text.skipToContent text.skipToNavigation

Xiaomi Mi Air purifier 2H pročišćivač zrakaID EK000368502

Xiaomi Mi Air purifier 2H pročišćivač zrakaID: EK000368502

359,00 KM
Cijena
323,00 KM
Xiaomi Mi Air Pročišćivač 2H | Pokrivena površina 31m²/h | Aplikacija Mi Home | HEPA filter | Izuzetno tih: 33db |  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 16.08.2022

Garancija: 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Xiaomi Mi pročišćivač zraka 2H

Dah očistite s istinskim HEPA filtrima

 • Pravi HEPA filtri
 • Praćenje AQI u stvarnom vremenu
 • Daljinska kontrola pomoću Mi Home App
 • High 260 brzine isporuke čistog zraka (CADR)
 • Eliminira 99,97% čestica malih 0,3 mikrona s istinskim HEPA filtrima

 

260m 3 / h CADR

(brzina isporuke čistog zraka)

CADR (stopa dostave čistog zraka) je međunarodni standard za mjerenje učinkovitosti pročišćivača zraka. Stroga ispitivanja provode se pomoću prašine, rabljenog dima i polena kako bi se izračunala brzina isporuke čistog zraka po jedinici vremena. Što je viši CADR, to je efektivniji pročišćivač.

18m 2 ~ 31m Preporučeno učinkovito područje

Djelotvorno područje temelji se na CADR-u, a na njega mogu utjecati faktori kao što su visina prostorije i omjer parcele. Učinkovito područje Mi Air Purifier 2H temelji se na (GB / T 18801-2015) standardu za pročišćavanje zraka: efektivno područje = CADR x (0,07-0,12)

HEPA filtri stvaraju čistiji zrak
za zdrav život

Opremili smo Mi Air Purifier 2H s HEPA filtrima, koji su toliko učinkoviti da se pri prvom prolazu filtrira najmanje 99,97% čestica veličine 0,3 μm ili više. , Zrak postaje toliko čist da može pomoći u ublažavanju alergija i simptoma astme, pomažući da lijepi proljetni dani budu malo svjetliji.

  

Visoki tlak zraka, veća cirkulacija

Pošaljite snažne nalete zraka u najudaljenije dosege svoje sobe. Inspiriran motorima aviona, sistem aerodinamičkog tlaka koji je stvorio Xiaomi tim za istraživanje i razvoj izvlači se iz baze i velikom silom izbacuje zrak. Kontrole pametnih telefona omogućuju vam daljinsko uključivanje i isključivanje, čak i kad ste izvan kuće. Na taj način uvijek se možete vratiti kući na čisti zrak.

 

Pokriva sve uglove troslojnog filtera od 360°

Cilindrični filter od 360° unosi zrak učinkovitije iz svakog smjera u usporedbi s uobičajenim uređajima za pročišćavanje zraka. Njegov troslojni dizajn uklanja čestice veće od 0,3 μm s EPA filterom visoke gustoće japanskog proizvođača Toray, dok aktivirani filter kokosovog ugljika uklanja formaldehid, loš miris i ostale štetne tvari. Zamjena filtera je jednostavna i automatski ćete biti obaviješteni putem aplikacije kada treba zamijeniti

 

11 phút - 11min za cirkulaciju zraka jednom u dnevnoj sobi

Uživajte u boljem zraku čak i dok se odmarate na sofi. Mi Air Purifier 2 brzo uklanja čestice PM2.5, prašinu iz nečistih klima uređaja, mikroba, polena biljke i dlake kućnih ljubimaca. Čak filtrira neugodne mirise koji se s vremena na vrijeme mogu progutati.

 

Potpuno u kontroli
Nadgledajte kvalitet zraka jednim pogledom

Koristite svoj telefon kao daljinski za uključivanje, isključivanje i prebacivanje načina rada. Aplikacija Mi Home također vam omogućuje praćenje kvalitete zraka u kući u bilo kojem trenutku. Napravite raspored za uključivanje,
isključivanje, prelazak na noćni način rada i još mnogo toga.

 

Snažni, tihi tip
Ultra tihi i energetski učinkovit

Spavajte čvrsto uz ultra tihi Mi pročišćivač zraka 2. Napredna aerodinamika
smanjuje buku i otpor vjetra, tako da možete uživati ​​u miru i tišini
noću. Prilagođeni japanski motor iz Nideca izuzetno je energetski učinkovit,
troši 58% manje energije od Mi Pročišćivača zraka i troši samo 4,8 W u
normalnom načinu rada - to je čak i bolje od štednih žarulja. 

 

Pročišćivač zraka 2

Pročišćava zrak u sobi u 10 minuta
CADR visoke performanse 310m 3 / h

CADR (stopa dostave čistog zraka) je međunarodni standard za mjerenje učinkovitosti pročišćivača zraka. CADR Mi Air Purifier 2 mjeri se u određenim uvjetima ispitivanja
i kapaciteta s ciljanim zagađivačima (česticama i plinovima) s mjernim jedinicama u kubičnim metrima na sat (m 3 / h).

 1. Rezultati prema izvještaju CADR testa za ispitivanje industrijske mikrobiologije Guangzhou. Potrebno je 10 minuta za cirkulaciju čistog zraka u sobi od 21m 2 , visine 2,4m.
 2. Na CADR utječu površina prostorije i visina. Učinkovito područje Mi Air Purifier 2 temelji se na GB / T 18801 standardu za pročišćavanje zraka: efektivno područje = CADR x (0,07-0,12). Podaci preuzeti iz izvješća CADR testa za ispitivanje industrijske mikrobiologije Guangzhou.
 3. Instalirajte Mi Mi aplikaciju za daljinsko upravljanje Mi Air Purifier 2. Razina buke u načinu rada velike brzine bit će viša od normalne ili noćne.
 4. Toray EPA filter uklanja izuzetno sitne čestice i onečišćenja, uključujući alergene u zraku (pelud, grinje u prahu, perut kućnih ljubimaca, plijesan itd.), Kao i bakterije i neke viruse.
 5. Rezultati prema izvješću CADR testa za ispitivanje industrijske mikrobiologije Guangzhou.
 6. Mi Air Purifier 2 koristi 58% manje energije od Mi Air Pročišćivača kada su oba uređaja u režimu velike brzine. Potrošnja energije od 4,8 W odvija se u normalnom načinu rada.
  Pojedinosti o izgledu mogu se malo razlikovati ovisno o različitim proizvodnim serijama i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

Gore navedeni podaci mogu varirati ovisno o različitim uvjetima okoline.

Tip proizvoda Pročišćivač
Garancija 1 god
Brand Xiaomi