text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO® Star Wars Zvjezdani lovac Jedija Obi-Wana Kenobija 75333ID EK000487414

LEGO® Star Wars Zvjezdani lovac Jedija Obi-Wana Kenobija 75333ID: EK000487414

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

102,90 KM

Cijena
82,50 KM

Svi na Zvjezdani lovac Jedija Obi-Wan Kenobija! S Obi-Wanom u kokpitu i njegovim pouzdanim astromehaničkim droidom R4-P17 na krilu, otputujte u Kamino, izvan Vanjskog ruba. Ispalite pucače na sv...  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 29.04.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Svi na Zvjezdani lovac Jedija Obi-Wan Kenobija! S Obi-Wanom u kokpitu i njegovim pouzdanim astromehaničkim droidom R4-P17 na krilu, otputujte u Kamino, izvan Vanjskog ruba. Ispalite pucače na sve neprijateljske zvjezdane brodove koji vam se nađu na putu. Sletite na vodeni svijet Kamina gdje će vas dočekati Taun We. Vaš bi sastanak mogao promijeniti tijek Ratova klonova!

  • Obožavatelji Ratova zvijezda: Napad klonova mogu upotrijebiti Silu za slaganje ovog LEGO® modela Zvjezdanog lovca Jedija Obi-Wan Kenobija (75333). Uzbudljiv dar za djecu u dobi od 7 i više godina, sadrži kokpit za figurice koji se otvara za Obi-Wana, 2 pucača, stajni trap koji se može uvlačiti, kopče za pohranu svjetlosnih mačeva i točku za pričvršćivanje na krilu za glavu droida R4-P17.
  • Ovaj komplet igračaka za sastavljanje uključuje 2 LEGO Star Wars™ figurice: Obi-Wana i, po prvi put ikad, Kaminoana Taun We, plus LEGO figuricu astromehaničkog droida R4-P17 za inspiraciju kreativne igre pretvaranja. Interaktivno slaganje U kompletu vrhunske kvalitete dolaze jednostavne upute za slaganje korak po korak.
  • Pogledajte i aplikaciju LEGO Building Instructions s intuitivnim alatima za približavanje i okretanje za još bolje kreativno iskustvo. Fora igračke za slaganje Grupacija LEGO proizvodi modele legendarnih zvjezdanih brodova, vozila, lokacija i likova iz svijeta Ratova zvijezda od 1999. i postoji mnoštvo kompleta kojima se vesele obožavatelji svih dobi.

 

Set sadrži: 282 dijela
Preporučena dob: 7+ godina

Tip proizvoda LEGO Star Wars
Brand LEGO®
Dobna Granica 7+
Broj kockica 282
Namijenjeno za Dječake
Tema Star Wars
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!