text.skipToContent text.skipToNavigation

SMART TRIKE tricikl Sfold 7 u 1, 926994 - leptirID EK000443722

SMART TRIKE tricikl Sfold 7 u 1, 926994 - leptirID: EK000443722

Prerezali smo i ocijedli sočnu ponudu sa popustima do 50% na odabrane artikle. Akcija traje od 23.09. do 27.09. u 09:00. Cijelu ponudu pogledajte ovdje.

358,00 KM

Cijena
335,90 KM

SMART TRIKE tricikl Sfold Uzrast: 9 - 36 mjeseci Maksimalno opterećenje: 17 kg 7 u 1  Saznaj više

Dostavljamo već od 29.09.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Opis proizvoda

Predstavljamo STR5, kompaktni sklopivi tricikl Smart Trike s certifikatom za kolica. Idealan za obitelji u pokretu, potpuno se sklapa bez rastavljanja. Jednostavan je za prenošenje i jednostavan za pospremanje.

Patentirani sustav One Touch Steering® omogućava roditeljima da bez problema upravljaju triciklom. Dodirom upravljačke ručke, tricikl usmjerite u željenom smjeru vožnje.

Udobno dječje sjedalo s podstavljenom presvlakom sjedala za vrijeme odmora, podstavljeni nasloni za glavu i podstavljeni, odvojivi jastučići za ramena. Sigurnosni remenčići omogućuju djetetu da udobno i sigurno sjedi.

Praktično za roditelje i zabavno za djecu! Ovaj tricikl 7 u 1 ima 7 stupnjeva i raste s djetetom. Od tricikla koji u potpunosti upravljaju roditelji do tricikla kojim dijete samostalno upravlja. Pomaže vašem djetetu da razvije motoričke sposobnosti, sigurnost i ravnotežu na putu ka samostalnoj vožnji.

Djeca mogu naučiti upravljati i okretati pedale dok roditelji imaju kontrolu. Kad je vaše dijete dovoljno veliko, možete uživati u funkciji odabira kontrole tricikla. Gumb za upravljanje na prednjem kotaču omogućava roditeljima da lako prebace kontrolu tricikla natrag na roditeljski nadzor.

  • Faza 1: Kompaktno sklopljen. Lako se sklapa, može se voziti povlačenjem ručke radi lakšeg transporta.
  • Faza 2 (9M +): prva vožnja. Nagnuto sjedalo omogućuje vam da se dijete udobno odmara za vrijeme vožnje. Dijete gleda u smjeru vožnje i promatra okolinu. Stopala se udobno odmaraju na naslonu za noge.
  • Faza 3 (12M +): Ugodno i zabavno. Dijete uživa sjediti uspravno, sa sklopivim krovićem, sigurnosnim pojasom u 5 točaka, sigurnosnom ogradicom i naslonom za stopala.
  • Faza 4 (18M +): potpora. Uklonite oslonac za noge za bebe. Ugradite sklopivi naslon za noge koji omogućava djetetu da sjedne uspravnije dok odmara noge na naslonu.
  • Faza 5 (24M +): Razvijanje vještina. Uklonite krović i gledajte kako dijete razvija ravnotežu i sigurnost dok uživa u zabavnoj vožnji.
  • Faza 6 (30M +): Učenje okretanja pedala. Preklopite naslon za noge, uklonite sigurnosnu ogradicu, instalirajte pedale i pomoću upravljačkog gumba prebacite kontrolu između roditeljskog nadzora na djetetovu kontrolu. Visoki naslon za leđa i pojas od 5 točaka pružaju sigurnost djetetu dok vozi tricikl.
  • Faza 7 (32-36M +): potiče samostalnost. Preklopite ručicu upravljača, uklonite visoki naslon i sigurnosni pojas. Razvijanje motoričkih sposobnosti samostalnom vožnjom.

    NAPOMENA: krović se isporučuje s crnim prednjim dijelom, a ne sivim kao na fotografijama
Tip proizvoda Tricikli
Brand Smart Trike