text.skipToContent text.skipToNavigation

Hisense klima uređaj Expert Smart 24KID EK000443608

Hisense klima uređaj Expert Smart 24KID: EK000443608

Kupite novi uređaj uz 5% dodatnog popusta i besplatnu dostavu u stan te odvoz vašeg starog uređaja! Više informacija pogledajte ovdje.

Ne propusti 72h Gorenje i Hisense aparata sa popustima do 40%. Akcija traje od 03.10. do 06.10. u 09:00. Cijelu ponudu pogledaj ovdje.

1.759,00 KM

Cijena
1.599,00 KM

Hisense Expert Smart 24K klima uređaj | | Namjena za prostor od: 51 do 75m2 | Rashladno sredstvo: R32 | Tip klime: Inverter | Energetska hlađenja: A++ | Energetska grijanja: A+ | WiFi: Da  Saznaj više

Besplatna dostava

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Produženje garancije
 
Sve što treba da uradite je da popunite formular i dobićete garantni list za 5, odnosno za 7 godina garancije na kompresor klima uređaja sa inverterom. Za dodatnu garanciju mogu biti registrovani klima uređaji kupljeni između 01.01.2021. i 31.12.2022. Mogućnost produžavanja garancije na ukupni period trajanja od 7 godina odnosi se na kompresor kod svih klima uređaja sa inverterom. Mogućnost produžavanja garancije na ukupni period trajanja od 5 godina odnosi se na kompresor kod svih klima uređaja bez invertera. Mogućnost produžene garancije se ostvaruje registracijom aparata u roku od 8 sedmica od datuma kupovine i izdavanja fiskalnog računa.

Wi-Fi 
Praktično kontrolišite svoj klima uređaj gde god da se nalazite u vašem domu koristeći samo mobilni telefon i Wi-Fi konekciju jednostavno koristeći Wi-Fi modul (prodaje se zasebno). Tako ćete stvoriti komforno okruženje pre nego što stignete kući ili možete brinuti o svojim ljubimcima izdaleka. Kada unapredite svoj klima uređaj Wi-Fi modulom moći ćete da koristite praktičnu HiSmart aplikaciju za kontrolu putem mobilnog uređaja.

Active Carbon Filter
Filter sa aktivnim ugljem koji pomoću čestica uklanja hemikalije, isparenja i duvanski dim. On je savršeno rešenje za eliminisanje neprijatnog vazduha i omaogućavanje uživanja u svežem i čistom vazduhu.

Tihi rad
Nizak nivo buke, koji može biti i svega 19 dB, pomoći će vam da stvorite mirno i ugodno okruženje i učiniće da se osetite kao da čujete tišinu.

Jedan klik za savršenu temperaturu sobe
Zgodan režim u slučaju naglog pada temperature napolju tokom dana ili za korisnike koji ne žele da razmišljaju o izboru načina rada klima uređaja. Jednostavno izaberite željenu temperaturu u prostoriji i Smart Mode, a specijalni logički algoritam odrediće način rada klima uređaja i najbolja podešavanja za brzinu ventilatora.

Smart Mode
Zgodan režim u slučaju naglog pada temperature napolju tokom dana ili za korisnike koji ne žele da razmišljaju o izboru načina rada klima uređaja. Jednostavno izaberite željenu temperaturu u prostoriji i Smart Mode, a specijalni logički algoritam odrediće način rada klima uređaja i najbolja podešavanja za brzinu ventilatora.

Četiri režima za spavanje
Spavanje je od vitalnog značaja za naše telo, a odmaranje donosi benefite za naše zdravlje. Hisense klime poseduju 4 noćna (SLEEP) režima rada prilagođena svakom uzrastu: deca, omladina, odrasli, stariji. Krivulja temperature će se prilagoditi u skladu sa odabranim režimom.

Režim za noćni rad i poboljšanje komfora - Sleep Mode
Ova funkcija omogućava automatsko smanjivanje snage hlađenja/grejanja za 1° C u toku prva dva sata rada. Ovaj režim se tada nastavlja i u toku sledećih 5 sati, nakon čega se automatski isključuje.

Prilagođavanje temperature daljinskim upravljačem
I Feel je senzor visoke preciznosti koji se nalazi u daljinskom upravljaču. Senzor prenosi informacije o temperaturi na unutrašnju jedinicu klima uređaja, koja automatski podešava rad uređaja, u zavisnosti od uslova oko korisnika.

8° C Heating
Ovaj poseban režim rada inverter klima uređaja, održava sobnu temperaturu na 8° C čak i kada je spoljna temperatura veoma niska. Omogućava manju potrošnju električne energije i sprečava oštećenje opreme u prostoriji zbog niske temperature (pogodno za vikendice).

Timer 24H
Možete podesiti klima uređaj da se automatski uključi ili isključi u određeno vreme tokom dana.

Dimmer
Pritisnite taster "Dimmer" na daljinskom upravljaču da isključite displej na unutrašnjoj jedinici. Klima uređaj će štedeti energiju, a vi ćete uživati u mrklom mraku.

Full DC Inverter
360° DC inverterska tehnologija je najsavremenija tehnologija koja omogućava inteligentan rad klima uređaja i smanjuje energetske gubitke. Kompresor radi lakše i efikasnije, kontrola temperature je preciznija, a buka je niža.

Visoka efikasnost i ušteda energije
3-DC Inverter tehnologija, Visokofrekventna tehnologija magnetne regulacije, 180° tehnologija sinusnog upravljanja talasima, Tehnologija kompenzacije obrtnog momenta niske frekvencije, Tehnologija ultra-široke regulacije frekvencije i Napredna samoadaptivna tehnologija pogona BLDC kompresora omogućavaju da Hisense klima uređaji budu još tiši i efikasniji tokom rada, što omogućava komforniju upotrebu.

Fast Cooling
Ova jedinstvena tehnologija slabe magnetne regulacije koristi se za rad na visokim frekvencijama pri visokiim temperaturama, čime se postiže veći kapacitet hlađenja i povećava brzina hlađenja prostorije za čak 25%.

Vrsta jedinice: Unutrašnja jedinica CF70BT1FG
Wi-Fi upravljanje: Integrisano
Temperaturni opseg u režimu - grijanje (°C): -20- 24
Temperaturni opseg u režimu - hlađenje (°C): -15 - 43
Opseg za postavljanje temperature (°C): 16-30
Rashladno sredstvo: R32
Razred energetske učinkovitosti - zagrijavanje: A+
Razina brzine vanjskog ventilatora: 3
Nivoi brzine unutrašnjeg ventilatora: 7
Kapacitet hlađenja: 6,5 kW
Kapacitet odvlaživanja: 2,2 L/h
Promjer kondenzacijske cijevi: 18 mm
Snaga zagrijavanja: 7.100 W
Omjer SEER - hlađenje: 6,2
Omjer SCOP - zagrijavanje: 4
EER: 3,15
COP: 3,3
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 99,8 × 32,5 × 22,5 cm
Dimenzije aparata u ambalaži (ŠxVxD): 106 × 39 × 31,5 cm

Vrsta jedinice: Vanjska jedinica CF70BT1FW
Temperaturni opseg u režimu - grijanje (°C): -20- 24
Temperaturni opseg u režimu - hlađenje (°C): -15 - 43
Opseg za postavljanje temperature (°C): 16-30
Razred energetske učinkovitosti - zagrijavanje: A+
Kapacitet hlađenja: 6,5 kW
Snaga zagrijavanja: 7.100 W
Rashladna snaga: 6.500 W
Potrošnja el. energije pri zagrijavanju/radna struja: 2.150 W
Potrošnja el. energije pri hlađenju/radna struja: 2.060 W
Minimalni protok zraka: 1.850 m³
Protok zraka: 2.800 m³
Cijev za tekućinu - promjer: 9,53 mm
Cijev za plin - promjer: 15,88 mm
Maks. dužina cijevi: 20 m
Maks. visinska razlika: 15 m
Nazivna struja kod hlađenja: 9,2 A
Nazivna struja kod zagrijavanja: 9,6 A
Omjer SEER - hlađenje: 6,2
Omjer SCOP - zagrijavanje: 4
COP: 3,3
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 86 × 66,7 × 31 cm
Dimenzije aparata u ambalaži (ŠxVxD): 99,5 × 72 × 42 cm

Tip proizvoda Klime za dom
Brand Hisense
Garancija 2 god
Namjena klima prema prostoru od 51 do 75 m2
Energetski razred grijanja A+
Energetski razred hlađenja A++