text.skipToContent text.skipToNavigation

iRobot robotski usisavač Roomba i7+ (i7558)ID EK000354624

iRobot robotski usisavač Roomba i7+ (i7558)ID: EK000354624

2.449,00 KM
Cijena
1.699,00 KM
i7558 Dugoiščekivana nova premium i serija iRobot Roombe napokon je stigla na hrvatsko tržište i donijela niz inovacija u robotskoj industriji. Nova p...  Saznaj više

Dostavljamo već od 13.07.2022

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

i7558
Dugoiščekivana nova premium i serija iRobot Roombe napokon je stigla na naše tržište i donijela niz inovacija u robotskoj industriji. Nova premium i serija se sastoji od Roomba i7 i Roomba i7+. Roomba i7 uključuje robotski usisavač, dok Roomba i7+ uključuje dodatno i bazu za automatsko pražnjenje spremnika.
Kod Roomba i7+ (i7558), uz robotski usisavač, inovacija je i CleanBase baza za automatsko pražnjenje spremnika. Nakon što odradi posao, Roomba i7 vraća se do svoje baze, gdje ona pomoću svoje moćne usisne funkcije prazni Roombin spremnik. Međutim, ni tu nije kraj – umjesto dosadašnjeg jednog, Roomba i7+ čuva čak 30 spremnika prljavštine. Za Vas to znači 30 puta bezbrižnije iskustvo usisavanja. Zaboravite na usisavanje tjednima.

Premium i serija može se pohvaliti i novom Smart Mapping tehnologijom. Naime, ova vrhunska tehnologija omogućuje joj pamćenje rasporeda Vašeg doma i čišćenje po prostoriji ili katu. Bez obzira radi li se o kuhinji, dnevnom boravku ili spavaćoj sobi ili čak prvom, drugom ili trećem katu, omogućuje Vam čišćenje zadane prostorije i određivanje vremena čišćenja.

Za čišćenje još većeg broja različitih površina, Roomba i7 predstavila je i poboljšane dvojne gumene četke. Uz premium trofazni sustav čišćenja, one su tajna njenog moćnog čišćenja. Ako tome dodamo kontrolu s Vašeg pametnog telefona, čišćenje doista postaje prilagođeno Vama.
 
Glavne prednosti Roombe i7+
 • Brine o čišćenju od početka do kraja - prazni se sama i omogućuje Vam da zaboravite na usisavanje tjednima.
 • Pamti plan Vašeg doma i prilagođava mu se, određujući najbolji način čišćenja svake prostorije.
 • Razlikuje Vašu kuhinju od dnevne sobe - Imprint™ Smart Mapping tehnologija omogućuje Vam čišćenje zadane prostorije i određivanje vremena čišćenja.
 • Uživajte u hands-free upravljanju uz Alexu / Google assistanta* - bez obzira na to radi li se o neredu u kuhinji ili čitavom katu Vašeg doma, Roomba® i7 robot rješava Vas posla.
 • Naš premium AeroForce™ trofazni sustav čišćenja koristi dvojne gumene četke za različite površine i Power-Lifting usisnu funkciju s 10X većom usisnom snagom* izvlači zavučenu prljavštinu, ostatke i životinjsku dlaku gdje god se skrivala.

  * U usporedbi s Roomba® AeroVac™ sustavom serije 600.
  * Amazon, Echo, Alexa, i srodni logotipovi zaštitni su znakovi Amazon.com-a, Inc-a. i suradnika. Google Home je zaštitni znak Google LLC-a.


Ključne funkcije robotskog usisavača iRobot Roomba i7+:
 


Pamti plan Vašeg doma. Pronalazi prašinu. Sama se prazni. 
Roomba i7 + robotski usisavač automatski se prazni u jednokratnu vrećicu koja sadrži 30 spremnika za prljavštinu i prašinu - pa ne morate razmišljati o usisavanju tjednima. Premium trofazni sustav čišćenja i dvojne gumene četke omogućuju moćno čišćenje, vođeno Smart Mapping tehnologijom koja pamti plan Vašeg doma i prilagođava se svakoj prostoriji. Uz dodatak kontrole s Vašeg pametnog telefona, čišćenje doista postaje prilagođeno Vama.
 
 
 
Već 25 godina ekspertize i inovacije na području robotike 
Kao rani pionir robotike, iRobot je osnovan 1990. godine s vizijom stvaranja praktičnih robota. Danas dizajniramo i proizvodimo inovativne kućne robote, uključujući Roomba robotske usisavače i Braava robotske perače. Ali naša tehnologija ne radi se samo o robotima. Radi se i o Vama - i pronalaženju boljih načina da Vam pomogne učiniti više.
 
 
 
Zaboravite na usisavanje tjednima
Brine o čišćenju od početka do kraja. Sama prazni svoj spremnik, puni se i nastavlja s čišćenjem sve dok ne obavi posao. Rješava Vas brige oko usisavanja tjednima.
 
 
 
Obavlja prljavi posao usisavanja
Zatvorena, jednokratna vrećica sprema 30 spremnika prljavštine, prašine i dlaka i onemogućuje im da dospiju u zrak.
 
 
 
Zna najbolji način čišćenja svake prostorije 
Patentirani iAdapt® 3.0 navigacijski sustav s vSLAM® tehnologijom omogućuju Roomba® robotskom usisavaču lako i efikasno navigiranje Vašim domom. Robot stvara vizualne oznake kako bi obilježio gdje je bio i gdje još treba čistiti.
 
 
 
Razlikuje Vašu kuhinju od dnevnog boravka 
Koristeći Imprint™ Smart Mapping tehnologiju, Roomba i7 pamti plan Vašeg doma i prilagođava mu se, određujući najbolji način čišćenja svake prostorije. Pamti čak i planove više katova, te zna koju kartu upotrijebiti bez obzira o kojem se katu radi. Automatski se puni po potrebi i nastavlja s čišćenjem - sve dok ne obavi posao.
 
 
 
“Roomba®, očisti mi kuhinju” 
Bez obzira na to radi li se o neredu u kuhinji ili čitavom katu Vašeg doma, Roomba® i7 robot Vas rješava posla. Kontrolirajte koja je prostorija očišćena i kada koristeći Vaš glas* ili iRobot HOME aplikaciju.
*Kompatibilno s uređajima na kojima je omogućena Alexa i Google asistent. Amazon, Echo, Alexa, i srodni logotipovi zaštitni su znakovi Amazon.com-a, Inc-a. i suradnika. Google Home je zaštitni znak Google LLC-a.
 
 
 
Podiže, usisava i filtrira - s 10X većom snagom* 
Prljavština i prašina ne mogu se sakriti od trofaznog sustava čišćenja. Posebno dizajnirana četka za brisanje kuteva, dvojne gumene četke za različite površine i Power-Lifting usisnu funkcija napadaju sve, od malih čestica do velikih ostataka na vašim tepisima i tvrdim podovima. 
* U usporedbi s Roomba® AeroVac™ sustavom serije 600
 
 
 
Dvojne gumene četke znaju što je timski rad 
Umjesto četka s dlačicama koje se savijaju i propuštaju puno prljavštine, naše jedinstvene dvojne gumene četke grle različite podne površine, ostajući u bliskom kontaktu s drvom i tepisima, kako bi temeljito očistile Vaše podove. Posebno su dizajnirane za čišćenje dlaka s Vaših podova bez zapetljana. Drugim riječima, lakše održavaju Vaše podove slobodnima od dlaka svaki dan.
 
 
 
Dovodi prašinu do ruba
Četka za brisanje rubova posebno je dizajnirana pod kutem od 27 stupnjeva kako bi odvojila nečistoću od rubova i kuteva i uspješno je usisala s Vaših podova.
 
 
 
Čisti ono što vidite, filtrira ono nevidljivo 
Visoko učinkovit filter hvata 99% plijesni, peludi, grinja te psećih i mačjih alergena.
 
 
 
Detektiv za prašinu koji radi za Vas 
Dirt Detect™ senzor pronalazi najprljavija područja Vašeg doma i navodi robota na njihovo detaljnije čišćenje. Prilagodljiva glava za čišćenje automatski prilagođava svoju visinu kako bi efektivno očistila tepihe i tvrde podloge.
 
 
 
O iRobotu
iRobot®, vodeći proizvođač robota za kućnu uporabu, razvija i proizvodi robote koji omogućuju ljudima da rade više kod kuće i izvan kuće. iRobot je stvorio kategoriju robota za čišćenje doma kada je 2002. godine predstavio Roomba® robotski usisavač. Danas je iRobot globalna tvrtka s više od 25 milijuna prodanih robota diljem svijeta. Proizvodi iRobot, uključujući Roombu i obitelj robotskih perača Braava®, temelje se na tehnologijama i naprednim konceptima u području čišćenja, pranja i navigacije. Inženjeri tvrtke iRobot grade ekosustave robota i tehnologije za stvaranje pametnog doma.
 
 
Za koga?
Robotski usisavač iRobot® Roomba® i7 + (i7558) s Clean Base ™ bazom za automatsko pražnjenje prljavštine donosi novu razinu udobnosti - automatsko pražnjenje spremnika omogućuje korisnicima da ne moraju razmišljati o usisavanju tjednima. Koristeći Imprint ™ Smart Mapping tehnologiju, robotski usisavač Roomba® i7 + pamti različite tlocrte i nazive prostorija te pruža Vam potpun nadzor nad time koje se prostorije čiste i kada. Automatski se puni po potrebi i nastavlja s čišćenjem - sve dok ne obavi posao.
 
 
Tehnička specifikacija
 • Čisti parkete, linoleume, tepihe i tvrde površine
 • Pogodno za domove s kućnim ljubimcima
 • Najpametniji sustav za čišćenje i navigacija iAdapt 3.0
 • ARM procesor prestižne marke
 • Čišćenje tehnologijom AeroForce
 • Bočni sustav za čišćenje ugla i uz zidove Follow wall
 • ANTITANGLE sustav, koji sprečava zapetljavanje žice i resica tepiha
 • Akustični i optički otkrivanje nečistoća Dirt Detect 2. generacije
 • Automatsko punjenje bazne postaja
 • Funkcija vremena za programiranje čišćenja
 • Funkcija virtualni zid/halo s dvojnim djelovanjem
 • Filtriranje – visokoučinkoviti filter koji zadržava do 99% prašine veličine do 0,7 mikrona
 • Profilirani branik sa laganim dodirom
 • Indikator punog koša za smeće
 • Skupljanje smeća AeroForce spremnikom visokog kapaciteta
 • Čisti cijeli kat Vašeg doma
 • Pamti do 10 tlocrta
 • Litij-ionska baterija
 • Vrijeme rada 75 min, nakon toga se puni i po potrebi nastavlja s radom
 • Vrijeme punjenja 3 sata
 • Dimenzije ( mm ) 351 x 92
 • 4 kg težine
 
Tip proizvoda Robotski usisavači
Garancija 2 god
Brand iRobot
WiFI ugrađen Da
Mokro usisavanje Ne