text.skipToContent text.skipToNavigation

Xiaomi električni romobil 1SID EK000346833

Xiaomi električni romobil 1SID: EK000346833

Cijena
1.150,00 KM

XIAOMI električni romobil 1S Nosivost: 100 kg Brzina: 25 km/h Domet: 30 km Garancija: 12 mjeseci  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Svestran je romobil, jednostavan za vožnju, lako se prenosi i super je za izbjegavanje gužvi ili laganu vožnju u gradskim mjestima. Uz 3 brzine rada, svoju vožnju ćete još jednostavnije prilagoditi vlastitim potrebama. Primjerice, ako se nalazite u okruženju ljudi ili u gužvi, jednostavno se prebacite u brzinu "pješačenja" (0-5km/h), dok će u standardnoj brzini romobil postizati brzinu do 20 km/h. Ako se nalazite izvan gužve, prebacite se u "Sport" način rada u kojem će Vaš romobil postizati brzinu do 25 km/h. Višenamjenska kontrolna ploča omogućiti će Vam prikaz podataka uživo, te će Vam odmah biti dostupni podaci poput poput brzine, načina rada, sigurnosti romobila (zaključavanju) te druge korisne informacije o vožnji. Uz intuitivne kontrole, jednom tipkom upravljati ćete s više funkcija: ne samo da tipka uključuje i isključuje romobil, već se koristi za prebacivanje brzina rada kao i za uključivanje i isključivanje prednjih svjetala. Upravljač je napravljen od TPR materijala za što ugodnije prianjanje što će učinkovito poboljšati iskustvo vožnje, dok je ručica gasa izvrsno kalibrirana kako biste lako dodavali gas i jednostavno vršili promjene.

Uz Kinetic Energy Recovery System (KERS) pretvorite kinetičku energiju u električnu energiju za duži vijek trajanja baterije. Sustav za povrat kinetičke energije (KERS) u potpunosti je unaprijeđen, a učinkovitost pretvorbe energije je dodatno poboljšana u odnosu na prethodne generacije. Može povratiti kinetičku energiju svakog kočenja i vožnje bez gasa (tipa nizbrdo) i pretvoriti je u upotrebljivu električnu. Učinkovitost iskorištavanja energije također se može prilagoditi putem Mi Home aplikacije.

 

Upravljač je napravljen od TPR materijala za ugodnije prianjanje što može učinkovito poboljšati iskustvo vožnje. 8,5-inčna guma ima dobru apsorpciju udara i sposobnost prolaska prepreka. Lako prelazi nalet brzine i učinkovito reagira na grube ceste. Uz visoku sigurnost izrade i dvostruki način kočenja E-ABS + disk kočnice, motor od 250 W i Litijsku bateriju 18650, 1S će Vam omogućiti ugodnu vožnju i autonomiju do čak 30 kilometara, a romobil može savladati i nagib do 14%.

 

Posebno dizajnirani Smart App omogućiti će Vam da pratite svoje putovanje i analizirate statističke podatke, kao i tehničke podatke poput preostalog stanja baterije Xiaomi i njenu ispravnost. Automatski ćete zaprimiti obavijest ako je zabilježena ikakva anomalija.Xiaomi Mijia 1S ima IP54 certifikat zaštite od prašine i kiše (no nije namijenjen za vožnju po vodi). Sklopiv za samo 3 sekunde.Brzina i autonomija ovise o težini vozača, cesti, nagibu, temperaturi, vjetru i mogu odstupati od navedenih vrijednosti do 60%. Električni romobil nije predviđen za uspone. Max range: 30km Max brzina: 25km/h Težina:12.5kg Gume: Pneumatske Okvir: 8.5''

Tip proizvoda Električni romobili
Brand Xiaomi
Domet 30 km
Masa 13.2 kg
Snaga motora 500 W
Veličina točka 8.5 "
Maksimalna brzina 25 km/h
Maksimalna nosivost 100
Baterija 7.7
Vrijeme punjenja 9 h
Materijal izrade Aluminij