text.skipToContent text.skipToNavigation

Praktik Garden samohodna motorna kosilica 4u1 PG65418ID EK000581219

Praktik Garden samohodna motorna kosilica 4u1 PG65418ID: EK000581219

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

1.579,90 KM

Cijena
899,00 KM

Rotaciona samohodna kosilica za sve vrste travnjaka. Benzinski četverotaktni motor ima optimalnu snagu da u svakom trenutku može ...  Saznaj više

Garancija: 5 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Rotaciona samohodna kosilica za sve vrste travnjaka.

Benzinski četverotaktni motor ima optimalnu snagu da u svakom trenutku može isporučiti dovoljno snage za sva opterećenja.

Lako paljenje pomoću startnog mehanizma kojeg možemo postaviti u dva položaja: prvi položaj kao kraća potezna špaga odmah na motoru ili drugi položaj kao duža potezna špaga kako bi nam ručica startnog mehanizma bila bliže glavnim ručkama.

Zahvaljujući dobro osmišljenom dizajnu i nožu posebnog oblika, rotirajući nož generira snažan usis da bi se trava podigla prije rezanja, što osigurava čist rez.

Visinu košnje je moguće centralno podesiti uz pomoć centralnog sustava za podešavanje visine u više položaja. Svi kotači imaju ugrađene kuglične ležajeve, što u kombinaciji sa velikim kotačima osigurava nesmetan rad na svim visinama trave ili konfiguracijama terena.

Pogon na zadnje kotače pruža izuzetno komforan rad i pri dužem košenju.

Ugrađeni pogonski sklop na ovoj samohodnoj kosilici je od renomiranog svjetskog proizvođača GT ( General Transmissions ) koji spada u sam vrh po kvaliteti u svijetu, te osigurava vrhunske performanse i izdržljivost.

Kod ovog modela moguće je podesiti samu brzinu kojom se kosilica kreće prilikom rada.

Tako da korisnik sam izabere najoptimalniju brzinu kojom će kositi i tako prilagoditi svoj korak hoda sa brzinom kosilice. Na taj način će se izbjeći efekt da trčimo za kosilicom ako je ona brža od nas ili da je guramo ako je ona sporija od nas. Čvrsto metalno kućište osigurava dugu trajnost i veliku čvrstoću.

Na prednjem dijelu kućišta nalazi se maska koja je izvedena u obliku češlja, a doprinosi boljoj raspodjeli trave i usmjeruje je direktno na nož.

Moguće je kosilicu podesiti vrlo jednostavno u jedan od četiri moda rada: košnja sa skupljanjem trave u košaru, košnja sa bočnim izbacivanjem trave, košnja sa stražnjim izbacivanjem ili košnja sa malčiranjem trave. Košara velike zapremine je izvedena u kombinaciji tekstila i PVC materijala.

Ručke je moguće podesiti u željeni položaj pomoću dvije kopče. Poseban dodatak na ručkama je i držač za piće te spremnik za sitan pribor.

Ovaj model je opremljen priključkom na koji može biti spojeno standardno crijevo za vrt pomoću brze spojnice kako bi čišćenje nakon upotrebe bilo što jednostavnije i lakše. Preporučuje se za travnjak površine do 1.800 m2

Tip proizvoda Motorne kosilice
Brand Praktik Garden
Garancija 5 god
Radna širina 51 cm
Preporučena površina košenja 1800 m²
Maks. radna visina 80 mm
Centralno podešavanje visine Da
Broj položaja visine 8
Zapremnina motora 196 ccm
Snaga motora 6 KS
Elektro start Ne
Samohodna Da
Brand motora Praktik
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!