text.skipToContent text.skipToNavigation

BOSCH Professional visokotlačni čistač GHP 5-65 xID EK000330025

BOSCH Professional visokotlačni čistač GHP 5-65 xID: EK000330025

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

Cijena
1.481,75 KM

Snaga i svestranost: kompaktan, mobilan i snažan visokotlačni uređaj za čišćenje s praktičnim bubnjem za namatanje crijeva. Velika snaga čišćenja: crpka izrađena od eloksiranog aluminija s k...  Saznaj više

Garancija: 2 + 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Snaga i svestranost: kompaktan, mobilan i snažan visokotlačni uređaj za čišćenje s praktičnim bubnjem za namatanje crijeva.
Velika snaga čišćenja: crpka izrađena od eloksiranog aluminija s klipom od plemenitog čelika nudi idealnu kombinaciju velikog protoka i visokog tlaka za odličnu snagu čišćenja.
Praktično: teleskopska ručka od metala za lako manevriranje. Mobilna primjena i spremanje na malom prostoru zahvaljujući bubnju za namatanje crijeva.
Svestranost: mogućnost uporabe u stojećem kao i u ležećem položajuSamousisavanje vode: za rad s vodom iz vanjskih izvora.
Automatsko zaustavljanje motora i crpke: smanjuje potrošnju struje i vode.
Produžite garanciju za profesionalne Bosch električne alate!Za sve profesionalne plave električne i mjerne alate dobivate tri godine garancije - i to besplatno! Da bi ostvarili garanciju od 3 godine registrirajte svoj alat u roku 4 sedmice od kupovine. Dodatnu garanciju možete registrirati ovdje.
Isključeni su visokofrekventni alati, industrijski akumulatorski izvijači i pneumatski alati, pribor isporučen zajedno s uređajima, kao i akumulatori i punjači.
Brand Bosch Professional
Garancija 2 + 1 god
Masa 25 kg
Snaga 2400 W
Maximalni pritisak 160 bar
Maks. radni protok 520 l/h
Dužina crijeva 10 m
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!