text.skipToContent text.skipToNavigation

Ecovacs robotski usisivač DEEBOT N8 BlackID EK000527326

Ecovacs robotski usisivač DEEBOT N8 BlackID: EK000527326

Vikendom skidamo cijene do 55% popusta! Akcija traje do 12.12. u 9h. Cijelu ponudu pogledajte ovdje.

Ista cijena za plaćanje do 24 rate. Više o načinima plaćanja saznajte ovdje!

929,00 KM

Cijena
649,00 KM

Pouzdano čišćenje u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 11.12.2023

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

2 godine garancije na bateriju
 
Tvornička garancija na baterije unutar uređaja Ecovacs asortimana DEEBOT, WINBOT i AIRBOT je 24 mjeseca
 

Uređaj DEEBOT N8 robotski je usisavač s funkcijom brisanja koji koristi tehnologiju OZMO™, zahvaljujući kojoj istovremeno usisava i briše vaš pod. S najnovijom tehnologijom TrueMapping, stvara detaljnu i preciznu mapu svog okruženja.*

Pruža temeljitije rezultate čišćenja zahvaljujući tehnologiji otkrivanja tepiha kojom se povećava usisna snaga na tepihu bez njegovog brisanja. Zahvaljujući kompatibilnosti s uređajima smart home, upravljanje robotom još je lakše i jednostavnije. Stanica za automatsko pražnjenje može se zasebno kupiti u elegantnoj svemirski sivoj ili biserno bijeloj boji.

 

Pouzdano čišćenje u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu

Kao robotski usisavač i brisač, DEEBOT N8 idealno je rješenje za razne vrste podova poput tepiha, laminata, podova od PVC-a, parketa ili pločica. Za vlasnike kućnih ljubimaca, robotski usisavač DEEBOT N8 također je praktično rješenje za higijensko usisavanje mačjih ili psećih dlaka.


Snažno usisavanje i uklanjanje prašine čak i na tepisima

Zahvaljujući inovativnom materijalu i dizajnu usisnog kanala, revolucionarni sustav zadržavanja pritiska poboljšava učinkovitost robota i omogućava snažan usis dok DEEBOT N8 za to vrijeme iznenađujuće tiho obavlja svoj posao. Zajedno s najsuvremenijom okretnom četkom i načinom rada Max+, čak se i najtvrdokornija prašina izvlači iz tepiha i pouzdano uklanja. Zbog ovoga je N8 idealan robotski usisavač za sve vlasnike mačaka i pasa koji žele ukloniti dlake svojih kućnih ljubimaca s raznih vrsta podova.


Usisavanje i brisanje u jednom

Sa sustavom brisanja OZMO™, DEEBOT N8 može istovremeno usisavati i brisati. Inovativna tehnologija omogućava postavljanje četiri razine vlaženja za različite potrebe i vrste podova, poput laminata, drvenih podova ili pločica jednostavno putem aplikacije. Spremnik za vodu posebno je osmišljen za prostrane površine kako ne biste prekidali čišćenje jer ga je potrebno nadopuniti vodom. Zahvaljujući svojoj funkciji otkrivanja tepiha N8 odmah detektira tepihe, povećava usis i izbjegava takvu površinu prilikom brisanja.

 

 

Candy

Funkcija automatskog punjenja. Neprekidno čišćenje.

I duge staze za čišćenje nisu problem za DEEBOT N8. Ako je baterija skoro prazna, robotski usisavač automatski se vraća na svoju priključnu stanicu. U trenutku kada je u potpunosti napunjen, nastavlja čistiti pod tamo gdje je stao. Stoga vam uređaj DEEBOT jamči nesmetano i temeljito čišćenje.

Kontrola aplikacijom

Možete koristiti aplikaciju za lakšu kontrolu svog robota u bilo kojoj situaciji te isplanirati vrijeme čišćenja ili provjeriti trenutno stanje čišćenja. Moguće je istovremeno pohraniti do dvije mape te ih zasebno prilagoditi, primjerice funkcijom Virtual Boundary™, koja će ograničiti područje rada robotskog usisavača, ili možete postaviti pojedinačne zadaće čišćenja za određena područja.

Laserski senzori dToF

Lasersko skeniranje dToF (direct time of flight) tehnologija je detektiranja koja se koristi u zrakoplovnoj industriji. Omogućava uređaju DEEBOT N8 brže i preciznije skeniranje i mapiranje okoline te planiranje rute čišćenja. Prostrani domovi posebice imaju koristi od njegove poboljšane radne učinkovitosti i detaljnog mapiranja čišćenja doma.

 

Candy

Tehnologija TrueMapping

Kao tvrtka-predvodnik suvremene tehnologije, ECOVACS je lansirala tehnologiju mapiranja i navigacije pod nazivom TrueMapping te preuzela primat u sektoru robota za kućanstvo. U samo nekoliko sekundi DEEBOT N8 koristi tehnologiju za stvaranje mape okoline kako bi se sigurno kretao po domu. Ovaj pouzdani koncept navigacije omogućava učinkovito i temeljito čišćenje vaših podova.

Kompatibilan sa stanicom za automatsko pražnjenje

Uređaj DEEBOT N8 može se kombinirati sa stanicom za automatsko pražnjenje. Njegova jednokratna vrećica za prašinu s kapacitetom od 2,5 l izrađena je od prirodnog materijala i ima ekološki prihvatljivu papirnu ručkicu. Ova vrećica za prašinu lako se postavlja i potrebno ju je zamijeniti svakih 30 dana. Stanica za automatsko pražnjenje može se kupiti zasebno u elegantnoj svemirski sivoj ili biserno bijeloj boji. Jednostavna kontrola putem aplikacije ECOVACS HOME također jamči u potpunosti ugodno čišćenje.

 

Candy

Mapiranje više vrsta podova

Robot skenira nekoliko mapa i pohranjuje maksimalno dvije. Postupke čišćenja prilagođava s tim u skladu, čim utvrdi koja je mapa uključena. Naravno, možete i jednostavno postaviti prostorije koje želite da vaš DEEBOT očisti na svakoj vrsti poda.

Virtual Boundary™

Stvorite oaze mira dok se DEEBOT brine o čišćenju vaših podova, crtajući virtualne granice kojih se robotski usisavač mora pridržavati. Funkcija Virtual Boundary™ omogućava vam korištenje aplikacije ECOVACS HOME za postavljanje područja koje bi vaš robot trebao izbjegavati.

Tip proizvoda Robotski usisavači
Brand Ecovacs
Garancija 2 god
Boja Crna
Vrijeme punjenja 4 h
Vrijeme rada 110 min
Buka (dB) 67 dB
Kapacitet spremnika za prašinu 420 l
Kapacitet rezervoara za vodu 240 l
Baza za automatsko pražnjenje spremnika Ne
Mokro usisavanje Da
Mapiranje prostora Da
WiFI ugrađen Da
LED osvjetljenje Ne
Četka za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca Da
Visina 9.36 cm
Širina 35.3 cm
Dubina 35.3 cm
Neto težina 3.6 kg
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!