Apple IPhone - eKupi.ba - Vaša sigurna Internet kupnja
Katalog proizvoda

Apple iPhone – Najpopularniji pametni telefon današnjice. Kada je Steve Jobs predstavio prvi iPhone mobilni telefon još davne 2007. godine, promijenio je mobilni svijet zauvijek. Mogućnosti korištenja mobilnog uređaja ne samo kao telefona, već kao kompletnog komunikacijskog uređaja sa pristupom internetu, uređaja na kojemu imamo svu svoju muziku, a s druge strane dizajnerski savršen. Sve do danas iPhone definira tržište mobilnih telefona i svaka nova verzija se očekuje sa velikim interesom.


iPhone XR

Najnapredniji LCD na tržištu, još brži Face ID, najmoćniji čip za pametne telefone su samo neke od karakteristika koje čine iPhone XR divnim. Izdrađen je od iznimnih materijala: najizdržljivije prednje staklo, prvoklasni aluminijski okvir te je otporan na prašinu i vodu. također dolazi u prekrasnih 6 boja.

iPhone XR koristi najmoćniiji i najpametniji čim - A12 Bionic s Neural Enginom nove generacije. Čip zajedno s ISP procesorom i inovativnim senzorom vam pomaže stvarati fotogradije kao nikada do sada.

iPhone XS


Super Retina zaslon u dvije veličine - uključuje i dosad najveći zaslon na iPhoneu. Još brži Face ID. Najpametniji i najsnažniji čip u pametnom telefonu. I inovativna dvojna kamera. iPhone Xs predstavlja sve što ste ikad voljeli u vezi iPhonea. Dovedeno na novu višu razinu.

iPhone XS MaxApple iPhone 8 i iPhone 8+ uključuje bežično punjenje, moćan procesor i najpopularniju kameru ikad ugrađenu u mobilni telefon. iPhone 8 smartphone sasvim je otporan na vodu i prašinu, a dolazi sa otpornom staklenom pozadinom u tri prekrasne boje: Space gray, Silver i Gold.  

iPhone 8 ima nevjerojatan 4,7“ retina HD zaslon rezolucije 1334x750 px, dok iPhone 8+ dolazi sa većim 5,5“ Retina HD zaslonom rezolucije 1920x1080 px. True Tone tehnologija koristi specijalni senzor koji očitava ambijent oko vašeg telefona te prilagođava boju i svjetlinu zaslona, olakšavajući vam korištenje i napor očiju.  

Kapacitet je promijenjen u odnosu na iPhone 7 te sada su na raspolaganju modeli od 64GB i 256GB ultra-brze SSD memorije. A da bi to sve bilo moguće brine se novi iOS 11 operativni sustav koji čini Vaš iPhone još moćnijim i inteligentnijim nego ikad. 

IPhone 8

IPhone 7

12752369.jpg