text.skipToContent text.skipToNavigation

NIKON Z fc BodyID EK000452864

NIKON Z fc BodyID: EK000452864

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

1.899,00 KM

Cijena
1.699,95 KM

Naše nasleđe. Vaša kreativnost. Z fc predstavlja kombinaciju klasičnog dizajna Nikon fotoaparata i inovat...  Saznaj više

Dostavljamo već od 29.05.2024

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Naše nasleđe. Vaša kreativnost.

Z fc predstavlja kombinaciju klasičnog dizajna Nikon fotoaparata i inovativne tehnologije serije Z i upravo ta kombinacija pruža vrhunski kvalitet slike i čist, neizmenjen stil. Gde god i šta god da snimate – od statičnih slika, preko filmova do vlogova. Oslobodite kreativnost i stvarajte dela budućnosti uz lagani, fotoaparat bez ogledala DX formata, jer legendarni trenuci su vam na dohvat ruke.Zabeležite svoje legendarne trenutke pomoću fotoaparata koji vas spaja sa estetikom koju ste oduvek voleli. Inspirisan proslavljenim SLR fotoaparatom sa filmom, Nikon FM2, iz ranih osamdesetih godina, Z fc, fotoaparat bez ogledala, ima autentične detalje tog dizajna, koji su savršeno imitirani. Od kontrolnih točkića, preko okruglog tražila, pa sve do klasičnog logotipa kompanije Nikon ugraviranog na pentaprizmi.


Legendarno nam je u krvi

Crno telo sa teksturom. Diskretno peskirani srebrni metal okvira. Fotoaparat bez ogledala, Z fc, je podjednako autentičan kao i stariji Nikon SLR fotoaparati, a specijalno izdanje objektiva NIKKOR Z se uklapa u taj stil. Akcenat je na originalnim detaljima iz starijeg dizajna. Ali i na modernoj kreativnoj snaziKontrolni točkići imaju isti raspored kao na modelu Nikon FM2 i svaki je napravljen od čvrstog aluminijuma. Mehanizmi se aktiviraju neverovatno precizno – osetićete kada klikne. Ako ste ranije koristili SLR fotoaparat kompanije Nikon, sve će vam biti poznato. Ako niste, dopašće vam se fizički aspekt točkića.


Stvoren za moderna vremena

Z fc možda izgleda kao da je izrađen osamdesetih godina 20. veka, ali otporno telo od legure magnezijuma čini ovaj fotoaparat bez ogledala spremnim za rad u modernom okruženju. Čvrsto u svakom pogledu, telo je lagano i lako ga je nositi. Okačite ga na rame i spremite se da poberete simpatije prolaznika.Dizajn zasnovan na revolucionarnom Z bajonetu kompanije Nikon čini to da fotoaparat bez ogledala, Z fc, može da zabeleži legendarne trenutke u zadivljujućem kvalitetu. Zahvaljujući Z bajonetu, veliki senzor DX formata od 20,9 MP hvata više svetlosti. A više svetlosti znači više svega što je dobro – oštrine, kontrasta, veću brzinu fokusiranja i bolje performanse u uslovima lošeg osvetljenja.


Legendarni trenuci puni realističnih detalja

Izgled nije jedino što je legendarno kod modela Z fc. Zahvaljujući senzoru visoke rezolucije i širokoj, automatskoj osetljivosti na svetlo od 100 do 51.200 ISO, ovaj fotoaparat pruža vrhunsku oštrinu, mnoštvo detalja i izuzetnu jasnoću – i danju i noću. Neometani, brz sistem autofokusa vam omogućava da fotografišete do 11 slika po sekundi. Snimićete fotografiju, čak i kada se akcija baš brzo odvija.Kako ćete zabeležiti legendarne trenutke? Nikon FM2 nije imao opciju snimanja filmova, ali je taj SLR fotoaparat bio ispred svog vremena kad se pojavio, jer je imao najveće brzine zatvarača ikad viđene. Z fc pruža neverovatne segmente filma i prvi je fotoaparat serije Z kompanije Nikon koji ima delimično pokretni monitor. Spremite se da unapredite kadriranje, bilo da fotografišete iz ruke ili pomoću stativa.

Brand Nikon
Garancija 2 god
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!