text.skipToContent text.skipToNavigation

Einhell Power X-Change Aku bušilica TE-CD 18/2 Li Kit (2x1,5 Ah + punjač) i PXC-Starter-Kit 18V 2,5AhIDEK000387272

Platite Visa karticom i učestvujte u nagradnom natječaju #NaSvomTerenu! Nagrađujemo najkreativnije komentare svake sedmice: 1xPanasonic 4K ULTRA HD TV, 2xSamsung Galaxy Note S20, 6xgaming console. Saznaj više.

Cijena
218,90 KM
TE-CD 18 Li je pozdana akumulatorska bušilica/odvijač iz Power X-Change obitelji koja olakšava razne poslove bušenja i odvijanja kod kuće, radionice, garaže i dr. Hrapavo metalno kućište s 2 brzine...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

TE-CD 18 Li je pozdana akumulatorska bušilica/odvijač iz Power X-Change obitelji koja olakšava razne poslove bušenja i odvijanja kod kuće, radionice, garaže i dr. Hrapavo metalno kućište s 2 brzine i snažan motor generiraju visoki okretni moment od 48 Nm za zahtjevne operacije bušenja i odvijanja. Akumulatorska bušilica je opremljena LED svjetlom, ergonomskim soft grip umetcima za lakše rukovanje i praktičnom kopčom za remen. TE-CD 18 Li - Kit je set iz Power X-Change obitelji opremljen s dvije 18V, 1.5 Ah baterije za punjenje i brzim punjačem koji priloženu bateriju može napuniti za 30 minuta.
Tip proizvoda Klasične aku bušilice