text.skipToContent text.skipToNavigation

Nikon Z 50 BodyID EK000598267

Nikon Z 50 BodyID: EK000598267

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

1.629,00 KM

Cijena
1.459,95 KM

Ispričaj svoju priču...  Saznaj više

Dostavljamo već od 22.07.2024

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Ispričaj svoju priču. Tvoj put.

Uz nevjerovatne video specifikacije kao što su 4K Ultra HD i time-lapse, uređivanje u kameri, usporeno snimanje od 1080p i još mnogo toga, voljet ćete kreirati i dijeliti svoj sljedeći šou-stop uz Z 50.


4K visoke rezolucije

 

Vaš i-menu. Tvoj put.

Nova inspiracija se često pojavi kada ste usred snimanja. Z 50 praktično i dugme daje vam moćnu prečicu za podešavanje postavki fotoaparata u hodu. I meni je u potpunosti prilagodljiv, omogućavajući vam da odaberete svojih 12 najčešće korištenih postavki i uredite redoslijed radi praktičnosti. Možete pogledati stavke i menija na LCD monitoru ili elektronskom tražilu (EVF). Možete ih brzo promijeniti dok potvrđujete rezultate u realnom vremenu – sve bez skidanja pogleda sa subjekta.

Povezivost

 

Uređivanje videa u hodu.

Snimite klip, isjecite ga direktno u kameri, pošaljite na svoj telefon i objavite ga bez propusta.

Kvalitetan zvuk

 

Kao dvije kamere u jednoj.

Kada snimate video, često želite da koristite drugačija podešavanja kamere od onih koja su vam potrebna za fotografije. Z 50 vam omogućava da zasebno sačuvate najprikladnija podešavanja za svaki režim snimanja, a zatim da ih glatko mjenjate pokretom poluge.


Veća količina svjetla

 

Vaš pametni telefon je tvoj novi BFF.

Povežite se na Z 50 iz aplikacije SnapBridge jednom i vaš telefon i kamera su povezani doživotno. Možete ručno prenijeti fotografije ili postaviti aplikaciju da automatski uvozi svaki snimak koji snimite. Uz Easy Shooting Setup, čak možete brzo prilagoditi i odabrati postavke snimanja na osnovu subjekta, scene ili željenog ishoda, direktno sa svog pametnog telefona.

 

Shoot remotely.

Kada ne možete biti iza kamere, izvucite svoj kompatibilni pametni telefon i koristite ga za kontrolu Z 50. Pogledajte šta kamera vidi, promijenite postavke kamere kao što su otvor blende i brzina zatvarača, a zatim snimite fotografiju ili video.Postavljanje je brzo.

1. Otvorite aplikaciju SnapBridge
2. Dodirnite Remote Photography
3. Dozvolite telefonu da se prebaci na Wi-Fi®
4. Počnite snimati fotografije i video zapise!

 

Apps like it too.

Prenesite svoje Z 50 snimke u svoje omiljene aplikacije za fotografije i videozapise za retuširanje, dodavanje filtera, uređivanje, korištenje u svojim pričama i još mnogo toga – baš kao što biste to učinili sa slikama na telefonu.


 

Fantastične slike ljubimaca - DA

Da se razumijemo, kućni ljubimci su odlični u tome da budu preslatki. Ali mirno sjediti za slike? Ne toliko. Sada su sjajni portreti vašeg malog drugara lakši nego ikad uz Nikonov AF za otkrivanje životinja, koji je dostupan kao dio nadogradnje firmvera 2.0 za Z 50. Baš kao AF za oči za ljude, AF za otkrivanje životinja pouzdano pronalazi fokus na pseće ili mačje oko, čak iu situacijama koje su ranije bile teške za Auto-Area AF.

 

Odličan autofokus

Prilikom snimanja fotografija, izvanredan sistem autofokusa Z 50 može se zakačiti na oko vašeg subjekta (ljudi i životinje) i zadržati fokus tamo, čak i kada su u pokretu, za prekrasno fokusirane portrete.

 

Ekstra kreativni filteri i efekti.

Budite kreativni uz jedinstvene filtere i efekte za podešavanje raspoloženja. Z 50 uključuje 20 visokokvalitetnih kreativnih kontrola slike i 10 specijalnih efekata, koji se svi mogu pregledati u realnom vremenu i primijeniti na fotografije i video zapise.


 

 

Brand Nikon
Garancija 2 god
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!