text.skipToContent text.skipToNavigation

Ecovacs robotski usisivač DEEBOT OzmoT9+ID EK000401460

Ecovacs robotski usisivač DEEBOT OzmoT9+ID: EK000401460

Cijena
1.842,00 KM
DEEBOT T9+ Najbolji DEEBOT postao je još bolji  Saznaj više

Dostavljamo već od 18.07.2022

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

DEEBOT T9+

Najbolji DEEBOT postao je još bolji

Robot DEEBOT T9+ daljnji je korak u razvoju pametnih robota s tehnologijom usisavanja i čišćenja. Opremljen tehnologijom TrueDetect 3D 2.0 i TrueMapping 2.0, ovaj vrhunski robot izbjegava predmete i kreće se po prostorijama s izvanrednom preciznošću. U međuvremenu, zahvaljujući tehnologiji OZMO™ Pro, robot DEEBOT T9+ istovremeno mete, briše i usisava dvostrukom usisnom snagom u odnosu na prijašnje modele (do 3000 Pa). Bilo da je riječ o tepihu ili tvrdim podovima, dlakama kućnih ljubimaca ili običnoj prašini, vaši će podovi biti čisti.

A kada je kuća napokon očišćena, uživajte u svježem mirisu! Uz pomoć tvornički ugrađenog osvježivača zraka, uređaj DEEBOT T9+ održava svjež miris u vašem domu dugo nakon čišćenja, uklanjajući tijekom rada neugodne mirise kućnih ljubimaca i ostale ustajale mirise. Odaberite između tri različita mirisa ili ga jednostavno isključite: Vi birate.

U pakiranje uređaja DEEBOT T9+ uključena je i stanica za automatsko pražnjenje koja sama prazni vaš robotski usisavač kako ne biste više brinuli o zamjeni vrećice za prašinu i do 30 dana

S puno novih poboljšanja i novih značajki, uređaj DEEBOT T9+ pruža vrhunski doživljaj robotskog čišćenja podova.

  • Optimalno rješenje za precizno čišćenje i zaštitu
  • Napredna nadogradnja aplikacije za optimalnu rutu čišćenja
  • Luksuzno iskustvo čišćenja s osvježivačem zraka
  • Visok radni učinak i učinkovito čišćenje
  • Stanica za automatsko pražnjenje
TrueDetect 3D 2.0
Opremljen ažuriranom tehnologijom 3D za otkrivanje i izbjegavanje predmeta, vaš DEEBOT T9+ poznaje svaki kutak vašeg doma.
U iznimno preciznoj rezoluciji otkriva predmete u stvarnom vremenu kako bi strateški izbjegao prepreke, sudaranja, zaplitanja i prekidanje rada.
 
TrueMapping 2.0
Vaš DEEBOT T9+ prilagođava se svim vrstama složenih prostorija.
Neometano se kreće pri svjetlu ili u totalnoj tami kako bi vaš dom u svakom trenutku i bez prekida temeljito i bez napora očistio.
 
Napredna nadogradnja aplikacije
Putem nove aplikacije ECOVACS HOME, nadzirite i prilagođavajte čišćenja s bilo kojeg mjesta. Uživajte u pametnijem i vama prilagođenijem iskustvu s trodimenzionalnom mapom koja snima stvarni prikaz vašeg doma.
Prebacujte se s lakoćom na dvodimenzionalne i trodimenzionalne prikaze mape vašeg doma kako biste utvrdili najbolju moguću rutu čišćenja.
 
Luksuzno iskustvo čišćenja s osvježivačem zraka
Osim što uklanja dlake kućnih ljubimaca, DEEBOT T9+ može ukloniti i neugodne mirise vaših ljubimaca. Uz pomoć tvornički ugrađenog osvježivača zraka, DEEBOT T9+ održava svjež miris u vašem domu dugo nakon čišćenja.
Osvježivač zraka možete i isključiti. Vi birate.
 
OZMO™ Pro 2.0
DEEBOT T9+ u tren oka savladava sve vrste podova zahvaljujući svojoj naprednoj značajki OZMO™ Pro.
Istovremeno mete, usisava i briše podove kako bi učinkovito uklonio tvrdokorne mrlje s bilo koje vrste poda.
Vaš uređaj DEEBOT također radi još tiše, zahvaljujući novom kompletu OZMO™ Pro.
Iznimno visoka usisna snaga
Maksimalna usisna snaga uređaja DEEBOT T9+ je udvostručena (do 3000 Pa).* DEEBOT T9+ održava ravnomjernu usisnu snagu zahvaljujući stakloplastici visoke čvrstoće koja dugotrajno čisti i učinkovito usisava prašinu s tvrdih podova i tepiha..

* U usporedbi s uređajem DEEBOT OZMO T8
Jednokratna krpica za brisanje
Jednokratna krpica za brisanje praktično je dizajnirana: samo je pričvrstite, koristite za brisanje i bacite tek nakon što ste je koristili do pet puta.
Krpica od mikrovlakana učinkovito hvata prašinu, upija mrlje i ne ostavlja viškove.
 

Stanica za automatsko pražnjenje
Kako bi čišćenje vašeg doma bilo u potpunosti bezbrižno, DEEBOT T9+ može raditi u kombinaciji sa stanicom za automatsko pražnjenje koja je uključena u ovo pakiranje. Uređaj je na raspolaganju u elegantnoj svemirski sivoj ili biserno bijeloj boji.
Uz njega dobivate jednokratnu vrećicu za prašinu kapaciteta 2,5 l s ručkicom od prirodnog i ekološki prihvatljivog papirnatog materijala.

Stanicom možete upravljati putem aplikacije ECOVACS HOME, koja će vas i glasovnom porukom obavijestiti o tome da je započela s radom. Stanica za automatsko pražnjenje također je kompatibilna sa serijom DEEBOT T8 i serijom N8.

Jednokratna vrećica za prašinu is kapacitetom od 2,5 l
S kapacitetom od 2.5 l može zadržavati prašinu i dlake kućnih ljubimaca i do 30 dana. Ne trebate više ni toliko često čistiti spremnik za prašinu.
Vaš će robotski usisavač čistiti podove i nekoliko tjedana bez potrebe za njegovim održavanjem.

Jednokratna vrećica za prašinu izrađena je od prirodnog i ekološki prihvatljivog materijala i lako se postavlja i zamjenjuje.
Vrećica ima i troslojni filtar koji učinkovito filtrira 99 % sitnih čestica prašine i alergena veličine i do 2,5 µm.

*Značajke i specifikacije podložne su promjenama bez prethodne najave. Ispitivanja proizvoda provode se u normalnim laboratorijskim uvjetima. Stvarne performanse mogu se razlikovati.

Tehničke specifikacije:
• Razina buke: 67 dB
• Vrijeme punjenja: prosječno 6,5 h
• Baterija: Li-ion 5200 mAh
• Maksimalno vrijeme rada: 175 min
• Veličina posude za prašinu: 420 ml
• Povezivost aplikacijom: Da
• Mogućnost prelaska praga 2 cm
• Težina: 3,5 kg + 4,3 kg

Dimenzije (D x Š x V): 353 x 953 x 93 mm
Tip proizvoda Robotski usisavači
Garancija 2 god
Brand Ecovacs
Mokro usisavanje Da