text.skipToContent text.skipToNavigation

EINHELL USB prijenosni adapter za PXC bateriju TC-CP 18 Li USB - SOLOID EK000231867

EINHELL USB prijenosni adapter za PXC bateriju TC-CP 18 Li USB - SOLOID: EK000231867

Ista cijena za plaćanje do 24 rate. Više o načinima plaćanja saznajte ovdje.

Cijena
33,00 KM

EINHELL USB prijenosni adapter za PXC bateriju TE-CP 18 Garancija: 2 godine Napon: 18 V Broj baterija u setu: 0  Saznaj više

Garancija: 1 + 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Produžena Einhell garancija

3 godine garancije

Einhell nudi produženu garanciju za Einhell uređaje i baterije. Potrebno je registrovati online Einhell uređaj unutar 30 dana od dana kupovine. Registraciju možete izvršiti ovdje.

 

Einhell USB prijenosni adapter TE-CP 18 Li USB - Solo je praktični mobilni dodatak za Power X-Change baterije koji se može koristiti za punjenje mobilnih telefona, tableta, MP3 playera i mnogih drugih malih uređaja koji se koriste u pokretu. Adapter je član Einhell baterijskog sistema inovativne Power X-Change obitelji koji pomaže dopuniti uređaje korisnika u bilo kojem trenutku. Sa 2 USB utora na kućištu, istovremeno se mogu puniti 2 uređaja. Za brzo punjenje, jedan od USB utora nudi snažnu 2.1 A snagu punjenja. Vrijeme punjenja pojedinih uređaja ovisi o kapacitetu baterije spojenog uređaja.
Uređaj dolazi bez baterije i punjača, ali oni se mogu kupiti zasebno jer svi Power X-Change uređaji koriste jednaku bateriju.
2+1 produljeno GarancijaEinhell nudi produljenje jamstva za Power X-Change uređaje s 24 na 36 mjeseci - i to potpuno besplatno! Sve što trebate je registrirati online Vaš Einhell Power X-Change proizvod unutar 60 dana od dana kupnje. Produljeno Garancija ne vrijedi za akumulatore i punjače. Dodatno Garancija možete registrirati ovdje.
Tip proizvoda Akumulatori i punjači
Brand Einhell
Garancija 1 + 2 god
Napon akumulatora 18 V
Kapacitet (Ah) 0 Ah