text.skipToContent text.skipToNavigation

FITNESS I VJEŽBANJE

Budite u odličnoj formi uz široku ponudu fitness sprava i opreme za vježbanje po povoljnim cijenama!
Poboljšajte svoju fizičku kondiciju uz trake za trčanje i hodanje bez obzira kakvo je vrijeme vani.
Trčite iz udobnosti doma, šetajte pri gledanju televizora ili slušanju muzike ili hodajte uzbrdo.
Orbitrek je jedna od najprodavanijih sprava zato što vježbate cijelo tijelo uz mali napor te je isto tako dobar za osobe s tjelesnim ozljedama jer ima mali pritisak na kosti i zglobove. Za jačanje mišićne mase odaberite utege, bučice, girje i opruge raznih dimenzija.
Poboljšajte svoju elastičnost, koncentraciju i brzinu otkucaja srca s pilates loptama i prostirkama.
Pretvorite svoj dom u vlastitu teretanu uz sigurnu kupovinu i brzu dostavu.

Prednosti trake
za trčanje >>

1. Smanjuje udar na zglobove - Zglobovi pate na tvrdim podlogama pa stradaju gležnjevi, koljena i leđa. Trake za trčanje su idealne zbog mekanije površine za trčanje i apsorpcije udara kod nekih modela!

2. Potpuna kontrola - Početnik, napredni trkač, profesionalac...trake su za svakoga. One će pratiti vaš napredak. Neki modeli imaju programe, različite stupnjeve nagiba i težine koji će vas dovesti do vaših ciljeva!

3. Jednostavnost upotrebe - Trčite kada i koliko želite. Većina traka je sklopivo i mogu se koristiti bilo gdje, sigurno, bez da izlazite i izlažete se vanjskim utjecajima i prometu.

4. Izgradnja mišića - Trčanje nije samo dobra kardio vježba nego puno više od toga. Trčanjem koristimo i izgrađujemo širok raspon mišića.

5. Mentalno zdravlje i motivacija - Trčanje i druge aerobne vježbe poput biciklizma, potiču mozak na oslobađnje više endorfina (kemijski spojevi zbog kojih se osjećate sretno). Trčanje na traci pridonosi ublažavanju depresije i tjeskobe. Redoviti osjećaj sreće učinit će vas motiviranijima da sljedeći put trčite još jače.

Zašto koristiti
orbitrek? >>

1. Bez utjecaja na zglobove - Uz orbitrek nema štetnog utjecaja na zglobove! Noge su cijelo vrijeme na pedalama i nema pritiska na zglobove te ozbiljnih ozljeda koljena i gležnjeva

2. Riješite se masnih naslaga na trbuhu - Orbitreci su izvrsni za sagorijevanje masnoća na trbuhu, a masnoće i prekomjerna tjelesna težina mogu uzrokovati bolesti srca, dijabetes te povećani rizik od nastanka raka. S orbitrekom kombinirate više pokreta odjednom te vas tjera i na korištenje trbušnih mišića.

3. Svestrani su - Bili vi početnik ili profesionalac, lako možete mijenjati otpor na orbitreku kako biste trening prilagodili sebi i učinili ga zabavnim. Vježbanjem na orbitreku koristite više skupina mišića i zato su dobar odabir za svakoga.

4. Svestrani su - Bili vi početnik ili profesionalac, lako možete mijenjati otpor na orbitreku kako biste trening prilagodili sebi i učinili ga zabavnim. Vježbanjem na orbitreku koristite više skupina mišića i zato su dobar odabir za svakoga.

Sobni bicikli - trening
za svakoga >>

Svi znaju da sobni bicikl ima brojne prednosti: povećava kardio sposobnosti, pomaže kod mršavljenja, ima slab ujecaj na zglobove, jača noge i mišiće donjeg dijela tijela, a, najbitnije od svega, sve to iz udobnosti vlastitog doma.
Donosimo vam 3 vrste treninga koje će vam pomoći u postizanju vlastitih ciljeva 💪

Za početnike - krenite s laganim treninzima od 20-30 minuta
1) pedalirajte lagano, manjim intenzitetom 5 - 10 minuta
2) pojačajte na srednji intenzitet u trajanju od 5 minuta nakon čega ide: - visoki intenzitet 1 -2 minute
- srednji intenzitet 5 minuta
- visoki intenzitet 1 - 2 minute
- srednji intenzitet 5 minuta
3) završite trening laganim pedaliranjem niskog intenziteta 5

Za mršavljenje - krenite s treningom od 30 - 50 minuta
1) pedalirajte lagano, manjim intenzitetom 5 -10 minuta
2) pedalirajte srednjim intenzitetom 3 - 5 minuta
3) U idućih 20 -30 minuta izmjenjujte visoki (1 - 3 min) i srednji intenzitet (3 - 5 min), sukladno svojim mogućnostima
4) završite trening laganim pedaliranjem niskog intenziteta 5 -10 min

Intervalni trening - trening od 30 min
1) pedalirajte lagano, manjim intenzitetom 10 min
2) pojačajte na srednji intenzitet u trajanju od 10 min nakog čega ide: - visoki intenzitet 2 min - niski intenzitet 2 min - visoki intenzitet 2 min - niski intenzitet 2 min - visoki intenzitet 2 min
3) završite trening laganim pedaliranjem niskog intenziteta 5 - 10 min