text.skipToContent text.skipToNavigation

Tvoja visina:

Pronađi ❱❱

SPORT

Budite u dobroj formi i zabavite se uz naš sportski asortiman.
Vi odaberite, mi dostavljamo na vašu kućnu adresu brzo i sigurno.
Bicikli, fitness sprave, električni romobili, role, hoverboardi, trampolini, sportski pametni satovi i narukvice, stolovi za stolni tenis, kajaci i ostala sportska oprema po odličnim cijenama.

Prednosti trake
za trčanje >>

1. Smanjuje udar na zglobove - Zglobovi pate na tvrdim podlogama pa stradaju gležnjevi, koljena i leđa. Trake za trčanje su idealne zbog mekanije površine za trčanje i apsorpcije udara kod nekih modela!

2. Potpuna kontrola - Početnik, napredni trkač, profesionalac...trake su za svakoga. One će pratiti vaš napredak. Neki modeli imaju programe, različite stupnjeve nagiba i težine koji će vas dovesti do vaših ciljeva!

3. Jednostavnost upotrebe - Trčite kada i koliko želite. Većina traka je sklopivo i mogu se koristiti bilo gdje, sigurno, bez da izlazite i izlažete se vanjskim utjecajima i prometu.

4. Izgradnja mišića - Trčanje nije samo dobra kardio vježba nego puno više od toga. Trčanjem koristimo i izgrađujemo širok raspon mišića.

5. Mentalno zdravlje i motivacija - Trčanje i druge aerobne vježbe poput biciklizma, potiču mozak na oslobađnje više endorfina (kemijski spojevi zbog kojih se osjećate sretno). Trčanje na traci pridonosi ublažavanju depresije i tjeskobe. Redoviti osjećaj sreće učinit će vas motiviranijima da sljedeći put trčite još jače.

Zašto koristiti
orbitrek? >>

1. Bez utjecaja na zglobove - Uz orbitrek nema štetnog utjecaja na zglobove! Noge su cijelo vrijeme na pedalama i nema pritiska na zglobove te ozbiljnih ozljeda koljena i gležnjeva

2. Riješite se masnih naslaga na trbuhu - Orbitreci su izvrsni za sagorijevanje masnoća na trbuhu, a masnoće i prekomjerna tjelesna težina mogu uzrokovati bolesti srca, dijabetes te povećani rizik od nastanka raka. S orbitrekom kombinirate više pokreta odjednom te vas tjera i na korištenje trbušnih mišića.

3. Svestrani su - Bili vi početnik ili profesionalac, lako možete mijenjati otpor na orbitreku kako biste trening prilagodili sebi i učinili ga zabavnim. Vježbanjem na orbitreku koristite više skupina mišića i zato su dobar odabir za svakoga.

4. Svestrani su - Bili vi početnik ili profesionalac, lako možete mijenjati otpor na orbitreku kako biste trening prilagodili sebi i učinili ga zabavnim. Vježbanjem na orbitreku koristite više skupina mišića i zato su dobar odabir za svakoga.

Sobni bicikli - trening
za svakoga >>

Svi znaju da sobni bicikl ima brojne prednosti: povećava kardio sposobnosti, pomaže kod mršavljenja, ima slab ujecaj na zglobove, jača noge i mišiće donjeg dijela tijela, a, najbitnije od svega, sve to iz udobnosti vlastitog doma.
Donosimo vam 3 vrste treninga koje će vam pomoći u postizanju vlastitih ciljeva 💪

Za početnike - krenite s laganim treninzima od 20-30 minuta
1) pedalirajte lagano, manjim intenzitetom 5 - 10 minuta
2) pojačajte na srednji intenzitet u trajanju od 5 minuta nakon čega ide: - visoki intenzitet 1 -2 minute
- srednji intenzitet 5 minuta
- visoki intenzitet 1 - 2 minute
- srednji intenzitet 5 minuta
3) završite trening laganim pedaliranjem niskog intenziteta 5

Za mršavljenje - krenite s treningom od 30 - 50 minuta
1) pedalirajte lagano, manjim intenzitetom 5 -10 minuta
2) pedalirajte srednjim intenzitetom 3 - 5 minuta
3) U idućih 20 -30 minuta izmjenjujte visoki (1 - 3 min) i srednji intenzitet (3 - 5 min), sukladno svojim mogućnostima
4) završite trening laganim pedaliranjem niskog intenziteta 5 -10 min

Intervalni trening - trening od 30 min
1) pedalirajte lagano, manjim intenzitetom 10 min
2) pojačajte na srednji intenzitet u trajanju od 10 min nakog čega ide: - visoki intenzitet 2 min - niski intenzitet 2 min - visoki intenzitet 2 min - niski intenzitet 2 min - visoki intenzitet 2 min
3) završite trening laganim pedaliranjem niskog intenziteta 5 - 10 min