text.skipToContent text.skipToNavigation

Einhell akumulatorske makaze za travu i grmlje GE-CG 18/100 Li- SOLOID EK000369752

Einhell akumulatorske makaze za travu i grmlje GE-CG 18/100 Li- SOLOID: EK000369752

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

Cijena
149,00 KM

EINHELL akumulatorske makaze za travu i grmlje GE-CG 18/100 Garancija: 2 godine Napon: 18 V Broj baterija u setu: 0  Saznaj više

Dostavljamo već od 06.03.2024

Garancija: 2 + 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Produžena Einhell garancija

3 godine garancije

Einhell nudi produženu garanciju za Einhell uređaje i baterije. Potrebno je registrovati online Einhell uređaj unutar 30 dana od dana kupovine. Registraciju možete izvršiti ovdje.

 

 

Kataloški broj: 3410313

Einhell GE-CG 18/100 Li-Solo akumulatorske škare za travu i grmlje član su Power X-Change obitelji. Akmulatorske škare za travu i grmlje prikladna su alternativa ručnim pilama za rezidbu ili vrtnim škarama. Također su lakše, tiše i svestranije od benzinskih ili električnih verzija te su stoga idealan pomagač kada je u pitanju obrezivanje, oblikovanje i prorjeđivanje grmlja i drveća. Oštrica za rezanje trave savršeno je pogodna za rezanje rubova travnjaka. Oštrice akumulatorskih škara za grmlje su laserski rezane i dijamantom brušene te su idealno pogodne za šišanje živice i grmlja. Bez potrebe za bilo kojim drugim alatom može se promjeniti oštrice za travu ili grmlje. Proizvod se isporučuje u kompletu s teleskopskim nastavkom. Pokriveno kućište zupčanika pruža zaštitu tijekom uporabe i prilikom čišćenja od dodira s dijelovima koji su podmazani uljem. Za rad je potrebna jedna 18 V PXC baterija. Baterija i punjač nisu obuhvaćeni ovom isporukom - dostupni su zasebno.

Produžite jamstvo na Power X-Change bateriju na 2 godine!Power X-Change baterije razvijene su kako bi zadovoljile najviše standarde kvalitete i sigurnosti.Jednostavno registrirajte Power X-Change bateriju unutar prvih 60 dana nakon datuma kupnje i iskoristite naše produljeno jamstvo na bateriju. Umjesto zakonskog jamstva od 6 mjeseci dobit ćete besplatno 2-godišnje jamstvo proizvođača. Dodatno jamstvo možete registrirati ovdje.
450E
POWER X-CHANGE- revolucionarni akumulatorski sistem za slobodu bez kablova u radionici i vrtu

Bez kablova – pruža slobodu na vašem projektu.
Za slobodan rad bez ogranicenja – bez smetnje i opasnosti povlacenja kabela iza sebe, bez buke, bez ispušnih plinova i naprezanja pri upravljanju teškim alatima na benzin.

ŠTEDITE PAMETNO

  • SAMO JEDNA PUNJIVA BATERIJA
  • ZA SVE PXC ALATE U RADIONICI I VRTU
Potrebna vam je samo jedna punjiva baterija da biste mogli koristiti svaki alat koji koristite u radionici, kuci i vrtu. To znaci da kada jednom kod kuce imate Power x-Change punjivu bateriju, u buducnosti jednostavno kupujete alate bez baterije. To je pametno, štedi Vaš novac i štiti okoliš.
 
AKTIVAN SISTEM UPRAVLJANJA BATERIJOM
 
RaČunalno potpomognut sustav za aktivno upravljanje baterijama trajno nadgleda i kontrolira sve sigurnosne procese elektricnih komponenti i pripadajuceg hardvera.
To rezultira cijelim nizom prednosti:
  • DULJI SERVISNI VIJEK BATERIJE
  • MAKSIMIZIRANO VRIJEME RADA
  • OPTIMIZIRANA SNAGA ALATA
  • POVECANA SIGURNOST

Tip proizvoda Aku makaze za živu ogradu
Brand Einhell
Garancija 2 + 1 god
Masa 0.7 kg
Duljina noža 20 cm
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!