text.skipToContent text.skipToNavigation

Electrolux mikser sa posudom ESM3310IDEK000365370

Platite Visa karticom i učestvujte u nagradnom natječaju #NaSvomTerenu! Nagrađujemo najkreativnije komentare svake sedmice: 1xPanasonic 4K ULTRA HD TV, 2xSamsung Galaxy Note S20, 6xgaming console. Saznaj više.

Cijena
92,00 KM
Ručni mikser Mikser Love Your Day sadrži osnove pomoću kojih svježe sastojke možete pretvoriti u svježe ispečena jela. Sve u domaćoj izradi. Pripremite više sa 2 u 1 mikserom Mikser se može odvoj...

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Dostavljamo već od 28.07.2021

Ručni mikser Mikser Love Your Day sadrži osnove pomoću kojih svježe sastojke možete pretvoriti u svježe ispečena jela. Sve u domaćoj izradi. Pripremite više sa 2 u 1 mikserom Mikser se može odvojiti od zdjele čime imate više kontrole kada trebate brzo zamijeniti metlicu za tučenje ili miješanje manjih količina. Ukusna lisnata tijesta Pečenje je lakše nego ikada prije. Mikser se isporučuje s rotirajućom posudom i metlicama od nehrđajućeg čelika pa je priprema ukusnog lisnatog tijesta dostupna samo na pritisak tipke. Jednostavno je sada još jednostavnije Rotirajuća posuda omogućuje vam da pustite mikser da samostalno radi, a rezultati će biti jednako dobri kao da ste ručno miješali. Za velik broj različitih recepata Mikser se isporučuje s kompletom metlica za kreme i tijesto pa sami možete kreirati svježe kolače i lisnata tijesta. Metlice za tijesto i kreme prikladne za pranje u perilici posuđa Kompletan pribor prikladan je za pranje u perilici posuđa pa je čišćenje lak zadatak i ostaje vam više vremena za uživanje u svojim ukusnim kreacijama.
Snaga 450 W
Brand Electrolux
Garancija 2 god
Tip proizvoda Ručni mikseri