text.skipToContent text.skipToNavigation

NIKON Objektiv NIKKOR Z 14-30mm f/4 SID EK000452558

NIKON Objektiv NIKKOR Z 14-30mm f/4 SID: EK000452558

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

Cijena
2.629,00 KM

Saživite se sa scenom pomoću ultraširokougaonog zuma punog formata koji podstiče kreativnost. Objektiv NIKKOR Z 14-30mm f/4 serije S odlikuje se kompaktnom izradom i ravnim prednjim elementom. O...  Saznaj više

Dostavljamo već od 26.04.2024

Garancija: 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Saživite se sa scenom pomoću ultraširokougaonog zuma punog formata koji podstiče kreativnost. Objektiv NIKKOR Z 14-30mm f/4 serije S odlikuje se kompaktnom izradom i ravnim prednjim elementom. Omogućava korišćenje filtera od 82 mm i lako staje u manje torbe za opremu. Snimajte impresivne statične slike i filmove – ma gde bili.Naglasite perspektive. Kreirajte intimne portrete u uobičajenom okruženju osoba. Široki Z bajonet kompanije Nikon omogućava ovom objektivu da uhvati više svetlosti na celoj slici. Ultraširoki opseg zumiranja i kompaktna izrada vam omogućavaju da putujete daleko – i široko. Beležite raznovrsne scene u svoj njihovoj lepoti, od dalekosežnih panorama do uličnih prikaza.

Prvi ultraširokougaoni objektiv punog formata na svetu koji može da se koristi sa filterima¹ od 82 mm bez potrebe za velikim i nezgrapnim držačima za filter. Odličan za statične slike. Još bolji za video zapise.

Napredni optički dizajn. Brža komunikacija između objektiva i fotoaparata. Dobijate izuzetnu oštrinu i minimalnu distorziju u celom opsegu zumiranja.

Fokusirajte se na priču uz pomoć profesionalnog standardnog zum objektiva koji se prilagođava vašim željama. Ovaj 24–70 mm f/2,8 otkriva više detalja i odlikuje se performansama u krupnom planu koje do sada nisu viđene među objektivima sa ovim rasponom žižnih daljina. Parametre fotografisanja možete da kontrolišete direktno sa objektiva. Zahvaljujući robusnoj izradi, spreman je za sve lokacije.

Tip proizvoda Objektivi
Brand Nikkor
Garancija 1 god
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!