text.skipToContent text.skipToNavigation

HyperX gaming slušalice Cloud Stinger 2 wirelessID EK000581109

HyperX gaming slušalice Cloud Stinger 2 wirelessID: EK000581109

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

Cijena
319,00 KM

Nabavite HyperX Cloud Stinger 2 bežične slušalice za igre i uživajte u prepoznatljivoj udobnosti u oblaku uparenoj sa bežičnom slobodom robusne, pouzdane bežične veze od ...  Saznaj više

Dostavljamo već od 20.06.2024

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Nabavite HyperX Cloud Stinger 2 bežične slušalice za igre i uživajte u prepoznatljivoj udobnosti u oblaku uparenoj sa bežičnom slobodom robusne, pouzdane bežične veze od 2,4 GHz.

Poboljšajte svoje igranje i audio zabavu uz snagu DTS® Headphone:X® Spatial Audio[1] koja pruža preciznu lokalizaciju zvuka i nevjerovatno impresivan zvuk. Samo priključite adapter u dostupni USB port i spremni ste za igranje igrica, udaljene časove ili ćaskanje na mreži sa prijateljima.

Uz prepoznatljivu HyperX udobnost i dugotrajnu bateriju (do 20 sati sa jednim punjenjem[2]) ove bežične slušalice su napravljene da održavaju dobre trenutke tokom cijele noći. Kada ste spremni za pauzu, čašice za uši se rotiraju za 90 stepeni, tako da možete udobno da naslonite slušalice oko vrata. Zatvoreni dizajn čašice i drajveri od 50 mm ispumpaju oštar, jasan zvuk kako biste bili uključeni u vaše intenzivne timske borbe.

Uključuje nekoliko pogodnosti prilagođenih igračima, kao što su kontrole jačine zvuka na čašici za uho koje vam omogućavaju direktan pristup jačini zvuka u slušalicama i mikrofon koji se okreće za isključivanje zvuka kako biste se brzo utišali. Kompatibilan je sa računarom i dolazi sa 2-godišnjom garancijom i besplatnom tehničkom podrškom.

Garancija 2 god
Boja Crna
Brand HyperX
Vrsta artikla Slušalice
Tip proizvoda Slušalice
Sučelje Bežično
Dužina kabla 0 m
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!