text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Hidden Side J.B.-ina podmornica 70433ID EK000497602

LEGO Hidden Side J.B.-ina podmornica 70433ID: EK000497602

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

56,00 KM

Cijena
46,90 KM

Uroni u Skrivenu Stranu i uživaj u nevjerojatnom iskustvu u proširenoj stvarnosti za jednog ili više igrača. Sastavi J.B.-inu podmornicu u Zaljevu duša s figuricama Parker, Vaughna Geista i Kipom Z...  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Uroni u Skrivenu Stranu i uživaj u nevjerojatnom iskustvu u proširenoj stvarnosti za jednog ili više igrača. Sastavi J.B.-inu podmornicu u Zaljevu duša s figuricama Parker, Vaughna Geista i Kipom Zla te figurom morskog psa. Poslije instaliraj besplatnu aplikaciju Hidden Side AR i skeniraj model pametnim uređajem pa otkrij opsjednuti podmorski digitalni svijet. Lovi duhove, traži tragove i bori se sa šefom duhova Kreatoruom do pobjede!

• Mališani mogu kombinirati fizičku i digitalnu igru u sjajnoj proširenoj stvarnosti za jednog ili više igrača s kompletom iz serije LEGO Hidden Side, u kojemu je J.B.-ina podmornica i okruženje Zaljeva duša.
• Što je u kutiji? LEGO komplet za igru u proširenoj stvarnosti sadrži digitalno interaktivan model podmornice i podmorsko okruženje, figurice Parker, Vaughna Geista i Kipa Zla te figuru morskog psa.
• Model J.B.-ine podmornice otkriva zaposjednuti digitalni podmorski svijet kada se promatra na pametnom uređaju na koji je instalirana aplikacija LEGO Hidden Side AR. Djeca mogu rješavati misterije, tražiti fora elemente i boriti se protiv duhova.
• Komplet LEGO Hidden Side™ J.B.-ina podmornica sjajan je poklon za Božić, rođendan ili bilo koji drugi dan za zaljubljenike u LEGO kocke i djecu od 7 godina i stariju koja vole kreativnu i digitalnu igru!
• Kada je model LEGO Hidden Side J.B.-ina podmornica (70433) sastavljen, visok je više od 21 cm, dug 19 cm, a širok 10 cm.
• Igračka za slaganje bez baterija. Aplikacija Hidden Side AR kompatibilna je s odabranim uređajima sa sustavima iOS i Android. Provjerite kompatibilnost na stranici www.LEGO.com/devicecheck. Djeca trebaju tražiti dozvolu roditelja prije nego što se spoje na internet.
• Komplet za slaganje s proširenom stvarnosti iz serije LEGO Hidden Side sadrži jednostavne upute za slaganje koje su dostupne i na internetu. Poderi vrećice s kockama i uroni u dubine Zaljeva duša u Newburyju!
• LEGO Skrivena Strana nalazi se u fikcijskom gradu Newburyju, gdje duhovi opsjedaju ljude i zgrade. Iskustvo igre u proširenoj stvarnosti neprestano se obogaćuje novim sadržajem, duhovima i raznim događajima.
• Kompleti za igru iz serije LEGO Hidden Side oblikovani su u skladu s najvišim standardima i kriterijima industrije. Tako možemo jamčiti da su LEGO kocke i dijelovi skladni, kompatibilni i da se uvijek jednostavno spajaju i razdvajaju.
• U grupaciji LEGO kocke i dijelovi iz serije LEGO Hidden Side prolaze stroga ispitivanja kako bismo bili sigurni da svi naši kompleti ispunjavaju najviše globalne standarde sigurnosti i kvalitete.

Set sadrži 224 dijela.
Preporučena dob: 7+ godina.
Tip proizvoda LEGO Hidden Side
Brand LEGO®
Dobna Granica 7+
Broj kockica 224
Namijenjeno za Dječake
Tema Hidden Side
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!