text.skipToContent text.skipToNavigation

Apple AirTag (1 Pack), Model A2187ID EK000530175

Apple AirTag (1 Pack), Model A2187ID: EK000530175

Ista cijena za plaćanje do 24 rate. Više o načinima plaćanja saznajte ovdje.

Cijena
99,00 KM

Apple AirTag AirTag je super jednostavan način da pratite svoje s...  Saznaj više

Dostavljamo već od 09.06.2023

Garancija: 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Apple AirTagAirTag je super jednostavan način da pratite svoje stvari. Pričvrstite jedan na svoje ključeve. Stavi drugu u ranac. I baš tako, oni su na vašem radaru u aplikaciji Find My app, gdje također možete pratiti svoje Apple uređaje i držati korak sa prijateljima i porodicom.Pingiraj. Nađi ga.

Zagubiti nešto kao što je vaš novčanik ne mora biti velika stvar kada ima pričvršćen AirTag. Možete reproducirati zvuk na ugrađenom zvučniku tako što ćete otići na novu karticu Stavke u aplikaciji Find My ili reći „Hej Siri, pronađi moj novčanik“. Ako se krije u blizini - na primjer ispod kauča ili u susjednoj sobi - samo pratite zvuk i vaša potraga je gotova.

Hladno. Toplo.

Ako je vaš AirTag u blizini, vaš iPhone vas može odvesti pravo do njega pomoću Preciznog pronalaženja. Vidjet ćete udaljenost do vašeg AirTag-a i smjer u kojem treba krenuti — sve zahvaljujući Ultra Wideband tehnologiji.

Kako radi?

Vaš AirTag šalje siguran Bluetooth signal koji mogu otkriti obližnji uređaji u mreži Find My. Ovi uređaji šalju lokaciju vašeg AirTag-a na iCloud — tada možete otići u aplikaciju Find My i vidjeti je na mapi. Cijeli proces je anoniman i šifriran radi zaštite vaše privatnosti. I efikasan je, tako da nema potrebe da brinete o trajanju baterije ili korištenju podataka.


Jednostavno uparivanje.

Podešavanje jednim dodirom trenutno povezuje vaš AirTag sa vašim iPhoneom ili iPadom. Unesite naziv za svoju AirTag, prikačite je na stavku koju želite pratiti i spremni ste. Želite li i AirTag obavještenja na Apple Watchu? Nema problema.

Brand Apple
Boja Bijela
Garancija 1 god
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!