text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO 21179 Minecraft Gljivolika kućaID EK000439065

LEGO 21179 Minecraft Gljivolika kućaID: EK000439065

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

66,95 KM

Cijena
50,95 KM

LEGO 21179 Minecraft Gljivolika kuća Sagradi kuću u velikoj gljivi! Podigni krov i zidove da možeš koristiti stol za crafting i namještaj. Vani možeš po...  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 31.07.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

LEGO 21179 Minecraft Gljivolika kuća

 

Sagradi kuću u velikoj gljivi! Podigni krov i zidove da možeš koristiti stol za crafting i namještaj. Vani možeš pomoći Alex da u zdjelicu prikupi supu od gljivokrave. Pazi, jahač pauka dolazi! Šta ćeš učiniti? Uzeti sjekiru, sakriti se u kuću ili srušiti kacigu sa glave kostura da ga sunce sprži? Ovisi o tebi.

 

• Pustolovine iz igre Minecraft® – kreativne mogućnosti igre nemaju granice, i unutra i vani, uz zabavan komplet LEGO® Minecraft Gljivolika kuća (21179).

• Autentični detalji – komplet sadrži legendarne likove iz igre Minecraft®, Alex, gljivokravu i jahača pauka, te cool elemente i zabavne dodatke iz popularne igre.

• Potaknite maštu – djeca mogu podignuti krov i zidove pa pristupiti unutrašnjosti kuće. Vani treba pomusti gljivokravu i boriti se protiv jahača pauka.

• Zabavan poklon – komplet je savršen rođendanski ili praznični poklon ili iznenađenje za običan dan za igrače Minecrafta od 8 godina i starije.

• Raznolik komplet igračaka – komplet je visok više od 10 cm, širok 13 cm, a dubok 15 cm, a stablo i škrinja mogu se preoblikovati u druge modele.

• Minecraft® u stvarnom životu – kompleti za igru iz serije LEGO® Minecraft omogućavaju igračima da se igraju na novi način uz likove, scene i elemente od maštovite mješavine izdržljivih LEGO kockica i elemenata.

• Osigurana kvaliteta – LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije za kvalitetu kako bi bili skladni, kompatibilni te se savršeno spajali i razdvajali svaki put.

• Zagarantovana sigurnost – LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.

Tip proizvoda LEGO Minecraft
Brand LEGO®
Dobna Granica 8+
Broj kockica 272
Namijenjeno za Dječake
Tema Minecraft
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!