text.skipToContent text.skipToNavigation

NOBEL tuš ručica sa filteromID EK000461311

NOBEL tuš ručica sa filteromID: EK000461311

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate Bez kamata i naknada.

Cijena
80,00 KM

NOBEL tuš ručica sa filterom Tuširanje bez hlora Spriječava suhoću i iritaciju kože i tjemena te nadraženost očiju 4 vrste mlaza  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 7 dana

NOBEL tuš ručica sa filterom

Sprječava suhoću i iritaciju kože i tjemena

 

Uživajte u tuširanju bez hlora, bez nadraženosti sluznice očiju, ublažite respiratorne probleme, uživajte u glatkoj i nježnoj koži, mekoj i zdravoj kosi. 

Isparavanja vruće vode ispunjena su velikim količinama hlora koji dospijeva u disajni sistem. Osim što isušuje kožu, iritira tjeme, hlor loše djeluje na čvrstoću i elastičnost kose.

Tuš s filterom ima uložak koji sadrži kdf filtracijsko sredstvo i filtracijski pijesak. Ovaj multimedijalni filter uložak učinkovito uklanja do 99% slobodnog hlora i pretvara ga u bezopasnu sol. Osim toga smanjuje kamenac i druge kontaminante koje sadrži voda, kao što su teški metali (olovo, živa), sumporovodik i željezni oksid. Ovaj filter uložak će trajati oko 4 mjeseca, ovisno o količini i zasićenju vode, i nakon toga se treba zamijeniti.

  • Uklanja do 99% hlora
  • Vraća zdravlje, sjaj i čvrstoću kosi
  • Sprječava suhoću i iritaciju kože i tjemena te nadraženost očiju
  • 4 regulacije protoka vode

Instalacija je brza i jednostavna. Samo priključite tuš ručicu na Vaše tuš crijevo i to je sve što trebate učiniti. Svaki filter za tuš s ručicom se prodaje zajedno s jednim tušem filterom (uloškom). Zbog jedinstvenog dizajna ispoljava vrlo mali pad pritiska, što je glavni nedostatak u konkurentnim proizvodima. 

Napomena: Filtracijski uložak možete kupiti posebno i zamijeniti nakon što se istroši.  U pakovanju dolaze dva filtracijska uloška. 

 

 

Tip proizvoda Filteri za vodu
Brand Nobel
Ovaj proizvod do sada niko nije ocijenio, budite prvi!