKOVITO RASHLADNO SREDSTVO R32

R32 je ekološki prihvatljivo, visokoučinkovito rashladno sredstvo. Kako je količina rashladnog sredstva R32 znatno niža u usporedbi s R410A, ono ima manji potencijal globalnog zagrijavanja i minimalno oštećuje oznoski omotač. Visoki stupnjevi kompresije R32 omogućuju veći kapacitet u usporedbi s postojećim sredstvima R12 i R410A.
 
dxsgx

BRZA I JEDNOSTAVNA INSTALACIJA

LG klima-uređaji dizajnirani su za jednostavnu i učinkovitu instalaciju, bez obzira na okruženje i broj osoba koje sudjeluju u postupku instalacije. Smanjenjem broja radnika i vremena potrebnog za instalaciju sada je moguće instalirati više jedinica u manje vremena.
 
6 VERTIKALNIH POLOŽAJA KRILCA
 
Feature_10_1

Korisnici mogu izabrati između 6 unaprijed postavljenih položaja za usmjeravanje kako bi smjer strujanja zraka bio u skladu s vašim željama.FILTAR ZA DVOSTRUKU ZAŠTITU

Feature_10

Filtar za dvostruku zaštitu prihvaća čestice prašine veće od 10 ㎛ i bakterije.

Global_DualCool_2016_Feature_11_Comfort_Sleep

UGODAN SAN

Način rada za ugodno spavanje osigurava najugodniju moguću okolinu za spavanje automatskom prilagodbom 3 različite funkcije (Neizravni protok zraka / isključivanje na 7 sati / blagi vjetar i logičnost vremena spavanja) jednostavnim klikom na tipku.AUTOMATSKO ČIŠĆENJE
 
Feature_12

Sveobuhvatna funkcija automatskog čišćenja sprječava stvaranje bakterija i plijesni na izmjenjivaču topline i time korisniku pruža ugodnije i udobnije okruženje.GOLD FIN™

Feature_12_1

Gold Fin™ osigurava otpornost površine na koroziju i poboljšava dugovječnost izmjenjivača topline.

Feature_13

BRZO ZAGRIJAVANJE

Funkcija automatskog zakretanja u 4 smjera podešava protok zraka s obzirom na okolinu dopuštajući na taj način optimalnu distribuciju toplog zraka u prostore za život i omogućujući brzi zagrijavanje.
Energetski razred hlađenja A++
Energetski razred grijanja A+
Namjena klima prema prostoru od 26 do 35 m2
Brand LG
Garancija 3 god