text.skipToContent text.skipToNavigation

iRobot robotski usisivač Roomba Combo i8+ (i8578)ID EK000530237

iRobot robotski usisivač Roomba Combo i8+ (i8578)ID: EK000530237

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

Cijena
1.639,90 KM

Predstavljamo Vam novu seriju i8+. Robot za usisavanje ili za usisavanje i pranje podova s naprednom navigacijom. Bilo da trebate samo usisati ili obrisati pod ...  Saznaj više

Dostavljamo već od 08.08.2024

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Predstavljamo Vam novu seriju i8+. Robot za usisavanje ili za usisavanje i pranje podova s naprednom navigacijom. Bilo da trebate samo usisati ili obrisati pod robotski usisavač i čistač Roomba Combo™ i8+ može učiniti jedno ili oboje. Od smrvljenih krekera do svakodnevnih otisaka cipela ovaj uređaj može podnijeti sve. Jednostavno zamijenite Roomba Combo™ spremnik i bit će postavljen samo za usisavanje ili za usisavanje i brisanje tvrdih podova. • WiFi: Može se povezati s aplikacijom iRobot Home
 • Sustav čišćenja: Kombinirani - usisavanje i pranje
 • Bočna četka: Postavljena pod kutom od 27°
 • Glava za čišćenje: Automatske i Dvostruke četke za čišćenje
 • Mokro čišćenje: Da
 • Dirt Detect®: Da
 • Filter: HEPA 13
 • Spremnik: AeroForce spremnik koji se može oprati
 • Navigacija: Imprint® Smart Mapping
 • Gumbi na upravljačkoj ploči robota: CLEAN I DOCK I SPOT
 • LED zaslon: Indikatori za greške DirtDetect I WiFi I Baterija
 • Pragovi: do 2 cm
 • Visina: 9,3 cm
 • Težina: 3,4 kg
 • Vrijeme rada: Cijeli kat, 10 katova
 • Vrijeme punjenja: do 3 sata
 • Baterija: Li-Ion


Sadržaj paketa:

 • 1 Roomba® Combo i8+
 • 1 Clean Base® automatska stanica za punjenje
 • 1 zamjenjivi Combo spremnik
 • 2 vreće za smeće AllergenLock
 • 2 krpe za čišćenje od mikrofibre
 • 1 dodatni filter
 • 1 dodatna bočna četka

 

30 godina stručnosti u robotici

iRobot ima preko 30 godina iskustva i inovacija u oblasti robotike s više od 40 milijuna prodanih kućnih robota diljem svijeta. Obećanje iRobota znači pouzdanost podržanu brzom servisnom podrškom. Ako vam ikada zatreba pomoć, mi to olakšavamo uz pomoć posebno obučenih savjetnika za korisničku službu dostupnih putem telefona ili e-pošte.

Candy

 

 

 

Sustav čišćenja u četiri razine

Novi Roomba Combo™ i8 robotski usisavač s 10x Power-Lifting Suction* uklanja prašinu i drugu prljavštinu s poda. Bočnom četkom za čišćenje čisti zidove i kutove i s automatskom glavom za čišćenje podesivom po visini prilagođava se različitim vrstama podova, a s dvostrukim gumenim valjcima za sve vrste površina sprječava da se dlake i dlake kućnih ljubimaca zapetljaju oko valjaka i koristi sustav pranja koji održava podove sjajnima i čistima. Visoko učinkoviti filtri koji zadržavaju do 99% prašine veličine do 1 mikrona osiguravaju manje prašine čak i na namještaju. Ovo je robot kojeg možete koristiti za usisavanje ili za usisavanje i pranje podova s naprednom navigacijom. Bilo da trebate samo usisati ili obrisati pod robotski usisavač i čistač Roomba Combo™ i8+ može učiniti jedno ili oboje. Od smrvljenih krekera do svakodnevnih otisaka cipela ovaj uređaj može podnijeti sve.

Candy2

 

Automatski se prazni

Automatsko pražnjenje Clean Base® omogućuje da se spremnik sam isprazni. Uklanjanje vraćice za nesmetano disanje. Napredne vrećice hvataju i sitne čestice - i do 0,7 mikrona - a kad izvadite punu vrećicu, ona se sama posve zatvara, tako da iz nje ne izlazi oblak prašine. Na uklanjanje vrećica i usisavanje možete zaboraviti tjednima.

Zaboravite na usisavanje tjednima

Brine o čišćenju od početka do kraja. Sama prazni svoj spremnik, puni se i nastavlja s čišćenjem sve dok ne obavi posao. Rješava Vas brige oko usisavanja tjednima.

Candy

Zamijeni i peri

Udvostručite čišćenje uz samo jedan aparat. Samo usisajte ili pridodajte i spremnik Roomba Combo® kako biste i usisavali i prali glatke podove. Roomba Combo™ i8+ može raditi kao usisavač za sve vrste podova ili kao usisavač + perač za tvrde podove jednostavnom promjenom četke. Umetnite priloženi Roomba Combo™ spremnik i vaš robot će otkriti kada je vrijeme za usisavanje i brisanje tvrdih podova pomoću tehnologije Imprint® Smart Mapping. Jednostavno zamijenite Roomba Combo™ spremnik i bit će postavljen samo za usisavanje ili za usisavanje i brisanje tvrdih podova.

 

Candy

Pobriše do 55m²

Roomba Combo™Bin možete napuniti vodom. Robotski usisavač Roomba Combo™ i8 dizajniran je tako da možete prilagoditi svoje čišćenje i pokriti više prostora kako biste dobili dodatni sjaj koji vam je potreban, kad god vam je potreban.

Zna najbolji način čišćenja svake prostorije

Za inteligentno čišćenje, robotski usisavač i čistač Roomba Combo™ i8+ uči raspored vašeg doma kako bi stvorio Imprint® pametne karte. Koristi te karte za brisanje u urednim redovima i pamti gdje je stao kad je baterija bila slaba, uz pametno punjenje i nastavak za ponovno punjenje i početak ponovno tamo gdje je stao.

Sve što Vam je potrebno za brisanje i usisavanje

Robotski usisavač i perač podova Roomba Combo™ i8+ koristi jastučiće za čišćenje za višekratnu upotrebu. Također možete zamijeniti fitilj, filtre i jastučiće. Dodali smo podložak protiv kapanja za perač podova na mjestu gdje se nalazi uređaj kada se ne koristi kako bismo izbjegli vlaženje poda.

 

Candy

“Roomba®, očisti mi kuhinju“

Ako uđete kroz vrata i vidite mrvice ispod kuhinjskog stola možete upotrijebiti aplikaciju iRobot Home ili glasovnog asistenta da kažete robotskom usisavaču Roomba Combo™ i8+ da odmah usisava i obriše područje, i to zapravo i čini. * Radi s glasovnim asistentima Alexa, Google i Siri, tako da svom pomoćniku možete jednostavno reći što želite od Roombe*.

Čisti kada, gdje i kako želite

Kada odaberete iRobot, odabirete inovativne proizvode podržane snažnim operativnim sustavom. iRobot OS povezuje vaše proizvode s aplikacijom iRobot Home kako bi ponudio personalizirano čišćenje i automatski ažurirao vaš softver kada nove značajke budu dostupne. Možete odrediti čiste zone i usmjeriti čišćenje kamo želite, a za one dijelove doma u kojima ne želite pranje jednostavno odredite „zone bez pranja“.

Vaša privatnost je naš prioritet

iRobot je predan najvišim standardima zaštite podataka. Oni su zaštićeni i koriste se samo za poboljšanje vašeg iskustva i performansi vašeg robota. Naše poštovanje prema vašem osobnom prostoru proteže se od fizičkog do virtualnog, koristeći samo najviše standarde sigurnosti podataka, uz naše obećanje da ćemo vaše podatke zaštititi na odgovarajući način. Koristimo podatke kako bismo pružili bolje iskustvo i pomogli vašem robotu da radi najbolje što može.

 

Osigurano dugo trajanje Vaše Roombe

Kako bi Vaša Roomba radila bez greške godinama, iRobot osigurava potrošni materijal, rezervne dijelove i servis godinama nakon kupnje, bez obzira radi li se o novim serijama ili serijama robotskih usisavača koje više nisu u prodaji.


 

Usporedba modela iRobota

Tip proizvoda Robotski usisavači
Brand iRobot
Garancija 2 god
Boja Crna
Vrijeme punjenja 3 h
Vrijeme rada 75 min
Kapacitet spremnika za prašinu 0.276 l
Kapacitet rezervoara za vodu 0.21 l
Baza za automatsko pražnjenje spremnika Da
Mokro usisavanje Da
Mapiranje prostora Da
WiFI ugrađen Da
LED osvjetljenje Ne
Četka za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca Ne
Visina 9.3 cm
Širina 34 cm
Dubina 34.2 cm
Neto težina 3.4 kg
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!