text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO 43215 LEGO Disney Princess Začarana kućica na drvetuID EK000562150

LEGO 43215 LEGO Disney Princess Začarana kućica na drvetuID: EK000562150

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

485,90 KM

Cijena
319,90 KM

Nađi se s omiljenim Disneyjevim junakinjama u začaranoj kućici na drvetu! Nevjerojatni komplet iz linije LEGO® ǀ Disney donosi ti magično iskustvo istraživanja i beskrajnih pustolovina. Čita...  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Nađi se s omiljenim Disneyjevim junakinjama u začaranoj kućici na drvetu! Nevjerojatni komplet iz linije LEGO® ǀ Disney donosi ti magično iskustvo istraživanja i beskrajnih pustolovina. Čitaj, vozi se u kanuu, pleši, usavrši ratničke vještine, traži skriveno blago... Popis nema kraja. Možeš što god hoćeš s 13 omiljenih likova u nevjerojatnoj kućici na drvetu!

Potaknite djecu od 7 godina i stariju da dosegnu nove visine maštovite igre u kompletu LEGO® ǀ Disney Začarana kućica na drvetu (43215). U njemu dolaze model kućice na drvetu na 2 razine, vodopad, sajla, 13 LEGO lutkica te mnogo dodataka i elemenata koji potiču na igru, uključujući špilju iza vodopada i tajno stubište u kućici na drvetu. Dok djeca slažu, mogu uživati u jednostavnoj i intuitivnoj pustolovini u aplikaciji LEGO Builder, približavati i okretati modele te pratiti napredak.

Pustolovine s junakinjama
Komplet potiče na smišljanje kreativnih priča i pomaže djeci da razviju samopouzdanje dok se igraju s omiljenim likovima. Odličan je za grupnu igru, a može se i dodati drugim kompletima iz serije LEGO ǀ Disney (prodaju se zasebno) za više zabave.

Komplet s legendarnim Disneyjevim princezama
U vrhunskom kompletu dolazi mnogo likova, uključujući Disneyjeve Mulan, Rayu, Elzu, Vaianu, Zvončicu, Alisu, Wendy, Belle, Tianu, Anu, Pocahontas, princezu Jasminu i Mirabel te je zabavan poklon koji će oduševiti ljubitelje Disneyja svih uzrasta.

Set sadrži: 1016 dijelova
Preporučena dob: 7+

Tip proizvoda LEGO Classic
Brand LEGO®
Dobna Granica 7+
Broj kockica 1016
Namijenjeno za Djevojčice
Tema Disney Specials