text.skipToContent text.skipToNavigation

GARDENA prozračivač za travu Combisystem - 339520ID EK000442416

GARDENA prozračivač za travu Combisystem - 339520ID: EK000442416

Ne propusti Veliko ljetno sniženje uz popuste do 50%. Akcija traje od 01.08. do 22.08. u 09:00. Cijelu ponudu pogledajte ovdje.

Kupi sad, razmišljaj poslije! Jer akcija nestali sa lagera traje samo 96 sati. Cijelu ponudu pogledaj ovdje.

122,50 KM
Cijena
117,00 KM
GARDENA prozračivač za travu Combisystem Radna širina: 32 cm  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Za uklanjanje mahovine, korova i slame

Uz GARDENA combisystem vertikalni rezač - mala verzija, možete ukloniti mahovinu, slamu i korov sa svog travnjaka. Ovo poboljšava apsorpciju vazduha, vode i hranljivih materija na travnjaku. Specijalni zupci sa glatkim kliznim naslonom od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika za opruge prodiru kroz travnjak za milimetare i uklanjaju neželjenu slamu i mrtvu travu sa tla. Radna širina je 32 cm. Robusni točkovi sa posebnim gazećim slojem i nosećom osovinom olakšavaju rad. Vertikalni rezač - mala verzija je pogodan za sve ručke GARDENA combisystem, pri čemu GARDENA preporučuje dužinu ručke od 180 cm, ovisno o visini tijela. 
Savjet: Prozračivanje je intenzivan tretman za vaš travnjak i preporučuje se u proljeće i jesen.
 

Sigurna veza

Alat combisystem se jednostavno umetne u ručku i pričvrsti. I već imate čvrstu i 100% vezu bez kolebanja, što garantuje da možete udobno raditi.

 

Odgovara svim ručkama

GARDENA combisystem alati odgovaraju svim GARDENA combisystem ručkama. Na vama je da li je vaša ručka napravljena od drveta ili aluminijuma, ili dizajnirana da poštedi vaša leđa.

 

Efikasan i moćan rad

Specijalni zupci od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika za opruge prodiru kroz travnjak za milimetare i efikasno i održivo uklanjaju mahovinu i slamu. Travnjak je vidljivo revitaliziran kroz poboljšanu apsorpciju zraka, vode i hranjivih tvari.

 

Otporan na koroziju

Vertikalni rezač GARDENA combisystem - mala verzija je napravljen od visokokvalitetnog čelika obloženog duroplastom i zupca od nehrđajućeg čelika za optimalnu zaštitu od korozije.

 

Specifikacije
Koristi Uklanja mahovinu, korov i slepu travu
Preporučena dužina ručke 180 cm
Garancija 25 godina
Radna širina 32 cm

 

Masa 1.9 kg
Tip proizvoda Prozračivači travnjaka
Brand Gardena
Radna širina 32 cm