text.skipToContent text.skipToNavigation

IQOS ILUMA PRIME Golden Khaki (Zlatna)ID EK000570002

IQOS ILUMA PRIME Golden Khaki (Zlatna)ID: EK000570002

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

Cijena
179,00 KM

Spremi se za još bolje iskustvo uz IQOS ILUMA PRIME, naš najelegantniji i najnapredniji uređaj do sada. Zahvaljujući SMARTCORE INDUCTION SYSTEMT...  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 26.04.2024

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

Spremi se za još bolje iskustvo uz IQOS ILUMA PRIME, naš najelegantniji i najnapredniji uređaj do sada. Zahvaljujući SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM tehnologiji, IQOS ILUMA PRIME omogućava bolje iskustvo konzumacije.


IQOS ILUMA PRIME je naš najnoviji sistem za zagrijavanje duhana sa dvije uzastopne konzumacije. Bez oštrice, bez čišćenja, sa pametnim funkcijama koje će tvoje trenutke sa IQOS ILUMA uređajem podići na sljedeći nivo.

IQOS ILUMATM uređaji se koriste samo sa posebno dizajniranim SMARTCORE duhanskim patronama.

IQOS ILUMA PRIME držač i džepni punjač imaju aluminijumsko kućište sa omotačem na džepnom punjaču. Zahvaljujući SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM tehnologiji, u držaču ne ostaju ostaci duhana što ne zahtjeva čišćenje.

IQOS ILUMA PRIME dostupan je u 4 boje.

Maksimalan broj uređaja iz IQOS ILUMA PRIME serije koji možeš poručiti u periodu od godinu dana je tri uređaja, a mjesečno najviše dva uređaja.

Ne koristi SMARTCORE duhanske patrone posebno namijenjene za IQOS ILUMA sa prethodnim generacijama IQOS uređaja, jer to može oštetiti tvoj uređaj. Ne gutaj i ne rastavljaj ove duhanske patrone. Ovaj proizvod sadrži oštri metalni dio koji može prouzrokovati ozbiljne povrede ako se proguta. Držati van dohvata djece.

Šta je u kutiji


  • IQOS ILUMA PRIME Držač
  • IQOS ILUMA PRIME džepni punjač
  • Strujni adapter
  • Kabal za punjenjeGarancija


  • Rok za garanciju uređaja je 2 godine.


Kompatibilnost


  • IQOS ILUMATM se koristi samo sa SMARTCORE duhanskim patronama posebno dizajniranim za IQOS ILUMATM uređaje. Ne koristi SMARTCORE duhanske patrone posebno dizajnirane za IQOS ILUMATM uređaje sa prethodnim generacijama IQOS uređaja, jer to može oštetiti tvoj uređaj.


IQOS nije bez rizika i oslobađa nikotin, koji izaziva ovisnost. Samo za punoljetne pušače.

Brand IQOS
Boja Zlatna
Garancija 2 god
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!