text.skipToContent text.skipToNavigation

iRobot robotski usisavač Roomba 694ID EK000420386

iRobot robotski usisavač Roomba 694ID: EK000420386

Cijena
729,00 KM
iRobot robotski usisavač Roomba 694 O proizvodu Robotski usisavač iRobot Roomba 694 s WiFi vezom - idealan je za tepihe i tvrde podove...  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 01.07.2022

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

iRobot robotski usisavač Roomba 694

O proizvodu

Robotski usisavač iRobot Roomba 694 s WiFi vezom - idealan je za tepihe i tvrde podove - Dirt Detect tehnologija ™ - 3-stupanjski sustav čišćenja - mogućnost postavljanja rasporeda putem aplikacije

Pritisnite gumb i pod će biti čist. Dan za danom. Roomba® robotski usisavač pruža svakodnevno čisti pod tako da se možete usredotočiti na sebe i svoje slobodne aktivnosti. Zbog stalnog nakupljanja prašine i prljavštine, briga o čistoći Vašeg doma može se činiti beskonačnim zadatkom. Robotski usisavač iRobot® Roomba® 694 Vaš je partner u osiguravanju čistoće Vašeg doma. Opremljen nizom inteligentnih senzora i moćnim sustavom čišćenja, robotski usisavač Roomba® uspješno se nosi s svakodnevnom prljavštinom, prašinom i dlakama kućnih ljubimaca tako da se možete usredotočiti na sebe i svoje slobodne aktivnosti. Roomba® 694 robotski usisavač s WiFi vezom kombinira troslojni sustav čišćenja s dvjema višeslojnim četkicama, te ima posebno dizajniranu bočnu četkicu za čišćenje uglova i rubova i snagu usisavanja tako da može očistiti sve, od najmanjih čestica do veće prljavštine s Vašeg poda. Uz pomoć Dirt Detect tehnologije, robot otkriva područja koncentrirane prljavštine i obrađuje ih još temeljitije, a pomoću praktične iRobot HOME aplikacije možete započeti s čišćenjem ili postaviti raspored s bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme. Ali nisu samo roboti bitni za našu tehnologiju. Vi ste bitni I zato tražimo načine koji će Vam pomoći da učinite više. iRobot® je globalni predvodnik u robotiziranju već više od 25 godina. Naši robotski usisavači Roomba® rezultat su kombinacije inovativnih tehnologija, znanja i iskustva zbog čega naši proizvodi nude optimalno rješenje za temeljito čišćenje poda.

 

Glavne prednosti Roombe 694

  • iRobot ima više od 25 godina iskustva u dizajniranju i proizvodnji inovativnih robota u kućanstvu i više od 25 milijuna roba prodanih širom svijeta. Bez obzira na Vaš izbor - Roomba, Braava ili oboje - Vaš će kat dobiti potrebnu specijaliziranu njegu.
  • Trofazni sustav čišćenja hvata sve, od najmanjih čestica do vidljive prljavštine i dlaka kućnih ljubimaca
  • Samoregulirajuća glava za čišćenje automatski podešava visinu tako da su višeslojne četke u svakom trenutku u bliskom kontaktu s različitim podnim površinama i mogu učinkovito očistiti tvrde podove i tepihe.
  • Dirt Detect ™ senzori detektiraju više zagušenih područja Vašeg doma i upozoravaju robota da im posveti još više pozornosti.
  • Pomoću iRobot HOME aplikacije možete započeti s čišćenjem ili postaviti raspored čak i kad niste kod kuće.
  • iRobot® osnovan je 1990. godine kao jedan od prvih na polju robotike. Slijedila je vizija pretvoriti korisne i praktične robote u stvarnost.

Provjerite iRobot razliku

iRobot usko je specijaliziran za robotiku, ulaže većinu svog profita u svoj razvoj i nije podlegao iskušenju da svoju pozornost posveti drugim područjima za bolja tromjesečna izvješća. Već 30 godina razvija robotske usisavače. Posjeduje preko 1500 patenata. U svijetu je prodano više od 30 milijuna usisavača.

 

Roomba je prvenstveno usisavač • U modulu za čišćenje postoje dvije višeslojne četkice • Visoko efikasni filteri • Fokusirano čišćenje poda • Kombinacija nekoliko patentiranih senzora • Patentirana iAdapt navigacija • Tehnička pomoć, servis i rezervni dijelovi

 

iRobot® Roomba® 694
Svakodnevna čistoća, bez napora

30 godina iskustva i inovacija u robotici

iRobot je osnovan 1990. godine kao jedan od prvih na polju robotike. Slijedila je vizija pretvoriti korisne i praktične robote u stvarnost. Do danas smo prodali više od 30 milijuna robota za kućanstvo širom svijeta, uključujući robotske usisavače Roomba i robotske uređaje za čišćenje iz obitelji Braava. Ali nisu samo roboti važni za našu tehnologiju. Važni ste Vi i zato pokušavamo pronaći najbolje načine kako Vam pomoći da učinite više.

 

 

25 LET
 

 

Trofazni sustav čišćenja, dvije višeslojne četke i snaga usisavanja

Prašina i prljavština ne mogu pobjeći u trostupanjski sustav čišćenja. Ovo kombinira posebno dizajniranu bočnu četku za čišćenje ugla, dvije višeslojne četke i snagu usisavanja. Bočna četkica briše ostatke iz kutova i duž zidova na putu čišćenja robota. Četkica za brisanje ruba briše ostatke s uglova i rubova na putu čišćenja robota. Višeslojne četke s tepiha i tvrdih podova podižu prljavštinu, prašinu i dlake kućnih ljubimaca, a usisavač ih usisava u koš.

 

3-stopenjski sistem čiščenja
 

 

 

Čisti nečistoću s tepiha i tvrdih podova

Samoregulirajuća glava za čišćenje automatski podešava visinu tako da su višeslojne četke u svakom trenutku u bliskom kontaktu s različitim podnim površinama i mogu učinkovito očistiti tvrde podove i tepihe.

 

Ustvarjen za rezultate
 

Inteligentna navigacija oko Vašeg doma

Pomoću iAdapt® navigacije i njenog paketa pametnih senzora, Roomba® 698 donosi više od 60 odluka u sekundi, prilagođavajući se Vašem domu i pomažući u temeljitom čišćenju poda, čak i u mraku. Senzori zaštite od pada osiguravaju da Roomba ne padne niz stepenice ili druge podignute površine.

 

Ustvarjen za rezultate
 

Uništavač prljavštine koji djeluje za Vas

Uz Dirt Detect Room, robotski usisavač Roomba® uklanja prljavštinu iz najprometnijih dijelova Vašeg doma. Senzori detektuju takva područja Vašeg doma s većom koncentracijom prljavštine i upozoravaju robota da se još temeljitije usredotoči na njih.

 

Ustvarjen za rezultate
 

Očistite oko uglova i rubova

Bočna četka za čišćenje uglova s ​​posebnim oblikom pod kutom od 27 stupnjeva pomiče smeće s teško dostupnih mjesta prema sustavu čišćenja u 3 stupnja.

 

Ustvarjen za rezultate
  

Izvrsno za čišćenje dlaka kućnih ljubimaca

Trofazni sustav čišćenja poda Roombin® uklanja dlaku kućnih ljubimaca. Kosa, sitne čestice prašine i krhotine ostaju zarobljeni u učinkovitom AeroVac filtru.

 

Ustvarjen za rezultate
 

Očistite od nekud ili naručite Alexi & aplikaciju Google Home da aktiviraju ili zaustave Vašeg robota

Pomoću iRobot HOME aplikacije možete pratiti ili postaviti raspored čišćenja robotskih usisavača Roomba® s Wi-Fi® vezom. Aplikacija iRobot HOME omogućuje korisnicima praćenje aktivnosti čišćenja, prikaz povijesti čišćenja ili gledanje videozapisa o održavanju robota. Uz to, robot se putem aplikacije stalno ažurira na najnoviji softver i tako ostaje u korak s vremenom. Roomba 691 kompatibilan je s virtualnim pomoćnicima Alexa i Google Home. Jednostavno naručite virtualnom pomoćniku da aktivira, zaustavi ili usmjeri Roombu na stanicu za punjenje.

 

Ustvarjen za rezultate
 

Originalni dijelovi

Roomba® robotski usisavač je sklopiv tako da se većina dijelova može zamijeniti kako bi se produljio život Vašeg usisavača. Mogućnost kupnje pojedinačnih dijelova opreme (na primjer filtera ili opcija Virtualnog zida). Uz originalne dijelove iRobot, zajamčena je kvaliteta Vašeg Roomba® robotskog usisavača.

 

Ustvarjen za rezultate
 

Sadržaj paketa

Bazna postaja s integriranim adapterom1x Bazna postaja s integriranim adapterom

Li-Ionska baterija (u robotu)1x Li-Ionska baterija (u robotu)

Roomba 6981x Roomba 694

 

uz nadoplatu

Set dodataka za seriju 600Set dodataka za seriju 600

 

Tehnička specifikacija

Čišćenje svih tvrdih površina
Snažan, trostupanjski sustav čišćenja Oslobađam I podižem I posjed
Bočna četka za čišćenje rubova i uglova
Fleksibilan modul za čišćenje s dvostrukim četkicama za sve vrste tvrdog poda
DirtDetect® - otkriva prljavije dijelove poda i pažljivije ih obrađuje
Posuda za otpad AeroVac® s motorom Gen 1, filterom AeroVac i spremnikom od 0,6l
Navigacija iAdapt 1.0 s sveobuhvatnim setom senzora za 60 prilagodbi terena u sekundi
Nakon završetka ciklusa vraća se na stanicu
Nježni branik na dodir s IR senzorima
IR senzori pada
Prevladava pragove do 1,6 cm
Pritisnite tipke: CLEAN / DOCK (po stanici za punjenje) / SPOT (čišćenje 1m2)
LED zaslon za otkrivanje prljavštine (prljaviji pod), greške i bateriju
Li-ionska baterija
Visina robota 9,2 cm
Vrijeme rada: 1 sat
Vrijeme punjenja: 2 sata
Tip proizvoda Robotski usisavači
Garancija 2 god
Brand iRobot
WiFI ugrađen Da
Mokro usisavanje Ne