text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO VIDIYO Candy Castle Stage 43111ID EK000386894

LEGO VIDIYO Candy Castle Stage 43111ID: EK000386894

Cijena
62,90 KM
Režiraj spot popularne glazbe i glumi u njemu uz komplet LEGO® VIDIYO™ Candy Castle Stage (43111). Aplikacijom oživi figurice u spotovima i gledaj kako 2 lika nastupaju na pozornici. Okreći glave, ...  Saznaj više

Besplatna dostava

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Režiraj spot popularne glazbe i glumi u njemu uz komplet LEGO® VIDIYO™ Candy Castle Stage (43111). Aplikacijom oživi figurice u spotovima i gledaj kako 2 lika nastupaju na pozornici. Okreći glave, zvučnike i svjetla modela da bi se u spotu pojavile različite scene. Podijeli spotove na sigurnoj društvenoj mreži. A onda pogledaj fora prostor iza pozornice modela!• Potaknite djecu da režiraju kreativne glazbene spotove i glume u njima u kompletu LEGO® VIDIYO™ Candy Castle Stage (43111). Sadrži 2 figurice s dodacima, 14 nasumce odabranih BeatBita i 2 posebna BeatBita.
• Preuzmite besplatnu aplikaciju LEGO® VIDIYO™ i skenirajte figurice balerine i medvjedića, BeatBite za posebne efekte i sam model. Gledajte kako model postaje pozornica na kojoj likovi mogu nastupati!
• Skenirajte BeatBite u aplikaciji i otključajte posebne efekte, kao što su konjići s vrtuljka u glazbenom spotu.
• Djeca će rado mijenjati prave LEGO® modele da vide kako se mijenjaju scene u spotovima, mogu im okretati glave i tako stvoriti digitalnu šumu sladoleda ili čokoladni kanjon u pozadini.
• Zabavno glazbeno iskustvo za dječake ili djevojčice od 7 godina i starije koji zaslužuju nagradu. Komplet igračaka ujedno je i sjajan blagdanski poklon za svu djecu koja vole glazbene igračke, ples i nastupe.
• Pozornica je visoka više od 13 cm, duga 14 cm, a široka 17 cm.
• Aplikacija LEGO® VIDIYO™ kompatibilna je s odabranim uređajima sa sustavima iOS i Android. Provjerite kompatibilnost na stranici www.LEGO.com/devicecheck. Djeca trebaju tražiti dozvolu roditelja prije nego što se spoje na internet.
• U kompletima LEGO® VIDIYO™ djeca dobivaju novo iskustvo društvene igre uz koje dječaci i djevojčice posaju redatelji, producenti i glazbene zvijezde te stvaraju i dijele glazbene spotove.
• LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali svaki put. Tako je još od 1958.

Set sadrži: 344 dijelova
Preporučena dob: 7+ godina

Tip proizvoda LEGO VIDIYO™
Brand LEGO®
Dobna Granica 7+
Namijenjeno za Djevojčice
Tema Vidiyo