text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Ninjago Vatreni kameni robot 71720ID EK000497349

LEGO Ninjago Vatreni kameni robot 71720ID: EK000497349

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

American Express Friday - dodatnih 20% popusta na cijeli asortiman! Pogodnost važi do 23:59h. 

169,00 KM

Cijena
149,90 KM

Cijena za American Express Friday:
119,90 KM
Udruži se s Junakom Kaijem, Junakom Coleom, Junakinjom Nyom i vatrenim kamenim robotom u borbi protiv mračnih i zlih sila duboko u tamnicama Shintara. Vatreni kameni robot moćno je oružje, naoružan...  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Udruži se s Junakom Kaijem, Junakom Coleom, Junakinjom Nyom i vatrenim kamenim robotom u borbi protiv mračnih i zlih sila duboko u tamnicama Shintara. Vatreni kameni robot moćno je oružje, naoružan je dvama golemim mačevima, a pokreću ga ninje koji pokušavaju pobjeći iz zatočeništva u mračnom podzemnom svijetu. Uskoči u kabinu za upravljanje robotom i ispali iz pucača, pa se probij do slobode!

• Sjajni LEGO NINJAGO® Vatreni kameni robot (71720) i 5 figurica uz koje djeca mogu odglumiti akciju iz televizijske serije NINJAGO. Ovo je savršena igračka za glumu za djecu koja žele glumiti junake ninje.
• Komplet za igru s ninjama sadrži NINJAGO® vatrenog kamenog robota i 5 figurica: Junaka Kaija, Junakinju Nyju, Junaka Cola, Moea i Murta. Mališani se mogu zabaviti u vlastitim pustolovinama s kockama iz serije NINJAGO u tamnicama Shintara.
• Uz izvrsnu igračku djeca dobivaju beskrajne mogućnosti igre. Vatreni kameni robot ninja ima pokretne noge i ruke, u njegovu kabinu stanu 2 figurice, a može ispaljivati male elemente iz pucača.
• Komplet s robotom iz serije LEGO NINJAGO® od 968 dijelova donosi zabavno iskustvo slaganja za dječake i djevojčice od 9 godina i starije. Akcijska igračka iz lipnja 2020. savršena je za male ninje koji žele istražiti svoju kreativnost.
• Komplet za slaganje iz serije NINJAGO® savršen je za dječju igru kod kuće ili zabavu na putu. Ninje mogu uživati u pustolovinama bilo gdje! Vatreni robot ninja visok je više od 27 cm, dug 19 cm, a širok 29 cm.
• Za ovaj zabavni komplet igračaka nisu potrebne baterije, spreman je za ludu akciju iz serije NINJAGO® čim ga sastavite. Djeca trebaju samo snagu svoje mašte.
• Zabavno i izazovno iskustvo slaganja čeka male obožavatelje LEGO kocaka kada sastavljaju robota iz serije LEGO NINJAGO® uz pomoć jednostavnih uputa.
• Igračke za slaganje za djecu iz serije LEGO NINJAGO® bude mlade, radoznale umove i nude im bijeg u jedinstveni svijet akcije iz mašte, u kojem se mogu udružiti s junacima ninjama u nevjerojatnim pustolovine s kockama iz serije NINJAGO.
• LEGO kocke za slaganje od kojih je sastavljen robot iz serije NINJAGO® ispunjavaju najviše standarde industrije, pa možemo zajamčiti da su uvijek skladne, kompatibilne te da se jednostavno razdvajaju svaki put.
• LEGO kockeza slaganje od kojih je sastavljen LEGO komplet s robotom ispunjavaju najviše globalne standarde sigurnosti i kvalitete. Znate da ste uvijek sigurni kada odaberete LEGO komplete za igru kao poklon za svoju djecu.

Set sadrži 968 dijelova.
Preporučena dob: 9+ godina.
Tip proizvoda LEGO Ninjago
Brand LEGO®
Dobna Granica 9+
Broj kockica 968
Namijenjeno za Dječake
Tema Ninjago
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!