text.skipToContent text.skipToNavigation

JTC blender OMIBLEND V JTC TM-800AID EK000389358

JTC blender OMIBLEND V JTC TM-800AID: EK000389358

Ista cijena za plaćanje do 24 rate. Više o načinima plaćanja saznajte ovdje.

Cijena
605,00 KM

Snaga: 1200 W | Posuda kapaciteta 1.5 l | Broj brzina: 3 | Samoisključivanje nakon 35, 60 ili 90 s | Posuda od nesalomljivog BPA free Tritan kopoliestera |  Saznaj više

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

 

Blender OmniBlend V

Za sve vas profesionalce kojima je blender važan alat u kuhinji/na poslu, za sve one koji obožavaju kuhanje bez kuhanja, za one kojima su zeleni napitci osnov zdravlja predstavljamo VerVita JTC Omniblend V blender, uređaj koji će ispuniti sva vaša očekivanja!

SNAGA I BRZINA
Trajnom snagom od 1200 W i velikom brzinom blenda i usitnjava sve, pa i najtvrđe namirnice.  Za razliku od kućnih blendera koji kod blendanja zelenja pri punoj snazi ne mogu raditi niti 60 sekundi bez pregrijavanja i velike opasnosti od pregaranja motora koji često potraju tek par mjeseci, profesionalni blenderi kao VerVita Omniblend V dizajnirani su tako da pregrijavanje motora pri punoj snazi nije moguće, bez obzira na trajanje blendanja.

IZDRŽLJIVOST
Robustan dizajn garantira trajnost blendera u najzahtjevnim uvjetima rada. Jeftini kućni blenderi rijetko izdrže više od godinu dana, niti 500 ciklusa prije pregaranja motora.  Očekivano trajanje baze s motorom kod Omniblenda je minimalno 50.000 ciklusa.  U kućnim uvjetima rada to znači da će baza s motorom i nakon 15 godina raditi bez greške, tako da se VerVita Omniblend može smatrati doživotnom investicijom.

SVESTRANOST
Tri brzine za sve načine usitnjavanja voća i povrća, svježeg ili zamrznutog, leda ili tvrdih sjemenki, mljevenje žitarica (i rogača) u brašno.

AUTOMATSKI RAD
Jednostavno pokretanje i automatsko isključivanje uz zvučni signal na kraju ciklusa... tolika snaga uz samo jedan dodir.  Nezamjenjiva opcija u komercijalnoj upotrebi gdje se rade i stotine ciklusa dnevno! 

 Posuda je od  novog BPA-free materijala, povećana debljina posude poboljšala je prigušenje buke čime je najtiši profesionalni blender postao još malo tiši!

Redizajnirani su i povećani noževi za još bolji učinak blendanja!

 

Jedini je blender sa 7 godina garancije na kućnu ili pune 3 godine garancije za komercijalnu upotrebu!

10 glavnih prednosti VerVita blendera:

 • Najpovoljniji profesionalni blender na hrvatskom tržištu
 • Kvadratna posuda 1.5 l u kojoj ne treba potiskivati namirnice tijekom blendanja i iz koje je lakše lopaticom izgrabiti namaze uz manji ostatak skupih namirnica u posudi.
 • Buka zamjetno manja od sličnih blendera.  Također u ponudi dodatne opreme - kutija za potpunu zaštitu od buke!
 • Manja visina i moderan dizajn  
 • Moderan elektronski upravljan motor koji troši manje struje pa se manje grije i duže traje, a brzina ne pada s opterećenjem.
 • Nož sa 6 oštrica od japanskog čelika jednako je dobar za suhe namirnice (sjemenke, žito) kao i za napitke.
 • "One-Touch" - jedan lagani dodir za soft-start i komadanje u prvoj, ubrzanje i usitnjavanje na drugoj brzini i superbrzi finiš u trećoj brzini - samoisključivanje nakon 35, 60 ili 90 sekundi.
 • Osigurana kupovina, servis, podrška i rezervni dijelovi u Hrvatskoj.
 • Ni više ni manje nego 7. godine garancije!

 

ODRŽAVANJE

Odmah po završetku rada, istočite napitak u čaše ili stakleni vrč.  Isperite posudu toplom vodom, natočite 0.5 l vode sa par kapi deterdženta za suđe, stavite na blender i uključite na 5-30 sekundi.  Dobro isperite pjenu, okrenite posudu da se osuši.  Pranje posude odozdo gdje je ležaj, nije potrebno.  Pranjem odmah nakon korištenja posuda će puno duže ostati kao nova.  Ostavljanjem napitka ili vode u posudi duže vrijeme skraćuje se vijek trajanja ležaja, a posuda i noževi će uhvatiti naslage boje/kamenca.

TRAJNOST 

Blender VerVita Omniblend V konstruiran je da u tropskim uvjetima nadživi najmanje 10 posuda ili 30 noževa.  U takvoj tropskoj intenzivnoj upotrebi juice barova mali kućni blenderi ne bi izdržali niti jedan tjedan.  Snažna ventilacija čuva motor Omniblenda hladnim bez obzira na opterećenje i broj uzastopnih ciklusa, što garantira dugovječnost motora bez poznatog mirisa paljevine koji označava početak kraja svakog malog kućnog blendera.

 

KOMERCIJALNA UPOTREBA

Najvažnije je uvijek imati ispravnih dodatnih posuda sa strane sa ispravnim nožem, kako ciklus proizvodnje ne bi stao ni u jednom trenutku.  U 2017 oko 100 ugostiteljskih objekata u HR i BiH već godinama koriste Omniblend.

Jedan referentni Zdravi kutak je lanac novopreuređenih Tiffon i INA benzinskih postaja gdje uz kavu od 2017 možete popiti i svježe smoothije pripravljene na VerVita Omniblend V.

TRIK ZLATA VRIJEDAN!

Za zelene kašaste sokove, prvo se blenda ciklus 35 sekundi sa punom količinom vode i svim čvrstim i žilavim namirnicama iz recepta (zelenje, đumbir, limun...).  To potpuno emulzifira zelenje, koštice limuna, vlakna đumbira.  Kad je ciklus gotov, dodamo preostale mekane namirnice iz recepta:  jabuku, krušku, bananu, poklopimo i blendamo slijedećih 35 sekundi.  Na taj način blender se "posveti" samo zelenju prvih 35 sekundi, i usitni ga daleko bolje nego ako sve zajedno natrpamo u posudu odjednom.  Ovakva dva ciklusa po 35 sekundi više usitne zelenje, nego jedan ciklus od 90" sa svim namirnicama odjednom.   

BLENDER VERVITA - UGRAĐENA SIGURNOST

 • Sigurnosni prekidač sa donje strane: Ako je nož u posudi blokiran čvrstim predmetom (velika koštica, žlica, nož...) prije uključivanja motora, ovaj prekidač automatskim isključivanjem spriječiti pregaranje tako blokiranog motora. Resetiranjem prekidača blender je spreman za ponovni rad.
 • Dosjed i pogon noža na bazi blendera (oblik gljive) Dosjed - gljiva je projektiran da u slučaju upada vrlo čvrstog predmeta u posudu za vrijeme blendanja (kao npr. žlica, nož) tokom blendanja, dođe do pucanja gljive i prekida pogona. Tako se spriječi uništenje noža i posude, i štiti vas od mogućih ozljeda.
 • Termička zaštita
 • Posuda od nesalomljivog BPA free Tritan kopoliestera. 
Tip proizvoda Blenderi
Brand Kuvings
Garancija 2 god
Snaga 1200 W