text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO 60290 Skate ParkIDEK000366617

Platite Visa karticom i učestvujte u nagradnom natječaju #NaSvomTerenu! Nagrađujemo najkreativnije komentare svake sedmice: 1xPanasonic 4K ULTRA HD TV, 2xSamsung Galaxy Note S20, 6xgaming console. Saznaj više.

Cijena
63,95 KM
LEGO® City zuji od uzbuđenja jer skejteri svih dobi i disciplina pokazuju što znaju. Ulica je blokirana zbog skejterskog okupljanja, a promotor proizvoda Vita Rush dijeli limenke soka iz kamiona. G...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Dostavljamo već od 06.08.2021

LEGO® City zuji od uzbuđenja jer skejteri svih dobi i disciplina pokazuju što znaju. Ulica je blokirana zbog skejterskog okupljanja, a promotor proizvoda Vita Rush dijeli limenke soka iz kamiona. Gledaj kako sportaš u kolicima izvodi zračne trikove na rampi dok vozač BMX-a održava ravnotežu na klackalici… Nevjerojatno! • U kompletu igračaka LEGO® City Skate park (60290) djeca mogu uživati u mnogo aktivnosti i pokazati kreativnost. Savršen je za dječake i djevojčice od 5 godina i starije jer potiče na neograničenu igru po uzoru na stvarni život. • Šta je u kutiji? Sve što djeca trebaju da naprave model skate parka, uključujući LEGO® ploču za cestu, prepreke, zastavice, rampe, klackalicu te figurice vozače kamiona i BMW-a, sportaša u kolicima i skejtera. • Djeca mogu organizovati skejterska natjecanja i izvoditi vratolomije i trikove kojima će zapanjiti publiku. U kompletu dobivaju i ploču za cestu, pa ga mogu kombinovati sa drugim kompletima koji imaju ploču za cestu. • Komplet za igru LEGO® City Skate park sjajan je poklon za Božić, rođendan ili bilo koju drugu priliku za djecu koja vole maštovitu igru uloga. • Sastavljeni skate park visok je više od 12 cm, širok 19 cm, a dubok 22 cm, a kamion je visok više od 5 cm, dug 11 cm, a širok 4 cm. • Među LEGO® dodacima su kacige za figurice skejtera, mobilni telefon i elementi soka Vita Rush. • Sadrži tiskani priručnik za slaganje i Instructions PLUS, dio besplatne aplikacije LEGO® Building Instructions za pametne uređaje. Uz interaktivni priručnik za slaganje mladi graditelji brzo postaju majstori! • Kompleti LEGO® City Moj grad sadrže detaljne zgrade, fora modele vozila i zanimljive likove koji prikazuju život na zabavan i uzbudljiv način. Djeca razvijaju ključne životne vještine dok slažu i igraju se. • Sve LEGO® kocke i dijelovi proizvode se u skladu sa strogim standardima industrije za kvalitetu kako bi bili skladni, kompatibilni te zanimljivi za slaganje. Tako je još od 1958. • Igračke za slaganje iz serije LEGO® City testirane su kako bismo bili sigurni da svi kompleti za slaganje ispunjavaju stroge standarde sigurnosti.
Tema City Town
Dobna Granica 5+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO City