text.skipToContent text.skipToNavigation

Hisense klima uređaj Eco Smart 12KID EK000378531

Hisense klima uređaj Eco Smart 12KID: EK000378531

Kupite novi uređaj uz 5% dodatnog popusta i besplatnu dostavu u stan te odvoz vašeg starog uređaja! Više informacija pogledajte ovdje.

Cijena
699,00 KM
Hisense Eco Smart 12K klima uređaj | | Namjena za prostor od: 26 do 35m2 | Rashladno sredstvo: R32 | Tip klime: Inverter | Energetska hlađenja: A+ | Energetska grijanja: A+ | WiFi: Ready  Saznaj više

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Produženje garancije
 
Sve što treba da uradite je da popunite formular i dobićete garantni list za 5, odnosno za 7 godina garancije na kompresor klima uređaja sa inverterom. Za dodatnu garanciju mogu biti registrovani klima uređaji kupljeni između 01.01.2021. i 31.12.2022. Mogućnost produžavanja garancije na ukupni period trajanja od 7 godina odnosi se na kompresor kod svih klima uređaja sa inverterom. Mogućnost produžavanja garancije na ukupni period trajanja od 5 godina odnosi se na kompresor kod svih klima uređaja bez invertera. Mogućnost produžene garancije se ostvaruje registracijom aparata u roku od 8 sedmica od datuma kupovine i izdavanja fiskalnog računa.

WI-FI DODATAK

Nadogradite svoj klima uređaj
Pouzdano upravljajte svojim klima uređajem bilo gdje iz vašeg doma putem mobilnog telefona i Wi-Fi konekcije korištenjem Wi-Fi modula (kupuje se zasebno). Na taj način, moći ćete kreirati ugodne uslove prije dolaska kući ili se pobrinuti za svog kućnog ljubimca sa daljine. Kada se nadogradi sa Wi-Fi modulom moći ćete koristiti pogodnu HiSmart aplikaciju da upravljate klima uređajem sa svog mobitela.
 

Upravljanje govorom

Nova Hisense HiSmart Life aplikacija kompatibilna je sa Google virtualnim asistentom i Amazon Alexa, tako da govorom možete upravljati uređajem. Zahvaljujući govornoj interakciji moguće je regulisati temperaturu, uključiti ili isključiti uređaj, kao i podesiti režim rada (hlađenje ili grijanje). Možete pronaći HiSmart aplikaciju u "Amazon Alexa" aplikaciji i u "Home" aplikaciji.
 

Specijalni način zagrijavanja

Naš specijalni režim zagrijavanja, tokom hladnijeg vremena i dužeg odsustva iz doma, održava i štiti vaš dom od smrzavanja održavajući temperaturu prostorija na 8°C.
 
Tip proizvoda Klime za dom
Garancija 2 god
Brand Hisense
Namjena klima prema prostoru od 26 do 35 m2
Energetski razred grijanja A+
Energetski razred hlađenja A++