text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Ninjago Kaijev elementarni vatreni robot 71808ID EK000579929

LEGO Ninjago Kaijev elementarni vatreni robot 71808ID: EK000579929

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

90,95 KM

Cijena
67,95 KM

Kaijev elementarni vatreni robot zamahuje zlatnim mačem, a on i Zane mogu se boriti protiv zle Jordane i vuka ratnika ispred dojoa iz sjene. Sada, prvi put, možeš kombinirati dijelove tri...  Saznaj više

Dostavljamo već od 26.07.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Kaijev elementarni vatreni robot zamahuje zlatnim mačem, a on i Zane mogu se boriti protiv zle Jordane i vuka ratnika ispred dojoa iz sjene. Sada, prvi put, možeš kombinirati dijelove triju odličnih robota ninja kojima upravljaju Cole, Sora i Kai da sastaviš vlastitog robota. Svi podesivi roboti prodaju se zasebno i imaju odvojive noge, ruke, oružje i trup, pa se mogu kombinirati.

Djeca uzrasta 7+ mogu glumiti u pričama iz 2. sezone televizijske serije NINJAGO® Dragons Rising uz igračku s ninjom Kaijev elementarni vatreni robot (71808). Robot ima pomične ruke i noge koje se mogu naginjati i zakretati u dramatične borbene položaje, kabinu za figuricu ninje i veliki zlatni mač za bitke protiv robota vučjeg klana.


Uz podesivog robota djeca mogu sastaviti robota po svom ukusu! Ima odvojive noge, ruke i trup koji se mogu kombinirati s dijelovima drugih dvaju robota, Coleovim elementarnim zemljanim robotom (71806) i Sorinim elementarnim tehničkim robotom (71807) (prodaju se zasebno). Djeca se mogu zabavljati satima dok kombiniraju dijelove dok ne dobiju jedinstvenu akcijsku figuru.


Crveni robot dolazi s 4 figurice: Kaijem i Zaneom, svaki s mačem katanom, Jordanom s mačem i vukom ratnikom, pa djeca mogu sudjelovati u napetoj akciji s ninjama. Komplet se može složiti i uz pomoć aplikacije LEGO® Builder, koja vodi vas i vaše dijete u jednostavnu i intuitivnu pustolovinu slaganja.

 

Set sadrži: 322 dijelova
Preporučena dob: 7+ godina

Tip proizvoda LEGO Ninjago
Dobna Granica 7+
Broj kockica 322
Namijenjeno za Dječake
Tema Ninjago
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!